denizim liste süper
bu arada hani geçenlerde demiştiniz ya haziran topiği dolu diye
o topik geçen sene nisan ayından beri var aşılamalardan pek te olumlu sonuş çıkmadı
bu zamana kadar çok az insan kaldı hamile olmayan biri de benim:)))
yani demek istediğim 1 yıl geçti
1 yıl geçsin bak bu listede neler olacak Allah ın izniyle:)))))))
gamzecim ben ısırganın kendini tükettiyorum daha doğrusu annem.. tohumu hakkında bilgim yok...
yemek programını şaşırma aynen yap o şaşırsın....
evet canım ya anneler hep yanımızda olsalar keşke....
valla yazsak iyi olur bizde 2 kardeşiz babamda aynı sizinki gibi düşünüp hem sinoptan hem ankaradan birer tane almış sağ olsun ama ben istemiyorum sonuçta onların hakkı hatta annem dünya turu istiyor bende birini satın gidin diyorum... allah sağlık verdikçe bizde çalışır yaparız...
gamzecim sana çooooooooooooook kolay gelsinnnnn......
cnm geçmiş olsun inşş bir daha olmaz Allahım hepinizi korusun
arkadaşlar naber?kimsecikler yok,kimse bişey yazmamış.eveeeeeeeett!!!bugün bizim için önemli bir gün.eşim yeni bir işe imza atıyor,bi akrabası vardı,filim setlerinde falan iyi konumda çalışıyor,yönetmenin biriyle ortak,şimdi eşim onunla iş yapmaya başlıcak hayırlısıyla.ışık düzeni ve kamera alıcak,inşallah herşey iyi olucak.tabi allaha şükür olmasada işimiz bize yetiyor ama işte insanlar herzaman daha da iyi olmak istiyor.ada bize uğurlu gelicek inşallah teyzoşları)
iş yemeğinden geldik,güzel haberi hemen size yazmak istedim,olmadan kimseye söylemicektik.herşeyim oldunuz siz benim.buradaki çoğu arkadaşımdan daha yakın oldunuz bana.çok sağolun canlarım.iyigeceler.(duygulandım şimdi ben:-((..)
semra..........o bir hamiş:İLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor:Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA ŞİMDİ TÜP BEBEĞE GEÇTİ
özlem........mayısta aşılama:Saruboceq: KENDİLİĞİNDEn OLDU AMA MALESEF KAYBETTİ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(
deniz.........mayısta aşılama:Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK
gamze........doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA 1 İ KİMYASAL GEBELİK UMUDU BİTKİSEL İLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor.:Saruboceq: 1 NEGATİF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz):Saruboceq: 2 NEGATİF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak):Saruboceq:2 AŞILAMA BİRİ KİMYASAL BİRİ TALİHSİZ( 2 NEGATİF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 1 NEGATİF AŞILAMA.KENDİLİĞİNDEN GEBELİK AMA MALESEF KAYBETTİ
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah):Saruboceq: 4 NEGATİF AŞILAMA
elifturna....negatif aşılama ama durmak yok yola devam..:Saruboceq:
YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN TEKRAR DÜZELTİRİM LİSTEYİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?