Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
görümce gelin muhabbetine dönmüşüz şaşıracaksınız ama ben tarafsızım bi faydaları yok bana zararları da yok senede en fazla 10 gün görürüm
onda da bi sorun yok şimdilik:)))))

burp ben de bazen aynı senin gibi düşünüyorum
hatta hamile kalınca bitti sorunlar deyip çok sevinip kendime nazar değdirdiğimi bile düşünüyorum sonuçta hepsi boşa çıkıyo bizim yaşayacaklarımız doğmadan belliydi deyip tıkanıyorum
ama gerçek şu ki hapimiz Allah bozmasın maşallah diym:)))
sevdiğimiz adamlarla iyi evlilikler yaşıyoruz ve bebekten başka önemli bi sıkıntımız da yok
şükür diyelim napalım
Allah beterini göstermesin
bu arada ömer coşkun u ben de sevmiyorum geniş bi bilgim yok ama itici bi adam bence de

nbhn korkunç bi olay çok benzerini ben de şubat tatilinde yaşadım 10 yıldan sonra gelen mucizeydi
bebek kuzenimin çocuğu ölüyodu Allah korusun boğazına su kaçtı
korkunçtu
Allah uzun sağlıklı ömür versin Batuhan a:))))

canım bugun kontrolu vardı ablamın cok sukur yolunda gidiyor midesi kötü sadece pek yiyemiyor mus kokulara karsı hassas.10 haftalık oldu valla 2 hafta sonra cinsiyeti bellli olacak inş.

ne güzel cnm Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza

gamze kııız evin güneş görüyomuş yum urtalar kaliteli kaliteli olur da senin bebiş gelir desene????

sağol tatlım benim yakında olsaydınız yardım ederdiniz bana:)))))

Valla cnm benim aklıma yattı ama çok arıyan olmuştur belkide kadro dolmuştur die düşünüyorum arasakmı acaba? sen aradınmı?

cnm ya bide işten gelipte evimi sildin süpürdün Allah sana kolaylık versin cnm
siz yine güzel yemekler buluyorsunuz benim hiç birşey aklıma gelmiyor

sağol tatlıme evet çok zor ama taşınmak zorundayım
sen nasılsın aaramıza katıldın sonunda çok yorulmuşundur cnm sen ama olsun sonuçta işini başarıyla tamamladın:)

gamze taşınıyosun demek Allah kolaylık versin ben taşınalı 3 ay oldu biliyorum zorluğunu
çabucak halledersin inşallah bebeğin de yeni evine gelir

sağol cnm benim
inşşş gelir bebişimiz valla bu seferde gelmezse başka eve taşınırım belki orayı severde geliirr inşşş:))))

inşşş bu kez olur cnm senin doktorun ilişki yasakmı diyor valla anlamadım şu doktorları biri öyle diyor biri böylee
ilişkiyide doktorlar kafanda bitireceksin bu işi zevkini çıkar coçuk olurmu die düşünme diyorlar ama nasıl düşünmeyelim yaaa aklımdan gidermi hiç bide onu yapınca çocuk oldunu bildikten sonra nasıl düşünmeyim dimi:)))))))))))

ağzını burnunu kırma cnm saçını yollll sen bence ona dost bile deme

sağol mavicim memlekette laporoskopiyle ameliyat yokmuş açık ameliyatıda teh görmüşletr buraya geldi o yüzden..

evet cnm bende memlekette laporoskopi yaptıracaktım gittiğimde sordum yokmuş orda daha başlamamışlar üniverste hastanelerinde yapıyorlarmış

cnm benim balkonada alsaydın:))) bende çok seviyorum balkon sefasını bide sizin manzara süpermişş yaz gelince ordan ayrılmazdım ben valla
arkadaşının çocuğunada geçmiş olsun tatlım Allah şifasını verdin

biran önce gelir eşin cnm sağlıklı bir şekilde Allah kavuştursun az bir ayrılığa bile dayanamıyyoruz Allah ayırmasın bizleri
cnm inşşş kırmızılar gelmez Allahtan umut kesilmezz

sağol cnm benim yavaş yavaş başladım tttoplamaya benim o kadar çok kıyafetim yok ama yinede uğraştırıyor bide taşınacağım ev çok yakın 2 ev var aramızda o yüzden ufak defekleri seyyar arabayla götüreceğiz pek fazla toplamıyacağımgeri kalanına araba tuttuk onlar kaldırıp kuracaklar ama işte yeni ev olduğundan inşaat pisliği çok bi o beni çok uğraştıracak onuda annemle yapıcağım cnm sağolsun o pazartesi geliyor başlarız bide sali gibi temizliğee inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…