Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım uzaması mumkun degil su gibi...
esimde doktora git dedi ama bende renksiz kokusuz olunca sorun olmaz dedim.acaba gec mi yumurtladım.heyecanlandım birden yaaa ay cok alemim ben di mi.
sağolun kızlar.

zopamı mı gösteriyim özlemcim...

nursimcim sen ilaçları tanıdıkla mı aldın ecza deposundan

canım ya o kadar yazdım internet kesilince gitti...... evet geç yumurtlamış olabilirsin bence sen bu geceyi değerlendir:))

zopamı mı gösteriyim özlemcim...

nursimcim sen ilaçları tanıdıkla mı aldın ecza deposundan

yok canım ya gösterme :)))
canım benim genelde 28 günde 1 adet görenler 14. gün yumurtlarlar ama bu 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasıda olabilir diyorlar... birde temiz kaldığın günün tam ortası ve 3 gün sonrası içinde aynı şeyi diyorlar ... sen bir hesapla bakalım ne çıkıyor....

özlemcim valla yeni evliler hamile haberi verince çüş diyorum resmen :))) bende artık isyan ediyorum olmazsa olmasın demekki böylesi iyi çocuk başa bela belkide biz şanslıyız
bebingim akıntı çok normal canım neden marketlerde günlük petler satılıyor sanıyorsun herkezin akıntısı olabilir normal canım yumurtlama dönemi akıntı olur yumurta çatlayınca süner akıntı bizim akıntı uzmanımız özlem :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…