Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim ya sıkma sen tatlı canını ne olur değmaz kimse için emin ol...

semracım başınız sağ olsun canım....

valla yazsak iyi olur bizde 2 kardeşiz babamda aynı sizinki gibi düşünüp hem sinoptan hem ankaradan birer tane almış sağ olsun ama ben istemiyorum sonuçta onların hakkı hatta annem dünya turu istiyor bende birini satın gidin diyorum... allah sağlık verdikçe bizde çalışır yaparız...

ne lanet insanlar var ya bebingim sen bu şerefsiz için mi üzdün kendini ben senin yerinde olsam bunu adam yerine koyup gönderene kızar ağzına yapardım insan mı deniyorsunuz diye.....

gamzecim ben ısırganın kendini tükettiyorum daha doğrusu annem.. tohumu hakkında bilgim yok...

yemek programını şaşırma aynen yap o şaşırsın....

evet canım ya anneler hep yanımızda olsalar keşke....

bebingcim senin ne kadar iyi bir esnaf olduğunu blen çok değil mi sonuçta sen 1-2 çapulcuya pabuç bırakma valla değmez ya....

valla benimki doğru 2. olamadı hala((

canım çok teşekkür ederim .. tabi bekle canım ya belli mi olur bir sürü yöntem deneyip kendiliğinden kalan bir sürü kişi var sonuçta.....

ohhhhh bebişim iyi yapmışsın ....... boşver ya dünyada o kadar sorun varken onunla mı uğraşacaksın kimki o seni bu kadar yıprattı bırak ....... sen lafını sok bundan sonra o arkadaşın olacak şahıs düşünsün....

NOT: kafana tokadan başka bir şey takma:))

düşünceli arkadaşım ben,m teşekkür ederim geldiler evet dışarda yemek yedik o nedenle geç geldik... okuldan gelince giremedm açmadı site bir türlü(

inşallah canım...
malesef zorlu bir süreç ilk önce amaç pozitifi görmek ama sonrası da bitmiyor her güzel şey sıkıntılardan sonra geliyor ama napalım..
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım..

inşallah canım ne güzel onlarda kopmamış
dolsun zaten listeler herkesin muradı olsun sen iki topiğin listesini şenlendirirsin inşallah..

ne güzel..
tabi canım gönüllerinden geçeni yapsınlar
ama evlat böyle birşey işte varsa yoksa evlat için uğraşılır..insna kendinden vazgeçiyor kimi zaman..
inşallah o duyguları bizde yaşarız..

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…