tuanay la deniz gelince sok olucaklar sekerler....
nursim mesai bitmedi mi daha
kayınvaliden hazırlamıstır yemekleri...
Kuzucuklarım,gözlerim pörtledi valla,ne bu hız.Ama sevindim doğrusu.Burp bir gelmiş,pir gelmiş.Yemek muhabbeti de almış başını gitmiş.Nasıl açım.Yeni geldim işten.İçim bulandı,yeşil elmaya sarıldım hemen.Ben bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım kendi kendime.Sıkıldım artık,tuttu mu tutmadı mı demekten,kafam rahat olsun dedim.
Bebingcim,bu akıntılar hayra alamettir inşallah :) Eğer kıvamsız ve kokusuz ve açık renkteyse,enfeksiyon kaynaklı değildir,ya yumurtlamadır, ya da yumurtlama sonrası rahimde ki tutnma ve yerleşme dolayısyla,yapılan hazırlığın akıntısıdır.Hayırlısı hadi bakalım:)
Öslemim sen nasılsın kuşum?Sabır ve umut meleği koyacağım senin adını.Tam sana göre ve elbet meyvesini toplayacaksın.
Denizciğim,eşinin tayini keşke olsa da hem kafaca rahatlasanız hem de hasretler bitse,bebek gelse....
Semracığım,tatlım,sende ki iştah,benimde iştahımı artırdı vallahi.Tarhana çorbası dedin,hemen tarhanayı suya koydum.Kıskandım....
Nursimcim,senin için çok dua ediyorum,inşallah tutacak tatlım bu sefer....
Mavilim sen nerelerdesin,çok mu hasta oldun yoksa,ösleme söyleyelim,bir ilgilensin seninle.Malum biz çok uzağız.
Gamze,kayıplarda...
bende köfte patates istiyorum amaaaaa
bide cornflakesli tavuk offf agzıımın suyu akcak simdi
ay ne güzel ya herkes burada gibi....... gamze tuanay ve deniz yok...
gamzeeeeeeeeeeee
denizzzzzzzzzzzzz
tuanayyyyyyyyyyyyy
acil aranıyorsunuzzzzzzzzzzzzz
en güzeli bir masatakvimine yada telefonun ajandasına adet günlerini not etmek sonrasında da internettki ovulasyon hesaplayıcıdan adet günlerini ve yumutlama dönemini öğrenmek
yemekde ne var kızlar??bende:
1-taze fasulye(annemin konservesi)
2-tarhana çorbası(sık yapıyorum çok faydalıymış)
3-pirinç pilavı
salata,yoğurt,çilekli puding..
arkadaşlar bugün naptım biliomusuz,ilk tanıştığımız günlerdeki topiğimizi okudum biraz.ben o zamanlar pek giremiyordum bilgisayarım çalınmıştı,telefondan giriyodum ama hep okuyordum,çok duygulandım o zamanları okuyunca.
kızlar benimde canım sıkıldı yine abimlerin bebeğini görmeye gideceğim ya 2 hafta sonra uçak biletlerine baktım maraş havaalanı kapalıymış benim gideceğim tarihlerde adana ve antep de pek uymadı bana galiba otobüsle gidip gelicem otobüsle de 15 saat izmire nasıl gidip gelicem bilemiyorum hamile kalsaydım ne güzel gitmeyecektim
tuanay la deniz gelince sok olucaklar sekerler....
nursim mesai bitmedi mi daha
kayınvaliden hazırlamıstır yemekleri...
dogru değil gülüm ya ablamda surekli tatlı yedi ayse doğurdu ama
öyle mi bende üniversitein ilk yılını manisada okudum sonra bursaya yatay geçiş yaptım.. şimdi bir arkadaşım orada turgutlu'da evli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?