Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşş cnm belli olmaz o bi bakmışın ki hamilesin Allahtan umut kesilmez

cnm benim bende aktardan onu aldım ama hala başlamadım vaktim olursa internetten bir araştırıyım yemek listesinide yeni eve taşnınca yapıcağım bu gün çok yoruldum halıları sildim yarında vitrini toplarım arrtık çok işim varrr kızlar çokkkkkk

inşş cnm aman evden arabadan bol ne var şu dünyada sağlığımız yerinde olsunda önemli olan bu dimi cnm

arkadaşlar naber?kimsecikler yok,kimse bişey yazmamış.eveeeeeeeett!!!bugün bizim için önemli bir gün.eşim yeni bir işe imza atıyor,bi akrabası vardı,filim setlerinde falan iyi konumda çalışıyor,yönetmenin biriyle ortak,şimdi eşim onunla iş yapmaya başlıcak hayırlısıyla.ışık düzeni ve kamera alıcak,inşallah herşey iyi olucak.tabi allaha şükür olmasada işimiz bize yetiyor ama işte insanlar herzaman daha da iyi olmak istiyor.ada bize uğurlu gelicek inşallah teyzoşları)

iş yemeğinden geldik,güzel haberi hemen size yazmak istedim,olmadan kimseye söylemicektik.herşeyim oldunuz siz benim.buradaki çoğu arkadaşımdan daha yakın oldunuz bana.çok sağolun canlarım.iyigeceler.(duygulandım şimdi ben:-((..)

hayırlı olsun canım ada mız uğur getirsin size kısmetiyle gelsin annesiyle babası rahat büyütsün...
inşallah gönlünüzdeki gibi olur her şey..alkisalkisalkis

canım sende öyle bize oldun..
ada annesi ve babasıyla rahat sağlıklı bir ömür geçirsin inşallah..a.s.

çok güzel olmuş ellerine sağlık

gunaydın kızlar sabah sekeriniz herkesten önce geldi.

dün giremedim aksamüstüden itibaren bende erkenden uyudum.

semracım hayırlı olsun canım bol bereketli olur inş. yeni işiniz.

denizim gecmiş olsun.valla besik gibi sürekli sallanıyoruz ya.

ama kimseler yok herkes gezmeye mi gitti.

özlemcim gözün aydın canım.tadını cıkar ailenle bu haftasonunun.

görkemli Allah yardımcın olsun inş. sonucu güzel olur.

gamzecim kolay gelsin canım ya zor bu işler...

ayrıca herkese tek tek cok cok tesekkür ediyorum bir kere daha benim için olan degerinizin nekadar buyuk oldugunu anladım canlarım benim iyi ki varsınız.bana cok iyi geliyorsunuz.çok çok daha iyiyim bugun.yine kuaföre gidicem alışkanlık oldu yaw.

günaydın bebingim bugün daha iisindir umarım tatlım bugün yoğun olur işlerin malum hafta sonu bol kazançlar canım sana....

iyi ki sizinle paylaşmısım diyorum simdi.basta terddütte kalmıştım çünki ama desteginiz beni hemen de toparladı arkadaslar bir kez daha teşekkür ediyorum

günaydın herkese..bugün çok işim var,camlar falan siliniyor,bende yardım ediyorum.hadi kızlar görüşrüz.denzicim ve bebingim sağolun kızlar

semracım sen aferdersin nerenle yardım ediyorsun.aaa kızdım valla.kır mıçıını otur oturdugun yerde.delü müsün ya.

nursimcim iyi nöbetler ccanım o zaman sana.

burp okuma yapıyor suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…