Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi akşamlar
1. ve 2. aşılama arasında bekleme süresi olmalımı. bilginiz varmı bu konuda
benim ilk aşılamam tutmadı bugün aldım sonucumu.

ben bilmiyorum o tatlıyı....
valal sizde ablamı görüyorum hamileyken yükseklisans yaptı
tezini karnı burnunda yaz sıcagında yazdı.
şimdi hamile doktora sınavlarına hazırlandı büyük ihtimalle yapıcak bebeğini pışpışlarken
ist da hayat maalesef zor bazı seylerden vazgecemiyorsan eger ne diyim allah kolaylık versin.

ben en az 3 ay ara veririm diye düşündüm. ama vücudumda hazır hormonlar varken 1 ay daha mı denenmeli. şansım daha fazla olurmu acaba.

tuanayım okuyorsun degil mi daha cok girmelisin nete yoksa yetişemezsin...
simdi muhabbet ederdik

Kuzucuklarım,gözlerim pörtledi valla,ne bu hız.Ama sevindim doğrusu.Burp bir gelmiş,pir gelmiş.Yemek muhabbeti de almış başını gitmiş.Nasıl açım.Yeni geldim işten.ıçim bulandı,yeşil elmaya sarıldım hemen.Ben bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım kendi kendime.Sıkıldım artık,tuttu mu tutmadı mı demekten,kafam rahat olsun dedim.
Bebingcim,bu akıntılar hayra alamettir inşallah :) Eğer kıvamsız ve kokusuz ve açık renkteyse,enfeksiyon kaynaklı değildir,ya yumurtlamadır, ya da yumurtlama sonrası rahimde ki tutnma ve yerleşme dolayısyla,yapılan hazırlığın akıntısıdır.Hayırlısı hadi bakalım:)
Öslemim sen nasılsın kuşum?Sabır ve umut meleği koyacağım senin adını.Tam sana göre ve elbet meyvesini toplayacaksın.
Denizciğim,eşinin tayini keşke olsa da hem kafaca rahatlasanız hem de hasretler bitse,bebek gelse....
Semracığım,tatlım,sende ki iştah,benimde iştahımı artırdı vallahi.Tarhana çorbası dedin,hemen tarhanayı suya koydum.Kıskandım....
Nursimcim,senin için çok dua ediyorum,inşallah tutacak tatlım bu sefer....
Mavilim sen nerelerdesin,çok mu hasta oldun yoksa,ösleme söyleyelim,bir ilgilensin seninle.Malum biz çok uzağız.
Gamze,kayıplarda...

aslında Manisalıyım ailem Manisada üniversiteyi İzmir de okudum ve orada yaşadım İzmirli sayılırım onun için

öyle mi bende üniversitein ilk yılını manisada okudum sonra bursaya yatay geçiş yaptım.. şimdi bir arkadaşım orada turgutlu'da evli...

ya burpcum yedin pastayı,yarasın yavrum.ama bak kızlar nasıl dadandı mutfaktan çıkamadılar,onlara yemek muhabbeti yapalım dedim acıktı hepsi rejimi bozdu.özellikle özlemcim.

kötüsün sen kötüsün kötüsün:))) şarkısıyla söyle ha tamam mı? yok valla dikkat ediyorum ama köfte patatese dayanamam ......

bak bu kadar yazıp cıkmak yok ona göre zopamı cıkarırım hemen
niye ilaca basladın canım yaaa
bak bi ay sonra asılama yaptırcan tamam mı
cok cabuk pes ettin sende kuzum ya
inş. hayra alamettir bu akıntı canım

bende köfte patates istiyorum amaaaaa
bide cornflakesli tavuk offf agzıımın suyu akcak simdi

evet akıntı uzmanı prof dr özlem ----- ama valla ben o dikkat ettiğim ay hamiş kaldım ... ohhhhh yemiş pastayı yarasın valla....

ay inşallah olsunda almaya razıyım ben valla... veririm sonra onun peşinden koşarken nasılsa:)))

benim menüde kırmızı lahana salatası
kurufasülye
pilav
çorba yapacağım daha
pasta birde dondurmalı muffin (bunlar hazır)

ooo senin menüde zenginmiş ve güzelmiş..... geleneksel başlamışsın muffin de ne oluyor yapsana bir kazandibi:))))

allaha şükür bizim bir sorunumuz yok ama bebişte yok buna ne dersin peki? bizimkide yazlık falan mı almamızı bekliyor acaba anneannesininki yetmez mi acep?

semracım ablam ilk bebeğinde deli gibi ekşi tüketiyordu kız doğurdu şimdi deli gibi tatlı tüketiyor erkek olacak
ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı doğrumu acaba

valla annem bana hamişken habire erik yemiş ekşi ekşi bende portakala takmıştım kafayı her gün 3-4 taneyi götürüyordum valla annemde bana küçük özlem geliyor diyordu.... bilemiyorum yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…