Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanaaa muhasebeci gibisin maşallah deniiiz ne güzel yaa ben anca raporları ve tahlilleri saklıyorum ama senin söylediğin çok mantıklı ve çok işe yarar

evet çok rahat oluyor sonra ee tatlım kayıt tutma da ekleyelim yazdıklarına kailteciyiz evrak kayıt arşivleme eski işim..evde devam ediyorum:))

yazık sana denizim yaa kocişin sağ salim gelsin biran önce
bak canım balık istedi adet öncesi bi pis boğaz olurumki ben :))))

amin inşallah canım
geldiğinde inşallah uzun bir ara verir bir süre gitmez bir yere biraz kendi halimize kalalım..
bizde varya ne pisboğazız canım turşu istedi evde var annem yapmıştı ama yanında uygun yemek olmalı anneme söyleyyeim bari kuru fasulye yapsın yanında yiyelim..:))

mürselle nazanın oğlu olacakmış.:))
dünde tam bakamadım ama yanlış anlamadıysam hasılayla sıddığında çocuğu olmuyor galiba:))

nursimcim akşamları hizmet etmekten giremiyrosun galiba birde yalnız kalmasınlar diye
ah mavicimin kayınvalide günleri geldi aklıma:)))

kızlar geciktim burpum hoşgeldin cicim yazdıkların çok güzel olmuş ama hastayım kafam çalışmıyo pek yarın yazıym:)))))
tuanaycım alma ilacı bence şişiriyo insanı ama haklısın içmeyince de oldumu olmedımı çatlıyo insan

herkesi öptüm ben kızlar daha kötüleştim ateşim de var gibiydi yani bana sorsan yanıyodum ama 37.4 müş duş aldım yatıştayım okula da gidince de iyiyleşmiyo insan sesim de çatallı:)))))))))))))))))9

gelebilirsem gelirim yine kociş kızıyo ot çayı içiceeeem ıyyyyyyyyyyyyyyyyy
sıcak içkilerden nefret ediyorum türk kahvesi hariç:)))))

kızlar tek embriyo transferde sonuç bekleyenler topiğinde 3 sonuç bekleyen vardı 3 üde hamile:))çok mutlu oldum ya
ama 5. gün embriyosu hepsi bizimde bu tip yerlerde yaptırmamız lazım zaten artık çoğu yer teknolojisini bu seviyeye çıkartıyormuş..

canım çok geçmiş olsun yat dinlen yarına daha iyi olursun inşallah
öptük seni kocaman

kızlar benimde canım sıkkın çok yakın bir arkadaşım var
hatta doğuma ben götürdüm eşlerimiz nöbetçiydi beraber kalıyorduk son günleriydi doğum yaptı ..hatta adımı koydu minik kızına..
o da çok düşkün bana bugün doktora gitmişler 1,5 yaşında kuyruk sokumunda 2,5 cm delik varmış ultrasyon çekilmiş ayrıntılı emar istemiş doktor nasıl ağlıyor arkadaşım çok moralim bozuldu doktor omurilik ve sinirlere etkisine bakacağız ondan sonra konuşalım demiş..şu anda ne olduğundan habersiz ya da bu deliğin en zararı var belirsiz çok kötü durumda..
hiç bilginiz var mı etraftan böyle durumda olan falan..

ya ben peynir helvasını hiç yemedim( çok şey mi kaçırdım acep?
canım ya öyle deme yaramasın çıksın ne demek ... yarasın derken kilo anlamında değil sağlık anlamında canım...
zopayı kaptın ha:))

ohhhhhh ne güzel özendim sana valla... inşallah yaparız ya ............

mavicim geçmiş olsun
denizcim allah şifasını versin arkadaşının bebişinin

tek kelime ile harika olmuş ellerine sağlık... mavişte demişti böyle birşeyler yapalım diye...

hanaaa muhasebeci gibisin maşallah deniiiz ne güzel yaa ben anca raporları ve tahlilleri saklıyorum ama senin söylediğin çok mantıklı ve çok işe yarar

bencede çok mantıklı... kocişini mi öslemiş denisim yaaaaaaaaaaa:gitme:

aa seninde maceran var desene... ben demirci de kaldım 1 yıl orası öyle değildi daha rahattı... ama gelişmemiş bir yerdi malesef... şimdi nasıldır bilemiyorum ama özlerim orayı ben...

ohhhhhh ne güzel anneler yapsın siz yiyin... bende annemi istiyorummmmmm... gelecek nu hafta sonu görürsünüz siz:)))

aa seninde maceran var desene... ben demirci de kaldım 1 yıl orası öyle değildi daha rahattı... ama gelişmemiş bir yerdi malesef... şimdi nasıldır bilemiyorum ama özlerim orayı ben...

ya güzel ama küçük yer ben orda bir fabrikada çalışıyrodum sokağa çıkınca herkesi görüyorsun yapack birşey yok zaten her fırsatta izmire geliyordum ama ne yalan söyleyeyim ara sıra bende özlüyorum bazen gidiyorum arkadaşlara..45 dk zaten yakın bizede..
demirci manisaya baya uzak galiba ben hiç gitmedim...
özleem çalışkan öğrenci demek kapağı bursaya attın ..:))bravo valla..

mürselle nazanın oğlu olacakmış.:))
dünde tam bakamadım ama yanlış anlamadıysam hasılayla sıddığında çocuğu olmuyor galiba:))

evet oğlu olacak..

bende dün eşim sayesinde arka sokaklara baktım biraz oradada komserin kızının çocuğu olmuyor hatta denemeleri olumsuz sonuçlanmış kız yalnız kalmak için arkadaşına gitti çok daralıyorum beni yalnız bırakın dedi çok acıdım o haline ya hani yeterrrrrrr diye bağırmak istiyoruz ya o tercüman oldu valla((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…