ay gamzee ev taşımak çok zor ya allah kolaylık versin....
canım bugun kontrolu vardı ablamın cok sukur yolunda gidiyor midesi kötü sadece pek yiyemiyor mus kokulara karsı hassas.10 haftalık oldu valla 2 hafta sonra cinsiyeti bellli olacak inş.
valla dayanamadım okudum kızlar herkes uyumus.
nursim gecmiş olsun ne ameliyatı oldu kayınvaliden...
calışma yapmadık denizcim ama pekmezlerin sonu nu sen düşün artık özlemiş de olucak katmerli yani :)
ne yazıcagımı unuttum valla
gamze tasınmak zordur allah kolaylık versin canım
neyse gerisi yarına kalsın
geriye döner bakarım
burpum guzel olmus yazdıkların
kızlar moralim bozuldu çocuğu olmadığı için bir astsubay intihar etmiş ve ölmüş..
allahım o bunalımlara sokma bizi yarabbim..
Kızlar günaydınlar hepinize.Bence bu çalışmayı bir düşünün.Kobay olarak kullanılacağınızı zannetmiyorum.Sadece karşılaştırılmalı bir çalışma yapılacak o kadar.Amerikan Hastanesi bu boru değil,etik dışı bir şey yapacaklarını zannetmiyorum...
oooo kızlar muhabbet güzelmiş bayağı ... gece bile durmamışsınız maşallah... bende işten geldim evi süpürdüm mutfağı temizledim çok yoruldum... semracım insanın canı bu mevsimde hep kızartmalar ,yoğurtlu şeyler çekiyor değil mi yani en azından ben öyleyim:)) köfteyi başka biri yapdaydı bugün kesin bende yapardım:))) bu akşam ne yaptınız ben sallayacağım valla patates kavurma ve çorba yapacağım.... ay bıktım her gün düşünmekten ya....
nbnh/ elifturna siz geline kıl kapıyorsun bende görümceme :)))))))))) dünya üzerinde görülebilecek en dangalak kızdır kendisi beni yalaya yalaya öper sözde çok sever ama kıskançlıktan çatlar her halinden hissettirir bunu laf sokar habire
anaa gamze taşınıyormusun allah kolaylık versin geçen sene ben hayatımda ilk defa taşındım çok zorduuuuu korkutmak gibi olmasın ama benim çok kıyafetim vardı canımdan bezdim valla zati taşındığımdan beridir alışverişi kıstım
gamze taşınıyosun demek Allah kolaylık versin ben taşınalı 3 ay oldu biliyorum zorluğunu
çabucak halledersin inşallah bebeğin de yeni evine gelir
valla doğala pek zaman kalmayacak gibi görünüyor hatta o gelmeden 1-2 gün önce doktora gideceğim adetilyken de sorun çıkmazsa iğneleri verir..
inşallah ilişki yasak olmaz da yanlış anlaşılmasın:))yani şansı arttırmak için kendimzi için düşünüyorsak namerdim :)pırt yalan:))
bugun öyle bir dost kazıgı yedim ki size anlatamam
insan en yakınından hiç beklemiyor böyle seyleri.
korkunctu böyle hayatta at gözlüklerinin dısından dunyaya bakamamıs
ot gelmiş mok bile olamamış insanlarla muhatap oldugum için öyle kızıyorum ki kendime hata yapmısım buraya dönmekle.
bugun bir kere daha ögrendim arkadasla eşle dostla akrabayla iş yapılamayacagını.
yapılmaması gerektiğini.
eee daha neler öğrenicez bakalım su hayatta........
keşke erkek olsaydım agzını burnunu kırsaydım.
sağol mavicim memlekette laporoskopiyle ameliyat yokmuş açık ameliyatıda teh görmüşletr buraya geldi o yüzden..
şimdi ben anlatayım
ben bugün arkadaşın kızı için hastaneye gittik
arkadaşım izin alamamış anaokulu öğrtemeni annesi eşi birde çocuk ben gittik hastaneye birde ben hastane uzmanı oldum artık izmirde annesi tutturmuş benim için gelsin diye neyse mr çekilecek gün alındı ama merak edilecek bir durum yokmuş içimiz rahatladı..
akşamüstüde annemle balkona masa almaya gittim spotcuya..
her masa olmuyo benim balkon ince uzun tam istediğim gibi buldum daha önce yer minderi atıyordum kendimiz oturuyorduk ama misafir gelince yazın balkonda oturmak istiyor manzaramız çok güzel tersımızda var izmir körfez ayağımızın altında o yüzden lazımdı..neyse onu aldım 3 kat çıkardım yorulmuşum..ee tabi annemde yemekte yedim:))
aaa hayırdır özlemim nerede
nursinim kaynanandan dolayı senin koşuşturmana geçmiş olsun diiiyim kaynanana bişi olmamıştır laporoskopi kaynana milletine ne yaparki :))))) biz alasını yaşıyoruz vallaa :)))
mavicim çok mu kötüyüm bilmem ama inşallah sana dert oolmadan kolayca kurtulur kaynanan ameliyatından
denizcim masan hayırlı olsun orada hamiş hamiş aşerdiklerini körfez manzarası eşliğinde hapur hupur yemen nasip olur işşaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
bebingim kıyamam senin gözyaşlarına canım benim allah davul etsin seni ağlatanları emii üzülme iki gün sonra unutursun ağladığın yanına kalır hayat böyle malesef
bende bugün çok agresifim adet günüm geldi ama histeroskopiden dolayı ne zaman teşrif eder bilmem kırmızılar gecikebilir beni iiyicene delirtebilir
semracım hayırlı olsun canım cicilerin bende eski yerindeyken salı pazarını severdim şimdi hiç güzel değil çok bozuldu bende bir yıldır pazara gitmiyorum hatta gıda pazarına gidemeyeli yıllar oldu marketlerden hallediyorum malesef vakit bulamıyorum ama yaz geliyor giderim elbet
kızlar kocişimi mumla arıyorum çok özlüyorum onu akşam 9-10 larda geliyor haftasonuda çalışacak alışamadım oda özlüyor bende(((
nbnh/ elifturna siz geline kıl kapıyorsun bende görümceme :)))))))))) dünya üzerinde görülebilecek en dangalak kızdır kendisi beni yalaya yalaya öper sözde çok sever ama kıskançlıktan çatlar her halinden hissettirir bunu laf sokar habire
anaa gamze taşınıyormusun allah kolaylık versin geçen sene ben hayatımda ilk defa taşındım çok zorduuuuu korkutmak gibi olmasın ama benim çok kıyafetim vardı canımdan bezdim valla zati taşındığımdan beridir alışverişi kıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?