Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben çıkayım kccişim geldi ... yemekleri yavaş yavaş yapayım artık gerçi hepsi 30*40 dk lık iş.....

arkadaşlar bugün naptım biliomusuz,ilk tanıştığımız günlerdeki topiğimizi okudum biraz.ben o zamanlar pek giremiyordum bilgisayarım çalınmıştı,telefondan giriyodum ama hep okuyordum,çok duygulandım o zamanları okuyunca.

ay neguzel yemek muhabbetleri baslamıs sekerler
karnım acıktı feci şekilde ben butun yemekleri severim kerevizede bayılırım sadece pırasa yeemem o kadar.
hele özen gösterilen sofralara bayılırım

nereden geldi aklına hangi topikti dediğin canım....

özlemcim istanbulda buraya has bir yemek yok kii.hep anadolu yemeklerisadece yerli istanbullular zeytinyağlıları çok güzel yaparlar.tanıdıklarım var süperler yanii..

ay semracım cok guzel yapmıssın bende okumak istedim şimdi...

özlemcim en erken senin kocan geliyor valla ne guzel

kızlar benimde canım sıkıldı yine abimlerin bebeğini görmeye gideceğim ya 2 hafta sonra uçak biletlerine baktım maraş havaalanı kapalıymış benim gideceğim tarihlerde adana ve antep de pek uymadı bana galiba otobüsle gidip gelicem otobüsle de 15 saat izmire nasıl gidip gelicem bilemiyorum hamile kalsaydım ne güzel gitmeyecektim

ay neguzel yemek muhabbetleri baslamıs sekerler
karnım acıktı feci şekilde ben butun yemekleri severim kerevizede bayılırım sadece pırasa yeemem o kadar.
hele özen gösterilen sofralara bayılırım

ayyyyy bende pırasaya bayılırım sen neden sevmiyorsun canım ya... haaa gerçi soğan türü sende soğan sevmezsin:))) özenli sofralara bende bayılırım....

ilk konuştuğumuz topik,eylül ayında aşılama yaptırıcaklar diye.burpumun açtığı topik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…