aynen öyle arabaya yazarlar ya babam sağ olsun diye bizde duvara mı yazsak ne:))
sağ olsun düşündü hepimizi ayırt etmedi 3 kardeşiz hepimize yaptı birer tane..bizde ondan gitmek istemiyoruz burdan ama eninde sonunda tayin var kısmet artık..
semra..........o bir hamiş:İLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor:Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA ŞİMDİ TÜP BEBEĞE GEÇTİ
özlem........mayısta aşılama:Saruboceq: KENDİLİĞİNDEn OLDU AMA MALESEF KAYBETTİ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(
deniz.........mayısta aşılama:Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK
gamze........doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA 1 İ KİMYASAL GEBELİK UMUDU BİTKİSEL İLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor.:Saruboceq: 1 NEGATİF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz):Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak):Saruboceq:2 AŞILAMA BİRİ KİMYASAL BİRİ TALİHSİZ( 2 NEGATİF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 1 NEGATİF AŞILAMA.KENDİLİĞİNDEN GEBELİK AMA MALESEF KAYBETTİ
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah):Saruboceq: 4 NEGATİF AŞILAMA
elifturna....negatif aşılama ama durmak yok yola devam..:Saruboceq:
YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN TEKRAR DÜZELTİRİM LİSTEYİ..
semracım başınız sağolsun çok zor Allah kimseye yaşatmasın
denizcim liste çok güzel olmuş eline sağlık benim 4 aşılama oldu doğru hatırlamışsın dualarını da Allah kabul etsin ben de devam ediyorum dualarıma
özlem annenler geliyormuş şimdiden gözün aydın çok sevindim annem de bana daha erken gel diyor da ben de yumurtlama dönemim biraz geçsin diye bekliyorum aşılamayla olmadı sanki normal olucak da neyse biz deneyelim yine de
gamzecim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim belki bebişin kendilinden gelir
bebingcim sıkma canını belki arkadaşının suçu yoktur kayınpederi fenaymış onun fikridir büyük ihtimalle ben de çok gıcık olurum öyle küçük hesaplar peşinde koşanlara boşver canını sıktığına değmez
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın alıntı yapmadan yazınca bazen unutuyorum yazacaklarımı
kızlar unutmadan söyliim,bugün itibarı ile 31. haftamıza girdik)
canım allahım sonuna kadar götürsün
ve sağlıklı doğsun ada mız kilosunda boyunda olsun inşallah
sanırım benim gibi kimse açamamış siteyi neyse gelirsiniz inşallah özlemin annesiyle babası gelmiştir:):teytey:
canım sağol.test günümü bile hesaplamışsın.inan benim aklıma gelmemişti bile.kafamda tek bişey var.acaba varım yoğum 5 yumoşumdan 1 tanesi transfer edilebilecek embriyo olabilecekmi?şunu anladım hadi tüp yapalım demekle olmuyor.çok uzun ve stresli bir yolmuş bu tüp bebek işi.
denizim liste süper
bu arada hani geçenlerde demiştiniz ya haziran topiği dolu diye
o topik geçen sene nisan ayından beri var aşılamalardan pek te olumlu sonuş çıkmadı
bu zamana kadar çok az insan kaldı hamile olmayan biri de benim:)))
yani demek istediğim 1 yıl geçti
1 yıl geçsin bak bu listede neler olacak Allah ın izniyle:)))))))
valla yazsak iyi olur bizde 2 kardeşiz babamda aynı sizinki gibi düşünüp hem sinoptan hem ankaradan birer tane almış sağ olsun ama ben istemiyorum sonuçta onların hakkı hatta annem dünya turu istiyor bende birini satın gidin diyorum... allah sağlık verdikçe bizde çalışır yaparız...
ohhhhh bebişim iyi yapmışsın ....... boşver ya dünyada o kadar sorun varken onunla mı uğraşacaksın kimki o seni bu kadar yıprattı bırak ....... sen lafını sok bundan sonra o arkadaşın olacak şahıs düşünsün....
NOT: kafana tokadan başka bir şey takma:))
kimseckler yok bende çıkıyorum kızlar yarın bakarım çok kaynatmayın ha....
kızlar unutmadan söyliim,bugün itibarı ile 31. haftamıza girdik)
site kafayı yedi yine
noluyorsa
bu arada sallandık kızlar tam da pc başındaydım
inşallah olmaz bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?