kızlar mrb nasılsınız bakalım özledim sizleri vallaha yaa....linkinizi kaybettim bende haziran annelerine geçtim şimdi sizi buldum.....eeee durumlar nasıl bakalım yeni heyecanlar varmı inş. vardır
kızlar ben işe girişeyim:))
bir kaç gün giremiyeceğim bu gün evi temilemeye gideceğim
sonra hepinizin yazdıklarını okurum:))
sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın
görüşmek üzere
özlem gözün aydın cnm annen geldiğine çok sevindim benim annem rahatsızlanmış gelemiyecek galiba iş başa düştü kızlar temizliğe başlıyorum bu gün geldikçede eşyelerımı toplarım ne yapıyım kadın tutsam sevmiyorum onuntemizliğini sürekli tarif edeceksin ben tez canlıyım alırım elinden bezi ben silerim valla:)))) bu eve çağırmıştık kadın hiç beğenmedim ben tekrardan sildim düşününn artık
günaydın millet
ehheee dediğim kişiyi siteden atmışlar oley..
sağloun kızlar sanarsınız ki doktor o kadar emin anlattıklarıdan reklam kokan hareketler
bende kızdım birde saygısız dedim uslupla ilgili sorununuz var galiba neyse tartışmaya girdik gece bir adres vermiş oraya girin katılın gruba demiş endolular için..
kendinde de kist varmış o ilaç sayesinde erimiş kaybolmuş falan neyse uzatmayayım siteye girdim yemin ediyorum siz kk da yazdığı cümlelerde ve kelimelerdeki imla hataları ile ordaki yazdıkları aynı..van ercişteymiş bu ilaç satışı..
cümlelerde acayiplik var birde 'ğ ' kullanılması gereken yerler 2 taraftaki yazı da da 'y 'ile yazılmış..
deyil,geleceyim gibi...
sonra editöre yazı yazdım
sabah tartışma sayfamızı silmiş arkadaşı da tarihe gömmüş..
ben geldim kızlar canımm sıkkıın bugün geliyolar ya
adet te olmadım gerginliği var
valla bugünü uyuyarak geçirmeyi çok isterdim(((((
valla şuan çok mutlu oldum burdasınız... kaç gündür hiç kimsecikler yoktu sayfalar ilerlemiyodu tabi bahar geldi herkesin kanı kaynıyor...
ben kahvaltı yapcam ama yumurta da haşlana haşlana su kalmadı
siz hava güzel zannedin burda yağmur yağıyor kapalı zaten belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?