Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bana mail geldi çiderden..

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

denizcim çok haklısın canım
seninde zormuş iş hayatın ama her yer aynı değil canım inşallah sende bukadar yoğun olmayan çalışma ortamı bulurrsun ama önce bir bebişi hallette ondan sonra :) kocişden izin yoktu yanlış hatırlamıyorsam önce bebiş :))) anketede hemen bakacağım tatlım
semra seninki acıbademdi dimi olabilir aslında bir araştırayım ama sonra şimdi hiç bir şey düşünmek istemiyorum kafam kazan oldu ((,
deminden beri temizlik firmalarını araştırıyorum çok zor bu iş yaa tüm komşulara sordum hepsininki nazlıymış gelmezmiş ne bu yaa güneş vurdukça saçlarımı diken diken ediyor pencereler herşeyi ben yapabilirim ama camları gözüm yemiyor malesef senin kadınada üzüldüm allah yardımcısı olsun hayat hiç adil değil malesef o karnındaki bebişin biraz şansı olaydı annesinin karnında temizliğe gitmek yerine klasik müzik dinlerdi ana karnında müzik dinletmek için özel kulaklıklar varmış

denizciğim geldiğim belli olsun ama değil mi:)) gerçi bugün sizde çok çalışmışsınız valla.... evet elimde kalan cicileri giyecek bir bebeğim olsun artıkkkkkkkk rabbim duuuuuuuuyyyyyyyy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

sağol denzizim ya aynen senin gibi hasta olduk işte:)))

eşin keçiboynuzuna başlamış demek iyi hadi hayırlısı bakalım ..... ay hayır sonra keç gibi inatçı çocuklarımız olacak ona yanıyorum:)))

kızlar ne guzel okumak hosuma gitti valla kimse yok ama acil bi sorum var size.
benim su gibi bi akıntım var renksiz kokusuz hiç olmazdı bu nedemek bilen var mı
doktora gideyim miiii

oooooo burpum dönmüş ama hiçte iyi dönmemiş hani bomba gibi dönecekti öyle demiştiniz valla bu patlamış bomba:))) neyse canım ya biz yinede savaşıyoruz işte bebiş için bu dert inan daha yorucu ... bizi hep es geçiyor kader ... dün bu yaz evlenen bir öğretmen arkadaşın eşinin 6 aylık hamile olduğunu öğrendim şok oldum ya bu mu kader ya ..... yeterrrrrr diye bağırmak istiyorum hiçbir şey yapmıyorum artık ... dua bile etmiyorum hep tamam başlıyorum diyorum ve snrası bir sürü bahane....... seni çok iyi anlıyorum..... eşin işe başlamış hayırlı olsun ..... sınavın sistemin taaa içine tüküreyim ben...... falcıya mı gittin:))))) alemsin ya geçen haftada bizim öğretmen arkadaş köydeki hocaya gitti:))) ama hoca herşeyi bilmiş öyle dedi... yıldızname mi neymiş ona bakıyormuş bende merak ettim ama eşim kızar böyle şeylere diye gitmedim....

semracım ya keşke annenler imkan olsada daha erken gelseler yanında olurdu iyi olurdu valla... kendine dikkat et tatlım adacığa iyi bak...

ya bu ilaçlar neden bu kadar pahalı ya sömürülmedik yerimiz kalmadı artık bu ne böyle ya.... hani olsa helali hoşolsun diyeceğiz de olmuyor ki veletler beleşe gelmiyor işte........

semracım bazı kadınlar öyle ... benimde çok var öyle gördüğüm bazen biz mi çok kasıyoruz kendimizi diyorum amannnnnn ne bileyim veren rrabbim her durumda veriyor işte... bizde ayağa kalksak düşüyor desem yeridir valla....

allah o merkezleri bildiği gibi yapsın adi herifler valla aldıkları beddualarla görürler öbür tarafta....

özlemcim burdasın bana yardım et lütfen cok rahatsızlık duyuyorum bu ıslaklıktan

evet canım ya bende de var bu ay ıslak ıslak dolaşıyorum( olurdu ama bu kadar olmazdı ama benim yumurtlama günlerim yaklaştı belki ondandır... seninkine gelince böyle bir durum varsa olabilir yok günüm artık yaklaştı diyorsan kıııııııızzzzzzzzz yoksa hamiş falan olmayasın ayyyyyyy inşallahhhhhhhhh.......

bebingim adet günün ne zaman hamilelik öncesi böyle akıntılar olduğunu duymuştum ama özlem hamileliği yaşadığı için daha net cevap verebilir tatlım...

ya ızlar bugun 18.günüm yumurtlamayı gectim herhalde ama gebelik olacagını sanmam dersimizi pek calışamadık

bebingim adet günün ne zaman hamilelik öncesi böyle akıntılar olduğunu duymuştum ama özlem hamileliği yaşadığı için daha net cevap verebilir tatlım...

tabi canım 3 aylık bir deneyimim var sonuçta:))) hayır semra desen tamam da özlem ne oluyor kuşum ay acaba allah mı söyletti kız?
evet hamişken uzayan berrak bir akıntı oluyor ........

ya ızlar bugun 18.günüm yumurtlamayı gectim herhalde ama gebelik olacagını sanmam dersimizi pek calışamadık

sen kaç günde bir adet oluyorsun ? eğer öyleyse bugün çok yoğunsa bugün yumurtlamış olabilirsin ...... eline aldığında 5-10 mm uzuyorsa kesin yumurtlamışsın demek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…