slm kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
burp um yine temizliği yapıp yordun tatlım di mi kendini bi söyle yat dinlen keyfini cıkar. oohhhhh ben evde olsam var ya nasıl tembellik yaparım bi bilsen....
valla gezin biraz daha niye eve kapatıyorsun ki kendini.bende arkaddasa hediye almaya cıktım kendime elbise denedim:) ay cıtır pıtır bişey oldum cok tatlı ya minicik elbisler giydim oh dedim bunları giy gecelere ak.ama burda malum yok oyle gitcek biyer.iç geçirmekle kaldım artık.
tünaydın kızlar dün gece 5 ti yine uyuduğumda 12 de kalktım valla..
3 de yatağa girdim ama uydum uyandım sıçradım hep yalnız kalırken 2005 ekimde gece bir deprem olmuştu ordan kalan bir korku allah kimseye yaşatmasın..
burpcum inşallah dediğin gibidir ve bu olan depremler bizi bir felaketten koruyordur. burpcum ne güzel kafa dağıtmanız eşinle birlikte vakit geçirmeniz kalamarı da çok severim..ama tek başıma sevdiğim şeyleri bile yapmaktan hoşlanmıyorum eşim gelince bizde yeriz artık:))
semracım bebişime katılıyorum insan kadında olsa yerinde duramıyor ama sen yorma kendini..ada mız da yorulmasın kolay gelsin canım..
bebişim oh ne güzel aldın mı elbise aldıysan güle güle giy..olsun giyecek bir yer çıkar dursun dolapta..
insan kuaföre gidince morali düzeliyor boşver git değişiklik fön iyi gelir..
nursimcim kolay gelsin sana ya..kociş evde izinli sen çalışıyor musun yoksa çok zor bir durum ya aman bir yandan da iş olsunda sağlık olsun napalım fırsat olunca zamanı değrlendirirsiniz..benim evde şimdilik çok işim yok ..ama nisan 15 ten sonra genel temizliğe başlayacağım o zamana kadar rahatım dip köşe gireceğim halılar falan gidecek yıkamaya badana yattı gibi eşim ben yokken yaptırma diyor eylülde yapalım dedik..belki o zamana bebiş gelirse oda sı da boyanmış olur..
hep plan hayal ama inşallah bir gün gerçek olur bazen düşünüyorum çocuk odası kiler gibi şu anda benim fazlalık eşyalar var..düşünüyorum şunu buraya koyarım bunları kaldırırım ama inşallah bir gün bunları gerçekleştirme şansım olur..
hava güzel bende çıkayım diyorum çocuğu hasta olan arkadaşıma uğrarım hem de biraz nefes almış olurum..
görüşürüz kızlar öptüm herkesi
burpcum liste hakkında birşey yazmamışsın..beğenmedin mi tatlım...
napıyım sevmiyorum onun yaptığı işi,yanında durmazsam yalap şap yapıyo,sinir oldum zaten.mecbur olmasam hiç almam valla.zaten birazdan ablam gelicek çıkıcaz,o benden sonra daha rahat yapar.
burpcum sevindim canım.ne güzel akın gecelere.bende caddeye gidiyorum şimdi.
burpum gecelere akıyorsunuz ha ne güzel ya burada yok hiç öyle yerler bırak canlı müzik dinleyeecek bir yer bile yok((
ben geldim kızlar
ev leş gibiydi onu temizledik bugün halıları falan havalandırdım kocişe banyo ve tuvalet işini verdim temizledim gönlümce mis gibi olduk tabi camları perdeleri saymazsak:)))))
bu arada bi haberim var kızlar efsane geri dönüyor:))))))
yarın akşam kaynanam ve görümcem geliyo((
pazartesi erkenden ankara ya götürücek eşim gözüne bi operasyon yapılacakmış inşallah hemen pazartesi biter de ordan hemen evlerine bırakır eşim
azcık vicdansız oldum biliyorum ama siz de biliyosunuz gelince kamp kuruyolar
Allah affetsin napıym sıkılıyorum yaaaa
akıl topum benim evet nisanda inşallah hazırlıksız yakalanmayalım değil mi:)))
valla yarın seni görmek isterim :)))
evet sayfalar hafta sonu tatiline girmiş neyse endo bölümünde biri canımı sıktı terbiyesiz nasıl kendini beğenmiş ben bilmişlik..canımı sıktı gece gece saygı insanlara yaramıyor..o kadar konu sohbet gördüm bu kadar saygısızını görmedim face de sayfasının reklamını yapıyor insanları küçümseyerek..
kızlar inanmıyorum ya
bu tartıştığım kişinin araştırmacı gazeteciliğimle erkek olduğunu buldum
çukulata kisti bölümünde face yönlendiriyor ve satış yapmaya kalkıyor bende ortaya çıkardım siteye de yazdım atsınlar diye..sinirimi bozdu gece gece ama ben ona yapacağımı biliyorum..
denizim kimmiş bu densiz benim denizimin canını sıkmış hangi sayfadaysa bulup dersini vereyim hemen....
arkadaşlar naber?kimsecikler yok,kimse bişey yazmamış.eveeeeeeeett!!!bugün bizim için önemli bir gün.eşim yeni bir işe imza atıyor,bi akrabası vardı,filim setlerinde falan iyi konumda çalışıyor,yönetmenin biriyle ortak,şimdi eşim onunla iş yapmaya başlıcak hayırlısıyla.ışık düzeni ve kamera alıcak,inşallah herşey iyi olucak.tabi allaha şükür olmasada işimiz bize yetiyor ama işte insanlar herzaman daha da iyi olmak istiyor.ada bize uğurlu gelicek inşallah teyzoşları)
iş yemeğinden geldik,güzel haberi hemen size yazmak istedim,olmadan kimseye söylemicektik.herşeyim oldunuz siz benim.buradaki çoğu arkadaşımdan daha yakın oldunuz bana.çok sağolun canlarım.iyigeceler.(duygulandım şimdi ben:-((..)
amin inşallah
otomatiğe bağladı izmir salıncağa döndü
allahım kimseye yaşatmasın..
ama kimseler yok herkes gezmeye mi gitti.
özlemcim gözün aydın canım.tadını cıkar ailenle bu haftasonunun.
görkemli Allah yardımcın olsun inş. sonucu güzel olur.
gamzecim kolay gelsin canım ya zor bu işler...
ayrıca herkese tek tek cok cok tesekkür ediyorum bir kere daha benim için olan degerinizin nekadar buyuk oldugunu anladım canlarım benim iyi ki varsınız.bana cok iyi geliyorsunuz.çok çok daha iyiyim bugun.yine kuaföre gidicem alışkanlık oldu yaw.
evet sayfalar hafta sonu tatiline girmiş neyse endo bölümünde biri canımı sıktı terbiyesiz nasıl kendini beğenmiş ben bilmişlik..canımı sıktı gece gece saygı insanlara yaramıyor..o kadar konu sohbet gördüm bu kadar saygısızını görmedim face de sayfasının reklamını yapıyor insanları küçümseyerek..
haa bu arada söylemeyi unuttum boncuk 1985 beni buldu kızlar ikiz kızları yolda topiğimizin 3 kızı olacak :)))) bizi bulamadığını söyledi tarif ettim link verdim bugün yarın gelir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?