Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım başınız sağolsun çok zor Allah kimseye yaşatmasın
denizcim liste çok güzel olmuş eline sağlık benim 4 aşılama oldu doğru hatırlamışsın dualarını da Allah kabul etsin ben de devam ediyorum dualarıma
özlem annenler geliyormuş şimdiden gözün aydın çok sevindim annem de bana daha erken gel diyor da ben de yumurtlama dönemim biraz geçsin diye bekliyorum aşılamayla olmadı sanki normal olucak da neyse biz deneyelim yine de
gamzecim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim belki bebişin kendilinden gelir
bebingcim sıkma canını belki arkadaşının suçu yoktur kayınpederi fenaymış onun fikridir büyük ihtimalle ben de çok gıcık olurum öyle küçük hesaplar peşinde koşanlara boşver canını sıktığına değmez
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmayın alıntı yapmadan yazınca bazen unutuyorum yazacaklarımı

denizim güzel olmuş listen burp de komiklikler ekler biraz.
içler acısı halimiz valla.
semrada olmasa yani ne diyim.
tuanay tek asılama yaptırdı denizcim onu düzelt istersen.
gamzeyede artık kocakarı ilaçlarına baslıyor gibi bişey yada medeti lokman hekimde arıyor gibi yazasak ne dersiniz.

sacıma sadece fön cektirdim bugun hiç vaktim yok cunki.

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım..insan ara sıra değişiklik istiyor
yanına eklemek isteyen varsa hep beraber yapalım listemizi..

amin canım inşallah..seninkileri de kabul etsin allahım.
iyi yaparsın geçirme günleri aklında kalacağına sen elinden geleni yap allahım istedikten sonra olur..

sağol cnm inşş hepimizin bebeişleri bir an önce gelir
sen nasılsın? cnm

valla cnm çaresizlikten koca karı ilaçlarına bile başlıyorum umut dünyası işte ne yaparsın(

güzelliğine güzellik katmışındır bebişim ii yapmışın valla
beni görsen saç baş karışmış birbrine evi toparlıyorumkaydirigubbakcemile3

bebingim canım,üzülme ya insanlar malesef çok düşüncesiz,yada kendilerini çok uyanık zannediyorlar.bunlar esnaflığın cilveleri,bizdede çok böyle sorunlar yaşanıyor ama hep alttan alan biz oluyoruz.işini yapmak istiyorsanda böyle olmalısın,napalım elden gelen bişey yok,bazen okuldaki velile benide çok sinir ediyordu ama kovmak gibi bir lüksüm asla olmadı,çok etkileniyor diğer müşteriler çünkü.ama sana yaptığı çok büyük saygısızlık,normal bir müşteri olsa eminim sende bu kadar kırılmazdın,tanıdık olması iyi olmamış,elden gelen bişey yok,bidaha muhattap olmazsın olur biter.senin canını sıkmandan önemli değil tatlım.

denizcim liste güzel olmuş,ellerine sağlık.

bende birazdan yemek yiyip kuaföre gitmem lazım,görüşürüz akşama.

site kafayı yedi yine
noluyorsa
bu arada sallandık kızlar tam da pc başındaydım
inşallah olmaz bir daha

kızlar unutmadan söyliim,bugün itibarı ile 31. haftamıza girdik)

canım allahım sonuna kadar götürsün
ve sağlıklı doğsun ada mız kilosunda boyunda olsun inşallah
sanırım benim gibi kimse açamamış siteyi neyse gelirsiniz inşallah özlemin annesiyle babası gelmiştir:):teytey:

semra..........o bir hamiş: ıLK AŞILAMADA OLDU
nursim.........4 nisan lucrine başlıyor:Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA ŞıMDı TÜP BEBEĞE GEÇTı
özlem........mayısta aşılama:Saruboceq: KENDıLıĞıNDEN OLDU AMA MALESEF KAYBETTı 1 NEGATıF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI(
deniz.........mayısta aşılama:Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA 1 NEGATıF TÜP BEBEK
gamze........doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA 1 ı KıMYASAL GEBELıK UMUDU BıTKıSEL ıLAÇLARDA.
tuanay.....doğal yoldan deniyor.:Saruboceq: 1 NEGATıF AŞILAMA
bebişim........yaza tüp bebek(inşallah gerek kalmaz):Saruboceq: 2 NEGATıF AŞILAMA
burp..........eylüle kadar ara verdi(inşallah kendiliğinden olacak):Saruboceq:2 AŞILAMA BıRı KıMYASAL BıRı TALıHSıZ( 2 NEGATıF TÜP BEBEK
mavim.......doğal yollardan deniyor:Saruboceq: 1 NEGATıF AŞILAMA.KENDıLıĞıNDEN GEBELıK AMA MALESEF KAYBETTı
nbnh..........kafa dinliyor(bebiş sürpriz yapacak inşallah):Saruboceq: 4 NEGATıF AŞILAMA
elifturna....negatif aşılama ama durmak yok yola devam..:Saruboceq:
görkemli ...2 negatif aşılama..pazar yumurta toplama..:Saruboceq:TAHMıNEN 10-15 NıSAN ARASI SONUÇ ALINIR..

YANLIŞIM VARSA DÜZELTıN TEKRAR DÜZELTıRıM LıSTEYı..

canım sağol.test günümü bile hesaplamışsın.inan benim aklıma gelmemişti bile.kafamda tek bişey var.acaba varım yoğum 5 yumoşumdan 1 tanesi transfer edilebilecek embriyo olabilecekmi?şunu anladım hadi tüp yapalım demekle olmuyor.çok uzun ve stresli bir yolmuş bu tüp bebek işi.

bebingim hiç üzülme
belki arkadaşına kayınpederi alacaksa ve adam çirkefin tekiyse arkadaşın engel olamamıştır bu duruma
yoksa niye senden sipariş etsin ki
sinirin geçsin de bi konuşursun arkadaşınla olmaz mı
ama sonuç ne olursa olsun üzme kendini hiçç

denizim liste süper
bu arada hani geçenlerde demiştiniz ya haziran topiği dolu diye
o topik geçen sene nisan ayından beri var aşılamalardan pek te olumlu sonuş çıkmadı
bu zamana kadar çok az insan kaldı hamile olmayan biri de benim:)))
yani demek istediğim 1 yıl geçti
1 yıl geçsin bak bu listede neler olacak Allah ın izniyle:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…