Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en güzeli bir masatakvimine yada telefonun ajandasına adet günlerini not etmek sonrasında da internettki ovulasyon hesaplayıcıdan adet günlerini ve yumutlama dönemini öğrenmek

ben bir yandanda yimekteyizi izliom hehe ne zamandır ders çalışmaktan böyle saçma şeylere ihtiyaç duydum :)))))

bebingcim tam senin dediğn gibi akıntım var benimde,aşılamadan 15 gün sonra başladı,7. ayımıza girdiğimizde günde 5 iç çamaşırı değiştirir hala geldim,ben günlük ped kullanamıyorum pamukluda olsa kaşıntı oluyor.su gibi,kokusuz,renksiz bişey.hamilelerin genelinde oluyormuş,belkide hamilesindir.

kız dalga geçme benimle ben öyle hamiş kalmıştım kürtajdan sonra hiç ıslaklık yaşamadım desem yeridir... sanırım benim sistem yeni yeni yerine geliyor...

o yeni evlilere bir çüşşşşşş de benden valla..... yok isyan etmiyorum ama artık gelsin o kokusunu duyayım istiyorum ben((

bende izliyorum burpum yemekteyizi,sinir ola ola izliyorum,başka bişey yok napalım.ben zaten tam ev kadını oldum..sabah müge anlı,tabi yorum yapa yapa,öğlen izdivaç,akşam yemekteyiz....çok kızıyorum kendime.

bebing bak ovulation calender diye yaz açınca türkçe çevirisini yap de ve takvime yaz hemen bulursun tek adet tarihiyle bulursun....

burp um zaten ben sürekli kullanıyorum gunluk pedlerden ama bu farklı koyu kıvamlı yoğun olurdu oyle değil su gibi acayip.

semram keske hamile olsam züperötesi olurdu canım.daha cok erken ama öyle bir belirti için.hayırlısı bakalım heyecan yaptım yine ota moka heyecanlanıyorum ben.iğrençliğim için özürdilerim ama napıyım dayanamadım.özlem prof tu zaten bu konularda bide tuanay a sormak lazım ne de olsa meslek ilgisi var.

bende izliyorum burpum yemekteyizi,sinir ola ola izliyorum,başka bişey yok napalım.ben zaten tam ev kadını oldum..sabah müge anlı,tabi yorum yapa yapa,öğlen izdivaç,akşam yemekteyiz....çok kızıyorum kendime.

ooo türk hanımı standardını yakalamışsınız:)))) bende yazın böyle oluyorum:)))

ay ne güzel ya herkes burada gibi....... gamze tuanay ve deniz yok...
gamzeeeeeeeeeeee
denizzzzzzzzzzzzz
tuanayyyyyyyyyyyyy

acil aranıyorsunuzzzzzzzzzzzzz

maviiiiii okuldan gelmedin mi sen hala? kız hava güzel diye gezmelere mi gittin yoksa süslü sokak terliği seni:))

yemekde ne var kızlar??bende:
1-taze fasulye(annemin konservesi)
2-tarhana çorbası(sık yapıyorum çok faydalıymış)
3-pirinç pilavı
salata,yoğurt,çilekli puding..

ben kerevizi seviyorum,kociş nefret ediyo,evde pişince eve girmiyo diye yapamıyorum.şimdi portakallı zeytinyağlı kereviz olsa süpeer olurdu..

yemekde ne var kızlar??bende:
1-taze fasulye(annemin konservesi)
2-tarhana çorbası(sık yapıyorum çok faydalıymış)
3-pirinç pilavı
salata,yoğurt,çilekli puding..

vayyyyyy ben menüyü bıraktım semram devralmış:))) bende köfte patates , makarna ve turşu var...

kızlar merhaba aşağıda 6 kişi görünüyor çok mutlu oldum ben girdiğimde kimse olmazdı genelde

kızlar yemek konuşalım mı???

karnım aç değil ama gözüm aç,yemek hayalleri kurmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…