anlıyorum seni ve eşini canım.insan doluyor doluyor biran geliyor bütün içindekileri boşaltıyor,eşininde böyle olmuş.birbirinize destek olun.allah sizinde kucağınızı boş bırakmaz inşallah.ben iyiyim,ada da iyi.o büyümeye bende onu büyütmeye çalışıyorum.annemlerin gelmesine daha çok var 1,5 ay sonra gelicekler.çok erkendende gelemiyor evde babam,büyük erkek kardeşim var onlardanda sorumlu.20 gün öncesinde gelsem yeter dedi.zaten uzun kalıcaklar bu defa.
amin cnm evet çok zor Allah kimzenin başına vermesin inşş kısa zamanda hepimiz muradımıza ereriz
evet cnm daha erken bide çok kalıcaklarmış benimde annem geliyor ama abim babam orda yapamıyor annemsiz
daha iyiyim şimdi yedim içtim kendime geldim boğazım iyi ama halsizlik çok valla
kendimi bıraksam yığılıp kalıcam
bebingim ben bakarım kendime kaynanam yorulmasın kıyamam ona:))))
öptüm kızlar türk malı nı izlicem çok komik:))))
sonra da ezel:)))
canım benim :)) tatilim çok iyi geçti.... ama sen hala beni çözemedin :)) babam sinop annem samsunlu ve ailem ankarada yaşıyor yazları gidiyoruz memlekete... bende malesef çankırıdayım
evet canım ya gitmesi güzelde dönmesi zor gerçekten... inşallah canım inşallah rabbbim bizede güler...
belki tanımadıklarına daha kolay açılırlar belli mi olur? inşallah faydası olur canım ya....:Saruboceq:
bu arada eşim 2 kavanoz keçiboynuzu pekmezi almış sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyecek innşallah dönünce faydası olur..
canım aşılama yı atlayacakmısınız mayısta olmayacak mı aşılama?
valla mayısta tutmazsa haziranda 2. aşılamayı yaptıracağım eğer sorun çıkmazsa kist falan..bir an önce geçsin
annemde geçen tv de izlemiş 3 aşılama 11 tüp bebek yapılmış olmamış
doktor aşılama yapalım demiş 4. aşılama tutmuş şaka gibi...ama allahın takdiri işte..
denizim evdeyim canım kayınvalidem ameliyat oldu bugün yoğun bakımda şimdi biraz evvel yanından geldim 5 dak girebildim yanına çok ağrısı vardı kendim geldim aklıma....gecen sene temmuzda ameliyat olmuştum bende....
burpum yemin ederim bayıldım yazdılklarına beni çok güldürdün allah ta seni güldürecek...
ama çok şükür patoloji temiz çıktı sonra aşılama yapıldı ama tutmadı malesef...
cnm kusura bakma bende hafıza sorunu var isimleri bile aklımda tutamıyorum inşş unutmam bir daha:)))
tatilinin iyi geçmesine sevindim özlemcim
evet cnm belli olmaz orda kolay açılır yazınca insan rahatlıyor dile getiremediklerini kolay söylüyor
inşş cnm yarın doktoraa gideceğiz işte yarın faxlarız bende size umut olurum inşşş
rabbim bizede nasip eder inşallah yaza bizde yaptıracağız inşallah gerek kalmaz da gelir meleğim... hepimizinki sıraya mı girdi bekliyorlar mı acaba:))) durakta otobüs bekler gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?