Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mrb nasılsınız bakalım özledim sizleri vallaha yaa....linkinizi kaybettim bende haziran annelerine geçtim şimdi sizi buldum.....eeee durumlar nasıl bakalım yeni heyecanlar varmı inş. vardır

canım benim hayırlı olsun tekrar... rabbim koaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... bizler içinde dua et hamişlerin duası kabul olur derler:)))

sağloun kızlar sanarsınız ki doktor o kadar emin anlattıklarıdan reklam kokan hareketler
bende kızdım birde saygısız dedim uslupla ilgili sorununuz var galiba neyse tartışmaya girdik gece bir adres vermiş oraya girin katılın gruba demiş endolular için..
kendinde de kist varmış o ilaç sayesinde erimiş kaybolmuş falan neyse uzatmayayım siteye girdim yemin ediyorum siz kk da yazdığı cümlelerde ve kelimelerdeki imla hataları ile ordaki yazdıkları aynı..van ercişteymiş bu ilaç satışı..
cümlelerde acayiplik var birde 'ğ ' kullanılması gereken yerler 2 taraftaki yazı da da 'y 'ile yazılmış..
deyil,geleceyim gibi...
sonra editöre yazı yazdım
sabah tartışma sayfamızı silmiş arkadaşı da tarihe gömmüş..

kızlar ben işe girişeyim:))
bir kaç gün giremiyeceğim bu gün evi temilemeye gideceğim
sonra hepinizin yazdıklarını okurum:))
sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın
görüşmek üzere

hadi bakalım kolay gelsin canım.... kendini fazla yorma ve çokta özletme olur mu? opuyorumnanaktan

bende aynı senin gibiyim ama kadını ilk temizliğe mutlaka alırım hani derler ya kabasını alsın diye ondan alırım ben:)) sonra onun yaptığı temizliğin kaç katını yaparım:))) bence ilkine alsan iyi olrdu ama yinede sen bilirsin... camlar falan zor olur helede yeni ev dedin keşke alsaydın....

gamzecim kolay gelsin iş başa düştü desene çok zor ya benimde annem herşeyime koşar sağ olsun ee tabi bende onun..ama hasta olunca kıyamaz insan..
burpcum afiyet olsun uff kıskandım valla kocişim olsa evdeki kahvaltıya da razıyım..
özlem annenler gidecek bugün onlara iyi yolculuklar size de allah kavuştursun..
nursimcim sana kolay gelsin..
boncuk allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin keşke daha çok haber alsaydık senden..
bildiğin üzere semradan başka hamile yok özetle ayrıntılara tedavilere girersek bunalıma gireriz..

eee hani erkekti bu nasıl kisti varmış ya haa onun beyninde kist vardır sorunlu ya:))) ya türkçe'nin t sinden haberleri yok işte ... iyi olmuş oh olmuş....

ben geldim kızlar canımm sıkkıın bugün geliyolar ya
adet te olmadım gerginliği var
valla bugünü uyuyarak geçirmeyi çok isterdim (((((

araştırmacı gazeteci denizim bravo sana:))))alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben geldim kızlar canımm sıkkıın bugün geliyolar ya
adet te olmadım gerginliği var
valla bugünü uyuyarak geçirmeyi çok isterdim (((((

oy oy oy arkadaşımın en sevdiği varlık teşrif edecek ne mutlu sana:)))) kıymamam ben sana ya canım benim geleyim mi kız kovayım mı onları:)))) bana bak seninki gelmiş olmasın sakın ayyyyyyy inşallah ya hadi güzel bir haber ver bize artık ne olur.... uyu uyu valla geldi sanırım:)))) :CüvCüv:

valla şuan çok mutlu oldum burdasınız... kaç gündür hiç kimsecikler yoktu sayfalar ilerlemiyodu tabi bahar geldi herkesin kanı kaynıyor...

bütün kızlar toplandık toplandık........ yuppppppppiiiiiiiiiiiii 4 kişiyiz............... nursim senden ne haber şekerim?

:lepi:
evet kadının fendi erkeği yendi akşam sırf o gerizekalı için face açtım ee onun için sahte bir msn
hırs yaptım..neyse buldum halletim mesaj gönderdim ama face falan kalkmış ortadan..
neyse bunu da hallettik...
mavicim sen benden önce adet olmuştun değil mi?ben şimdi ilaca da başladım ya o da biraz öne alacak çarşamba falan olmam lazım..

inşallah gelmez kırmızıların canım ya..
sıkma canını azcık sabret kötü gelin..alkisalkisalkis

ben kahvaltı yapcam ama yumurta da haşlana haşlana su kalmadı

siz hava güzel zannedin burda yağmur yağıyor kapalı zaten belliydi

kötü gelinim napıııyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmmmm
sanımı sıkıyolar
kürtajdan sonra adet olmakta zorlandım ya ben
2 aydır 29 günde oluyodum birinde hap kullanmıştım ondan
geçen ay da çatlatma iğnesiyle
bugün 30.gün gelecekmiş gibi
zaten bu ay o kadar stres yaşadım ki prolaktin sorunum vardı benim o fırlamış olabilir yine kist olmuş olabilir
ya da gün uzun ilerleyen saatlerde teşrif edebilirler(((
malesef hiç umudum yok
geçen hamileliğimden kalma tecrübelerime güveniyorum:)))yerleşme kanaması olmuştu bun da tık yok

doktora gitmicem dedikçe bişi çıkıyo
zaten sinirim tepemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…