Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm benim yaa çok kötü cidden başınız sağolsun
bu haber sanada iyi gelmemiştir cnm kendine iyi bak sakın üzme kendini
biliyorum çok zor bişey ben yabancı olaraktan ne kadar üzüldüm anlatamam
Allah mekanını cennet eylesin affetsin onuu

değerlerin iyi çıkmasına sevindim eşininkilerde öyle inşallah allahım kendiliğinden göndersin canım ya dediğin gibi kısmet bu işler..

sağol cnm ama ben inanıyorum yaa
elbet bir gün hepimiz burda sevinçli haberi paylaşıcağızz:))
Allahım yardım etsin hepimizee

wayy bee insanlar artık bu alışverişi bile uyanıklık yapıyorlar pes doğrusu
valla cnm ben bir şipariş versem onu almazsam nasıl mahcup oluyorum
ama bak bilerek gndermişş kayınpederini baksın bi die o gelse almak zorunda dimi
sipariş verdi sonuçta o öyle sanddığı için o adamı göndermiş
boşver cnm böylelikle nasıl bir insan olduğunu öğrenmişimdir
daha nelerle karşılaşacağız şu dünyada
Allah daha kötü şeylerden bizi korusun

Allah yaa adama bakk şerefsizki ne şerefismişş sende polis çağırsaydın cnm
öyle şeymi olur yaa ne demek alıyorsan al almıyorsan defol git ne buu
karşındaki kim ki sen bağırıyorsun
varya cnm elindeki mağzemeleri satsan bir kabahat satmasan bir kabahat
terbiyesizlik valla

cnm benim bedava verseydin bak sen o zaman senden iisi yoktu:)))
sende ordan dükkandan ekmek kazanıyorsun cnm madem o adam asnafsa o seni daha ii anlaması lazım cnm neyse oo tmm ödemede kolaylık yapabilirsin buda senin insanlığını gösterir,
bide oğlum zengin kazık atıyorsunuz diyor sana öylemi Allah Allah yaa ne diyim artık ben

bak cnm sen hiç canını sıkma bak herkez senin ne kadar dürüst olduğunu biliyor
boş ver insanlar senide onuda bilirler

sabah sabah sizinde moralinizi bozdum kızlar.
cevereye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.kaydirigubbakcemile3

olurmu cnm benim tam aksine bizimle paylaşıtığın için ben çok sevindim
biz ne diye burdayız dimi bak asıl dostluk burda bence birbirimizi tanımadan görmeden
nasıl destek ve yardımcı oluyoruz dimi sen bir dost kaybettin ama burda bir çok dost kazandın :))

bende yazmıştım kafamı herşeye takıyorum bu yüzden coçuğum olmuyor die ciddende
öyle valla stres stres iştee başlı başına bir belaa hele bide çok hassas olursan en ufak birşeyi takarsın kafana (

hayırlı cumalar herkese
duamı ettim geldim nursim 200 oldu seninki..5 güne biter sen lucrine başlamadan bitirmek istiyorum allah izin verirse..sıra sende arkandan da biz geleceğiz inşallah..

bebişim gerçekten çok üzüldüm
kim olsa senin gibi üzülür kırılırdı
arkadaşının elinde olmamıştır belki dengesiz kayınpederi yapmış dangalaklığı..ama kendi bir birey olarak bu işe karıştırmamalıydı çocuğuna alacağı malzemelerden kayınpederine ne..madem öyle önceden fiyat araştırsaymış uyarsa senden alırdı uymazsa almazdı..
yaptığı da resmen terbiyesizlikmiş ne insanlar var yarabbim ya ufak şeylere takılıyorlar..allah akıl fikir versin..
git kuaförüne havan değişsin neler yaptın anlat sonra bize saç baş mı değişecek yoksa:))
canım moralimizi bozmazsın asıl paylaşmazsan üzülürüz.başkaları için inan üzülmeye değmez..duvar çekeceksin etrafına seni üzebilen insan sayısı bir elin parmaklarını geçmemeli o da yakın çevren ailen sadece onların yaptıklarına üzülebilmelisin..

denizim allah razı olsun canım çok ama çok duygulandım şuan işte olmasam ağlardım kesin sizleri çok seviyorummm....

semra..........o bir hamiş: ıLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor:Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA ŞıMDı TÜP BEBEĞE GEÇTı
özlem........mayısta aşılama:Saruboceq: KENDıLıĞıNDEn OLDU AMA MALESEF KAYBETTı 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(
deniz.........mayısta aşılama:Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK
gamze........doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA 1 ı KıMYASAL GEBELıK UMUDU BıTKıSEL ıLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor.:Saruboceq: 1 NEGATıF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz):Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak):Saruboceq:2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 1 NEGATıF AŞILAMA.KENDıLıĞıNDEN GEBELıK AMA MALESEF KAYBETTı
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah):Saruboceq: 4 NEGATıF AŞILAMA
elifturna....negatif aşılama ama durmak yok yola devam..:Saruboceq:

YANLIŞIM VARSA DÜZELTıN TEKRAR DÜZELTıRıM LıSTEYı..

Son düzenleme:
denizim liste ne güzel olmuş eline sağlık
diğer topicler liste yapmış maşşallaaah hiç boş yok inş bizde öyle olucaz...

gamzem iiyim canım sen toparlandınmı baya...

cnm benim bende iiyim işte iyi kötü toparlandım dün halıları verdim yıkamaya bu günde geri kalan halıları siliyim kurusun topluyacağım salı günüde annemle temizliğe başlıyacağız Allah nasip ederse

cnm inşş negatiflerimz burada kalır inşş hepimiz bebeşlerimize kavuşuruz
benim 2 kere aşılama oldu cnm ilki kimyasal gebelik dedi doktor nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…