Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyiyim aşkım benim sen nasılsın bakalım? yorgunluğun dışında önemli bir şey yoktur umarım... evet canım diyorum ya zaten kızım olursa LİYA koyacağım diye sabrın en güzeli demek tam bana göre ... umut hiç esilmiyor biliyor musun geçen gece çok gariptir kendimi hamile gibi hissettim birden yataktaydım sonra birden açtım gözümü karnımı okşadım ve tekrar diledim ne olur emanetimi gönder diye... aynı hamiş olduğum zaman gibiydi çok mutlu oldum allahım hepimize yaşatsın inşallahhhhhhhh......

tuanaycım sen ilaç mı kulanıyorum demişsin neden kuşum? kafam rahat olsun demişsin ama keşke onuda kullanmasan ne gerek var zaten olacaksa olsun öyle değil mi? eee o zaman neden kullanıyorsun ki... kullanma bence hem bak bir sürü hastalığa sebep oluyormuş.... ben hiç kullanmadım kontrol ilacı...

hanaa netim gitti ne o öyle elektrik kesintisi gibi
peynir helvası benim bir kiloyu bir oturuşta yiyebileceğim tek tatlı hiç bir şeye pis boğazlık etmem ama peynir helvası için şimdi atlar arabaya tekirdağa kadar giderim :)))))) hele birde dondurmayla yiyeceksin ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hanaaammmmm
özlemcim aşkol sendemi yaramasın yaa enerji olsun çıksın gitsin oyalanmasın kaloriler bende :)))
tuanayım tabi yaş küçük olursa şımarırsın elbet öyle hap kullanmalar falan bende senin gibiydim ama yaş durduğu yerde kalmıyor anacım bırak hapı mapı zopalatma kendinii haydaaaa nerden çıkardın sen şu hapı nasıl şımarıklık
zopalama kısmında bebingden yardım alacağım uzmanlık kadroları açtım durun aklıma geldi yazayım

bebişim inşallah yumurtlamandan dolayıdır benimde geçen yazdım ya şubat ayında ilaç kullanmadım çalışma yaparız diye çok akıntım oldu buay ilaç kullandığım için hiç olmadı ilaç kesti tabi yumurtlamayı..
inşallah seninki hayra alamettir doktora gidilecek birşey olduğunu sanmıyorum ama inşallah olurda hamişliğin habercisidir ya da çok güzel yumoşlar oluşmuştur..

ay ne güzel ya herkes burada gibi....... gamze tuanay ve deniz yok...
gamzeeeeeeeeeeee
denizzzzzzzzzzzzz
tuanayyyyyyyyyyyyy

acil aranıyorsunuzzzzzzzzzzzzz

ben anneme kaçtım muhabbeti kaçırdım yürüyüş yaptım bir kça komşu muhabbeti yaptım yemeğimi yedim yine yürüyüş yapıp geldim hava da süperdi sade kazak giydim çıktım o bile terletti valla..
sayfalar süper ilerlemiş ayy inşallah 1000 olmadan biri hamiş olsunda hobareyy yapalım ya buna çok ihtiyacımzı var..

Kısırköylü savaşçıların uzmanlık alanları
özlem: diet- menü- akıntı
bebing: zopalama- ticaret- sınıf başkanlığı
mavi: kaynana kovalama :) - tree line
gamze: sanada kaynana diyeceğim anacım :)- tatile çıkıp sakatlanma :)
tuanay: bir kafa uzatıp yok olma- sınav
semra: Kısırköylü hatunlara moral verme- hani o olmasa bu tedavilerin bir boka yaramayacağına inanmamızı engelleme :)- itina ile bebek taşıma :)
deniz: tüp bebek- rapor- genelge- gurbet elde koca bekleme
nursim: asayişten sorumlu :)- nöbetli çalışma- aşılama sonucunu yüreklilikle karşılayıp hemen tüp bebeğe başlama
burp: sınav- aşılama tüp allah ne verdiyse çifter çifter 7 aya sığdırıp avucunu yalama- hayatının en zor yılını yaşama o yüzden hep dırdırlanma zora gelememe :)- forumu cıvıtan gevşemiş civata :)
nbnh: aylar sonra bizi yeniden bulma :)

hadi kızlar kopyalayın ve her biriniz yanına birşeyler ekleyin :)))))

en güzeli bir masatakvimine yada telefonun ajandasına adet günlerini not etmek sonrasında da internettki ovulasyon hesaplayıcıdan adet günlerini ve yumutlama dönemini öğrenmek

benim 2008 ekim ayından beri pc de kayıtlı takvim yaptım kendime aşılamalar kaçıncı gün oldu tüp bebek ne kadar doz ilaç kullanıldı kaç para gitti günleri en zamandı ve tabiki her ay olunan adet ve kaç gün sürdüğü ..iyi oluyor geriye dönük görüyorsun..

Kısırköylü savaşçıların uzmanlık alanları
özlem: diet- menü- akıntı
bebing: zopalama- ticaret- sınıf başkanlığı
mavi: kaynana kovalama :) - tree line
gamze: sanada kaynana diyeceğim anacım :)- tatile çıkıp sakatlanma :)
tuanay: bir kafa uzatıp yok olma- sınav
semra: Kısırköylü hatunlara moral verme- hani o olmasa bu tedavilerin bir boka yaramayacağına inanmamızı engelleme :)- itina ile bebek taşıma :)
deniz: tüp bebek- rapor- genelge- gurbet elde koca bekleme
nursim: asayişten sorumlu :)- nöbetli çalışma- aşılama sonucunu yüreklilikle karşılayıp hemen tüp bebeğe başlama
burp: sınav- aşılama tüp allah ne verdiyse çifter çifter 7 aya sığdırıp avucunu yalama- hayatının en zor yılını yaşama o yüzden hep dırdırlanma zora gelememe :)- forumu cıvıtan gevşemiş civata :)
nbnh: aylar sonra bizi yeniden bulma :)

hadi kızlar kopyalayın ve her biriniz yanına birşeyler ekleyin :)))))

yemekde ne var kızlar??bende:
1-taze fasulye(annemin konservesi)
2-tarhana çorbası(sık yapıyorum çok faydalıymış)
3-pirinç pilavı
salata,yoğurt,çilekli puding..

süpermiş menü semracım afiyet olsun ada mıza yarasın..
yaa yemek yapmayı özledim
bugün yaptım ama annemde mercimek çorbasını ben yaptım annem balık temizledi ben pişridim bir de salata yaptım ama evimde kocişime yemek hazırlamayı özledim ..

hanaaa muhasebeci gibisin maşallah deniiiz ne güzel yaa ben anca raporları ve tahlilleri saklıyorum ama senin söylediğin çok mantıklı ve çok işe yarar

yazık sana denizim yaa kocişin sağ salim gelsin biran önce
bak canım balık istedi adet öncesi bi pis boğaz olurumki ben :))))

canım ya
dur gece bende bakayım biraz nasılsa hep dolaşıyorum buralarda bende geçen gece ekim topiğine girmiştim hem çok sevinmiş hem de bizim topik niye coşamadı bu kadar hamiş yok diye üzülmüştüm..

hadi ya canım adana kaç saat size oraya otobüsle gitsen olmaz mı adana izmir zaten 1 saat..15 saatten iyidir yine..

tuanay la deniz gelince sok olucaklar sekerler....

nursim mesai bitmedi mi daha
kayınvaliden hazırlamıstır yemekleri...

şok ne kelime hiç beklemiyordum ama coşmuş sayfalar böyel oslun zaten
iyi ki karnımı doyurup geldim evde de birşey yok valla almıyorum yemeyeyim diye..
kalkıp kuru fasulye yapardım artık o var yada nohut:)))

dogru değil gülüm ya ablamda surekli tatlı yedi ayse doğurdu ama

annemde ablan gibi
kilo kilo limon yemiş büyük abimde
küçük abime hamile kalmış yine limon tamam demiş oğlan olacak..
bana hamile kalınca da babm tepsiyle baklava alıyormuş annem bu kız olacak demiş..belkide bünyeye göre değişiyor..
ablanın ne kadar oldu canım nasıl geçiyor hamilelik..

öyle mi bende üniversitein ilk yılını manisada okudum sonra bursaya yatay geçiş yaptım.. şimdi bir arkadaşım orada turgutlu'da evli...

özlemmm ben 2,5 sene yaşadım turgutluda tek başıma..
küçüktür ama pek sevmem kahvesi çok çarşıda rahat yürüyemezsin
birde motorlular çok bir tanesini altıma alıyordum kırmızı ışıkta önüme atladı arkadan çarptım he he karakolluk oldum hatıram çok:)))

tuanayım niye başladın ne faydası olacak sana
hadi ben kullanıyorum ama nefret ettim artık 7 yıldır
kullanma canım ya
kafan rahat mı olacak sanıyorsun olmayacak ama kullanma ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…