Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
işallah canım benim. alınan kist iyi huyluymuş dediler ama aldıktan sonra 3 defa yine tekrarladı ama ilaçla ine ile gitti.

merhaba canım umarım saglık durumun iyigir kist ameliyatı oldugunu yazdıgın için benim dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun ama bende aynı durumdayım canım şuanda çok kötüyüm salı günü doktor ameliyat yapacak ama ben çok kararsımızm ve korkuyorum nasıl bir ameliyat olacagı ile ile ilgili bilgim yok yardımcı olursan sevinirim tşk şimdiden

nbnh adet oldu canım malesef negatif..
onun adına yazayım dedim..
sen nasılsın sevimcim..

sağol denizcim cevap verdiğin iyi olmuş ben cuma akşam arkadaşıma gittim 2 gündür de sayfa bir garip hata veriyor ben de sonra okurum demiştim

canım uzun protokol olduğu için 4 nisanda lucrine başlıycam adet oluncada 2. yada 3. günü gonalflere başlıycam canım...

canım lucrine ne için kullanılıyor bu ay senden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım

elifcim 2.aşılaman hayırlı olur inşallah canım aşılama da dr lar çok fazla yumurta oluşmasını istemiyorlar ben de çok üzülmüştüm niye 2-3 tane oluşuyor diye dr aşılamada 3 den fazla yumurta olursa aşılamayı iptal ediyoruz demişti amaç az ama kaliteli yumurta elde etmekmiş

canım lucrin daha kaliteli yumurta üretmek için yumurtalıkları baskılıyormuş öyle okumuştum bi yerde...

hoşgeldin canım:))

canım geçmiş olsun nasıl bir ameliyat açık mı kapalı kistin çeşidi ne
korkma napalım başa gelen çekilir allh dayanma gücü veriyor merak etme eğer çocuğun yoksa onun için oluyorsan inşallah güvenilir ellerde olursun allah yardımcın olsun canım..

hafiyelik yaptım özleeemmm face de gördüm gelmedin buraya:))
site çok gıcık çok yavaş
nasıl geçti özlemcim annecinle vakit mutlaka güzel geçmiştir..

bizim topikte mi var bir gudubetlik
haziran ekim topiklerine baktım hele ekim de bir liste doğal yolladan kalan bile var birçok arkadaşımız hamile öyle olsun zaten de..
biz var ya birbirimizi çekmişiz nazar boncuğumuz semramızda olmasa napardık bilmiyorum..
neyse moralim yine çok bozuk
beklemek sinir ediyor hem eşimi hem de tedavi tarihini..ikiside mayısın ilk haftası..
olmayacağını bile bile beklemek tek istediğimiz aşılama prosedürünü geçip tüp bebeğe başlamak..aslında çok da peş peşe olacak ama korkuyorum tekrar kist çıkmasından haziranda ameliyat olalı 1 sene olacak ve tedavilerden düzenli ilaç kullanmadığım için yinelemesinden korkuyorum..
yani beklemek uğraşmak bir yana bütün olumsuzluklar bende..
normal zamanda bile ilaç kullanmak zorundayım yaklaşık 2 senedir 3 ayda bir 1,5 ay eşim yok bu rutin bir şekilde 2 senedir böyle..bunun yarısı tedavi ve ilaç kullanmakla geçti..biz başbaşa kendi halimizde kalmadık ki doğal yollardan olsun zaten sağlıklı insanların bile bir ayda hamile kalma olasılığı çok az..
birde üstüne yumurtlama zamanlarına denk gelen nöbetler kısa süreli görevler eve gelememeler..geriye ne kaldı ki ..
düşündüm de biz hiç kalamamışız ki kendi başımıza..koştur koştur görevden gelsin tüp bebek(hatırlrsanız yine gün sayıyordum eşim geldi ve tüp bebeğe başladık)
mayısta gelsin aşılama sonra haziranda bir aşılama daha temmuzda bir görev yazmışlar yeni söyledi..zaten ümidim yok sonra yine gider dönüşe yine gün sayarım eylüle hem gelmesi için hem de tüp bebeğe başlamak için..
sıkıldım artık onu beklemekten değil..iki arada bir derede yaşamaktan hayatımın planlarının bunun üstüne olması..sırf bu yüzden işe girememek..hastaneye nasıl gideceğim nasıl izin alacağım psikolojisi..herşeyden kendimden bile vazgeçtim artık ya bu işin ucunu bırakacağım ya da böyle yaşamaya devam edeceğim..
geçen gün yeni tanıdığım biri yaşımı sordu ve inanmadı 28 dedimde en fazla 25 dedi..bilse içim ne kadar yaşlandı
yumurtalıklar zaten nine oldusempatiksalakcinni
sabretmek zorundayım dayanmak zorundayım bunu da biliyorum bir sınavdan geçiyoruz bizimde bu şekilde sınavımız allah beterinden korusun..
diğer topikteki gibi listemiz hamişlerle dolsun istiyorum

herkesin yarasını deştim galiba özür dilerim
artık eşimle bu konuları konuşmuyorum çok üzülüyor çünkü çok mutlu görünüyorum onunla konuşurken
oda buna inanıp iyi olduğum için içi rahat..

günaydın kızlar..
site düzelmiş,çok sevimm..deli oldum açılmayınca.evet teyzeleri arabaya bakıyoruz,ada evde oturamaz pek, annesi gibibebingcim bütün modellere baktık canım,bakalım karar verince alıcaz.

selam kızlar iyi haftalar herkese.
bu site beni delirtiyor ulennnnnnnnnn
kafayı yedim dün giremedim bi türlü.
ne oluyor anlamıyorum bi türlü.
denizim kimse girmeyince kızmıssın ama bizim sucumuz yok valla.
işte bende daha cok sinirleniyorum sitede sorun yokken girmeyenlere.burp faceden ulaşmmıs dönüşü muhteşem olacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum.
benimde bu hafta feci yogun ama burdayım merak etmeyin heryere yetişirim ben.

denizim seni öyle iyi anlıyorum ki ben surekli hayatı ertelemek hep beklemek bu yuzden hiçbirşey yapamamak.
öyle zorki işte bu da bizim kaderimiz miş napalım...
elden gelen bişey yok
hep evlenince eşimle universitede yapamadıgımız seyleri gerçekleştiricez sanmıştım daha kolay ve rahat olacaz ama ne mümkün basımıza bu cıktı.daha hazırmıyız cocuk sahibi olmaya onu bile bilemedik niye olmama ihtimali agır bastı.yeni evli gunlerini biile yasayamadık hep doktor hep ilaç hep kontrol bu yuzden tatile gidemedik en yakın arkadasımın dugununde oynayamadım bile yada gitmem gereken yerlere gidemedim yegenimin dogum gunu gibi.
hep buruk yasadım öyle olmayada devam ediyor cok sukur diyorum ama hep bişeyler eksik iki yakayı biraraya getiremiyorum hep özenerek geciyor hayatım.neden demek istediğimde bulamıyorum hiçbişey.
sadece kabullenmek gerek akısına bırakmak.kendim degilde bu sayfadan birilerinin bu zamana kadar hep normal bi şekilde hamile kalacagına inandım en cok buna sasırıyorum simdi. niye kimse kalamıyor...

offfffffff cok dertlendim yine neyse bi tarlama bakıyım gelirim yine..
özlem dönmedin mi kuzum sen daha

Artık anladım ki,biz bebek sahibi falan olamayacağız.Belki de buna alışmak ve kabullenmek lazım.Allahın takdiri bu belki de.Günahamı giriyorum bilmiyorum,ama ümit etmekten yoruldum.Bir de bizim elimizde olmayan birşey.Bir canlının doğumundan,yaşama gelişinden söz ediyorum.Dün bir kanalda,keçilerin doğum yağışını anlatan bir belgesel izledim.Ve ağlamaktan kendime gelemedim.Allahım,neden bize de doğurabilmenin ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirebilmenin mutluluğunu yaşatmıyorsun diye çok ağladım.Üremek,doğada ki tüm canlılara özgü birsey,ama bize değil galiba.Elimizde değil,Allah sağlığımızı ve sevdiklerimizi korusun ama içim acıyor,içim acıyor,içim acıyor.Anne olamayacağım,yavrum diyemeyeceğim,anne deyişini duyamayacağım için....Allahım sen bilirsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…