hanaaa muhasebeci gibisin maşallah deniiiz ne güzel yaa ben anca raporları ve tahlilleri saklıyorum ama senin söylediğin çok mantıklı ve çok işe yarar
yazık sana denizim yaa kocişin sağ salim gelsin biran önce
bak canım balık istedi adet öncesi bi pis boğaz olurumki ben :))))
kızlar geciktim burpum hoşgeldin cicim yazdıkların çok güzel olmuş ama hastayım kafam çalışmıyo pek yarın yazıym:)))))
tuanaycım alma ilacı bence şişiriyo insanı ama haklısın içmeyince de oldumu olmedımı çatlıyo insan
herkesi öptüm ben kızlar daha kötüleştim ateşim de var gibiydi yani bana sorsan yanıyodum ama 37.4 müş duş aldım yatıştayım okula da gidince de iyiyleşmiyo insan sesim de çatallı:)))))))))))))))))9
gelebilirsem gelirim yine kociş kızıyo ot çayı içiceeeem ıyyyyyyyyyyyyyyyyy
sıcak içkilerden nefret ediyorum türk kahvesi hariç:)))))
hanaa netim gitti ne o öyle elektrik kesintisi gibi
peynir helvası benim bir kiloyu bir oturuşta yiyebileceğim tek tatlı hiç bir şeye pis boğazlık etmem ama peynir helvası için şimdi atlar arabaya tekirdağa kadar giderim :)))))) hele birde dondurmayla yiyeceksin ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hanaaammmmm
özlemcim aşkol sendemi yaramasın yaa enerji olsun çıksın gitsin oyalanmasın kaloriler bende :)))
tuanayım tabi yaş küçük olursa şımarırsın elbet öyle hap kullanmalar falan bende senin gibiydim ama yaş durduğu yerde kalmıyor anacım bırak hapı mapı zopalatma kendinii haydaaaa nerden çıkardın sen şu hapı nasıl şımarıklık
zopalama kısmında bebingden yardım alacağım uzmanlık kadroları açtım durun aklıma geldi yazayım
ben anneme kaçtım muhabbeti kaçırdım yürüyüş yaptım bir kça komşu muhabbeti yaptım yemeğimi yedim yine yürüyüş yapıp geldim hava da süperdi sade kazak giydim çıktım o bile terletti valla..
sayfalar süper ilerlemiş ayy inşallah 1000 olmadan biri hamiş olsunda hobareyy yapalım ya buna çok ihtiyacımzı var..
Kısırköylü savaşçıların uzmanlık alanları
özlem: diet- menü- akıntı
bebing: zopalama- ticaret- sınıf başkanlığı
mavi: kaynana kovalama :) - tree line
gamze: sanada kaynana diyeceğim anacım :)- tatile çıkıp sakatlanma :)
tuanay: bir kafa uzatıp yok olma- sınav
semra: Kısırköylü hatunlara moral verme- hani o olmasa bu tedavilerin bir boka yaramayacağına inanmamızı engelleme :)- itina ile bebek taşıma :)
deniz: tüp bebek- rapor- genelge- gurbet elde koca bekleme
nursim: asayişten sorumlu :)- nöbetli çalışma- aşılama sonucunu yüreklilikle karşılayıp hemen tüp bebeğe başlama
burp: sınav- aşılama tüp allah ne verdiyse çifter çifter 7 aya sığdırıp avucunu yalama- hayatının en zor yılını yaşama o yüzden hep dırdırlanma zora gelememe :)- forumu cıvıtan gevşemiş civata :)
nbnh: aylar sonra bizi yeniden bulma :)
hadi kızlar kopyalayın ve her biriniz yanına birşeyler ekleyin :)))))
hanaaa muhasebeci gibisin maşallah deniiiz ne güzel yaa ben anca raporları ve tahlilleri saklıyorum ama senin söylediğin çok mantıklı ve çok işe yarar
özlemmm ben 2,5 sene yaşadım turgutluda tek başıma..
küçüktür ama pek sevmem kahvesi çok çarşıda rahat yürüyemezsin
birde motorlular çok bir tanesini altıma alıyordum kırmızı ışıkta önüme atladı arkadan çarptım he he karakolluk oldum hatıram çok:)))
amin inşallah canım
geldiğinde inşallah uzun bir ara verir bir süre gitmez bir yere biraz kendi halimize kalalım..
bizde varya ne pisboğazız canım turşu istedi evde var annem yapmıştı ama yanında uygun yemek olmalı anneme söyleyyeim bari kuru fasulye yapsın yanında yiyelim..:))
özlemm senin velet üstüne tapulu ev istiyor ondan sonra gelecekmiş:)))
aa seninde maceran var desene... ben demirci de kaldım 1 yıl orası öyle değildi daha rahattı... ama gelişmemiş bir yerdi malesef... şimdi nasıldır bilemiyorum ama özlerim orayı ben...
mürselle nazanın oğlu olacakmış.:))
dünde tam bakamadım ama yanlış anlamadıysam hasılayla sıddığında çocuğu olmuyor galiba:))
ohhhhhh ne güzel anneler yapsın siz yiyin... bende annemi istiyorummmmmm... gelecek nu hafta sonu görürsünüz siz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?