Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyileştiğine sevindim cnm kendine iyi bak
evet türk malı çok güzel ama recep ivediğe benzettim ben biraz konuşmasını

canım benim :)) tatilim çok iyi geçti.... ama sen hala beni çözemedin :)) babam sinop annem samsunlu ve ailem ankarada yaşıyor yazları gidiyoruz memlekete... bende malesef çankırıdayım

cnm kusura bakma bende hafıza sorunu var isimleri bile aklımda tutamıyorum inşş unutmam bir daha:)))
tatilinin iyi geçmesine sevindim özlemcim

nursimcim önemli değil canım send eoku allahım inşallah kabul eder..
geçmiş olsun kayınvaliden ameliyat için gelmişti değil mi..inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..
geçen sene sen ne ameliyatı olmuştun canım..

belki tanımadıklarına daha kolay açılırlar belli mi olur? inşallah faydası olur canım ya....:Saruboceq:

evet cnm belli olmaz orda kolay açılır yazınca insan rahatlıyor dile getiremediklerini kolay söylüyor
inşş cnm yarın doktoraa gideceğiz işte yarın faxlarız bende size umut olurum inşşş

ay ne güzel ya orada bir sürü hamiş var... 5. güne kadar beklemeleri iyi aslında en azından kalitesi daha çok belli olur...

canım benim sol yumurtalıkta kist vardıbide karın boşluğumdaki sıvının miktarı fazlaydı hem ona bakıldı kist alındı tüplere bakıldı bide sol yumurtalıkta yapışıklık varmış çok az orayı açmışlar....

yok canım atlamayacağız mayısta aşılama olacak kısmetse ... inşallah tutarda gerek kalmaz hiçbirimize .. olmazsa temmuzda tedavi göreceğim mecburen... inşallah çıkmaz kist falan canım ya düşünme böyle şeyleri...

canım ya geçmiş olsun allah sağlık versin ....

özlemcim inşş o cicileri giydirmeyi Allah sanada nasip eder bendede vardı cnm elbise örmüştüm yelek ördüm ayakkabı almıştım onları bu gitmemde memelekete götürdüm ii saymazlarmış dediler bende gnderdim eğer olursa annem getirecek 2 tanıdığım vardı onlarda ne zaman o bebek elbiselerini dışarı çıkardılar coçukları oldu batıl inanç olabilir ama rahatladım ben biraz çünkü en ufak birşeyde onları görünce ağlıyordum

cnm kusura bakma bende hafıza sorunu var isimleri bile aklımda tutamıyorum inşş unutmam bir daha:)))
tatilinin iyi geçmesine sevindim özlemcim

olur canım ya bizde unutuyoruz sonuçta ... kafa mı kaldı bizde((
sağol canım tatil iyi geldi...

evet cnm belli olmaz orda kolay açılır yazınca insan rahatlıyor dile getiremediklerini kolay söylüyor
inşş cnm yarın doktoraa gideceğiz işte yarın faxlarız bende size umut olurum inşşş

evet olsa iyi olur bencede... bazen bize bile söylemeye çekiniyorlar...
hadi güzel haberlerle dön inşallahhhhhh

sağol tatlım şimdi sorun yok çok şükür inş güzel haberler vericem size böyle güzel haberleri okudukça içim iice umut doluyor....

rabbim bizede nasip eder inşallah yaza bizde yaptıracağız inşallah gerek kalmaz da gelir meleğim... hepimizinki sıraya mı girdi bekliyorlar mı acaba:))) durakta otobüs bekler gibi....

inşş öyledir cnm hemen alalım o duraktan onları yeter orda bekledikleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…