Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizim 3 ay doldu işte 95-96 gün falan oldu... mayıstada 5. ay olacak inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan hamiş kalırım ya....:Saruboceq:

inşallah özlem hadi bakalım

burp cum eşinin çok beklemeden iş bulmasına sevindim hayatınızda iyi şeyler olmaya başlamış sınav için üzüldüm canım inşallah tekrar girmene gerek kalmaz benimde kpss çalışmam lazım ufff nasıl başlıycam bilmiyorum bu yaştan sonra

valla herkeste menü süper keşke burda olsaydınız hergun birinize gelirdim çözümlerdik olayı..

bizim iş yerinde bir gün nohut çıkmıştı ablamda yemişti oradanda kursa derse gittik hatun patlayacaktı neredeyse :))))))))))))))

teşekkür ederim nbnh dünyanın hiç bir yerinde bizim kadar sınava giren yoktur

bizim velet kımıl zararlısı öyle bir 10 bin kaat daha harcatmadan teşrif etmez semracım

))))))konuşma yiğenimin hakkında öyle..o çok akıllı,rahata gelicek,ev krediniz vardı bitmesini bekliyodur belkide,yada ne biliyim babişkosunun yeni işinin tam oturmasını bekliyodur.bizimkisi öyle yaptı valla,rahata geliyor.sositososito

semracım ablam ilk bebeğinde deli gibi ekşi tüketiyordu kız doğurdu şimdi deli gibi tatlı tüketiyor erkek olacak
ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı doğrumu acaba

tuanay la deniz gelince sok olucaklar sekerler....

nursim mesai bitmedi mi daha
kayınvaliden hazırlamıstır yemekleri...

semracım ekşimi canın çekiyor tatlımı

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ki ben normalde sevmezdim tatlı.ama hep tatlı istiyo canım,kilo almıcağımı bilsem her dakika yerim valla..

biz ailecek manyağız bebingim :))) ablam ilk hamileliğinde hem işe gitti hem doktora yaptı doktora tezinide bebişi pışpışlarken yazdı :))) şimdide doçentlik için uğraşıyor sınavda karnı çok acımış görevliler zorla çıkartmışlar ambulansta tansiyonunu neyin ölçmüşler bütün gün de ağladı sınavı bitiremedim diye ama ben çok iyi anlıyorum onu

semracım ablam ilk bebeğinde deli gibi ekşi tüketiyordu kız doğurdu şimdi deli gibi tatlı tüketiyor erkek olacak
ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı doğrumu acaba

bence doğru değil.saçma..ben tatlı yiyorum hep çünkü.

ablanı taktir ediyorum burpcum.çocuka yapıyor kariyerde

o ayşe-hakkı muhabbeti yalan yok öyle bişey.

irmiği sadece sütlü irmik tatlısı olarak yiyorum,heleki peynirle karışınca irmik güzel olmuyor.canınmı çekti burpum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…