işallah canım benim. alınan kist iyi huyluymuş dediler ama aldıktan sonra 3 defa yine tekrarladı ama ilaçla ine ile gitti.
nbnh adet oldu canım malesef negatif..
onun adına yazayım dedim..
sen nasılsın sevimcim..
canım uzun protokol olduğu için 4 nisanda lucrine başlıycam adet oluncada 2. yada 3. günü gonalflere başlıycam canım...
sağol denizcim cevap verdiğin iyi olmuş ben cuma akşam arkadaşıma gittim 2 gündür de sayfa bir garip hata veriyor ben de sonra okurum demiştim
canım lucrine ne için kullanılıyor bu ay senden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım
elifcim 2.aşılaman hayırlı olur inşallah canım aşılama da dr lar çok fazla yumurta oluşmasını istemiyorlar ben de çok üzülmüştüm niye 2-3 tane oluşuyor diye dr aşılamada 3 den fazla yumurta olursa aşılamayı iptal ediyoruz demişti amaç az ama kaliteli yumurta elde etmekmiş
merhaba canım umarım saglık durumun iyigir kist ameliyatı oldugunu yazdıgın için benim dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun ama bende aynı durumdayım canım şuanda çok kötüyüm salı günü doktor ameliyat yapacak ama ben çok kararsımızm ve korkuyorum nasıl bir ameliyat olacagı ile ile ilgili bilgim yok yardımcı olursan sevinirim tşk şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?