Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim iyi olmana sevindim canım benim

denizcim size de geçmiş olsun dün gece ben de geç yattım 3 gibi bi kitaba daldım uyku haram:)))

semracım hayırlı uğurlu bereketli olsun yeni işiniz sevindim Ada cım size uğur getirdiği gibi listemize de uğur getirir de o doğmadan çok hamile haberimiz çıkar inşallah

burp ooooohhhh gezin bakalım o kadar uzun zaman oldu ki gece dışarı çıkmayalı(((
kafanı dağıt şimdilik eğlen yakında bebeğin işeyecek üstüne unutmaaa

gamzecim yakın olsam gelirdim valla:)))taşınma kelimesi bana çok itici geliyo ama iyi ki taşınmışız eski evimizden yoksa hep bebeğimi ve gidişini hatırlayıp üzülecektim
sen de yeni evine geçer bebeğine kavuşursun inşallah

özlem ciim canım sen naptın annenler gitti mi????

unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar çok öptüm

gözün aydın canım:))

geçmiş olsun birde inşallah hemöen hallolur ve hem kayınavliden sağlığına kavuşur hem de evlerine dönerler:)
oh eşinde yardım etmiş en güzel valla tertemiz oldun..

ys88 yeşimcim nasılsın
uzun zamandır yoktun okuyorsun galiba
neleryapıyorsuntedavi falan var mı ufukta?

nursimcim hayırlısı olsun inşallah gittiğiniz yerde rahat edersin..sende taşınacaksın telaş başlayacak ama olsun inşallah yeni evinize bebişinizle beraber göbüşünde taşıyarak gidersin:)

deniiiziiim geri mi gittin kııızzz
yardım eder eşim ev ilerinde tabi evdeyse :)))iyi iş yapar ama çok yavaş
bi de herşeyi benden ister o banyo temizliyo ben süpürge yapıyorum bağırıyoo
aşkııııııım domestosu getirsene
yok hangi bezi kullanıym
yok fırçayı götür
ben ondan çok yoruluyorum
:)))))))

oooooooo gözün aydın şekerim.... bu günü ne büyük özlemlerle beklemiştin kim bilir:)))

annemler yarın akşamüstü gidecekler canımcım.. bizde ayın 10 u gibi gideceğiz saçlarımı yaptırmam gerek nişan var sonuçta....

ay aynı benimki sözde yemeği ben yapacağım der yaptığı tek çeşit yemeğe beni öyle bir yorar ki:))) bende kızınca o da bana kızıyor haklı gibi birde... temizlilktede aynı şeklde yardımcı olur kendisi peşinde hep ben varım yani:)))

evet özlemcim çok özlemiştim yetiştiler yarın bu zamanlar ne halde olurum bilemem artık((((
görümcenin nişanı vardı yanılmıyosam dimi????

evet özlemcim çok özlemiştim yetiştiler yarın bu zamanlar ne halde olurum bilemem artık((((
görümcenin nişanı vardı yanılmıyosam dimi????

akıl topum benim evet nisanda inşallah hazırlıksız yakalanmayalım değil mi:)))

valla yarın seni görmek isterim :)))

benim aşkımın en iyi yaptığı iş halı silmek bende sesimi çıkarmıyorum artık tek yapsında..
haa bi de balık kızartır sanki çok maharet isteyen birşeymiş gibi:))temizlemesi unlaması bana ait ee ne kaldı geriye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…