Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet sayfalar hafta sonu tatiline girmiş neyse endo bölümünde biri canımı sıktı terbiyesiz nasıl kendini beğenmiş ben bilmişlik..canımı sıktı gece gece saygı insanlara yaramıyor..o kadar konu sohbet gördüm bu kadar saygısızını görmedim face de sayfasının reklamını yapıyor insanları küçümseyerek..

herkes çoktan uyku moduna geçmiştir..
bende okan efendiyi izliyorum güzel bir program olmuş 90 yıllara ait inşallah izeleyen vardır..
iyi geceler

kızlar inanmıyorum ya
bu tartıştığım kişinin araştırmacı gazeteciliğimle erkek olduğunu buldum
çukulata kisti bölümünde face yönlendiriyor ve satış yapmaya kalkıyor bende ortaya çıkardım siteye de yazdım atsınlar diye..sinirimi bozdu gece gece ama ben ona yapacağımı biliyorum..

denizim kimmiş bu densiz benim denizimin canını sıkmış hangi sayfadaysa bulup dersini vereyim hemen....

eminim şimdi vakitsizlikten böyle söylüyorsun ama sende dip köşe girişirsin temizliğe kadın milleti değilmiyiz :))) bende çok severim ama istanbulda belli yere kadar kaldırıyor mini elbiseleri anca özel gecelere gidince araba ile kapıda inince bende marmaris gecelerine saklıyorum o giysileri onun dışında yazın aşırı mini olmamak şartıyla giyebiliyorum istanbuldada kışın zati giyersemde kadife etekler oluyor ve eşşek kadar çizme ve muz çorapla giydiğğim için bir sıkıntı yaratmıyor malum ben çok üşürüm :)))

canım benim bende aynı senin gibiyim hayatta tek başıma girip fast food bile yemem hiç bir şey yapmaktan keyif almam tek başıma
liste harika olmuş canım bizim buruk listemiz her aşamasının acılarla dolu listesi

saol fıstık bende erken uyandım bugün kocişi uyandırmamak için kalktım yanından artık 6 gün 6 da kalkıyor bende kıyamadım şimdi uyanmasını bekliyorum caddebostana kahvaltıya götüreceğim onu :)))) götüreceğim diyorum çünkü trafik onu çıldırtır park sorunuda çıldırtır tüm bu detaylarla ben ilgilenmeliyimki bir tatil günü kabusa dönmesin :))))

burpum gecelere akıyorsunuz ha ne güzel ya burada yok hiç öyle yerler bırak canlı müzik dinleyeecek bir yer bile yok((

canım yaa atlayın gelin harika yerler var bildiğimiz arkadaşlarımızın çaldığı mekanlarda var

hanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm allah kurtarsın kardeş çok üzüldüm senin için oy oy oyyy
allah sabır versin

akıl topum benim evet nisanda inşallah hazırlıksız yakalanmayalım değil mi:)))

valla yarın seni görmek isterim :)))

cadı özlemimiz kaç kilo oldun bakayım nişanda iki dirhem bir çekirdek ohhh ne güzel :)))

sen bize bir haber çak canım biz topikcek haklarız kim seni sinir ederse

cadııı senden kaçarmı

denizim kimmiş bu densiz benim denizimin canını sıkmış hangi sayfadaysa bulup dersini vereyim hemen....

nursim alır götürür merkeze rezil eder herkeze :))))

haa bu arada söylemeyi unuttum boncuk 1985 beni buldu kızlar ikiz kızları yolda topiğimizin 3 kızı olacak :)))) bizi bulamadığını söyledi tarif ettim link verdim bugün yarın gelir :)))

kızlar mrb nasılsınız bakalım özledim sizleri vallaha yaa....linkinizi kaybettim bende haziran annelerine geçtim şimdi sizi buldum.....eeee durumlar nasıl bakalım yeni heyecanlar varmı inş. vardır

yeni işiniz hayırlı olsun cnm evet ada size çok uğurlu gelmiş inşş bizlere uğur getiride bizde bebişlerimize kavuşuruz:))

cnm benim yaaa sende çok iyisin inan
çok iyi bir anne olucaksın her zaman söylüyorum ada çok şanslı:)olumunekankayizsmile

amin inşallah
otomatiğe bağladı izmir salıncağa döndü
allahım kimseye yaşatmasın..

ayy cnm benim yaa ben çok korkuyorum valla
ben ordaykene 1 kere olmuştu çok korkmuştum
diğerini hissetmedim ama ilkide hissetmemişim eşimde evde yoktu
Allah bir daha yaşatmasın cnm

sapol cnm
rica ederiz cnm biz neden burdayız dimi dostluk arkadaşlık budur
hepimiz burda birbirmiz için varız

kızlar ben işe girişeyim:))
bir kaç gün giremiyeceğim bu gün evi temilemeye gideceğim
sonra hepinizin yazdıklarını okurum:))
sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın
görüşmek üzere

özlem gözün aydın cnm annen geldiğine çok sevindim benim annem rahatsızlanmış gelemiyecek galiba iş başa düştü kızlar temizliğe başlıyorum bu gün geldikçede eşyelerımı toplarım ne yapıyım kadın tutsam sevmiyorum onuntemizliğini sürekli tarif edeceksin ben tez canlıyım alırım elinden bezi ben silerim valla:)))) bu eve çağırmıştık kadın hiç beğenmedim ben tekrardan sildim düşününn artık

malesef çeşit çeşit insan var kimi herşeyi sindirmiş ve olgun kimi hala egosunu tatmin edememiş sen öyle birine rastlamışsın ne yazıkki ... boşver sıkma canını ... sana bir şey mi dedi? o kimmiş ki insanları küçümsüyor şapşal şey....

burpum keşke gelebilsek valla muş'tayken bile daha sosyaldik biz burası oradanda geri insanlar size uzylısın gibi davranıyor ... hayır bende aykırı bir tip olsam neysede öyle de değilim çok yoz insanlar çok geri kafalılar ben hiç sevmedim bunları ya....
valla kaç zamandır hiç dikkat edemiyorum geçen hafta ankaradaydık bu hafta annemler bizde eee siz düşünün artık gerisini:)))

haa bu arada söylemeyi unuttum boncuk 1985 beni buldu kızlar ikiz kızları yolda topiğimizin 3 kızı olacak :)))) bizi bulamadığını söyledi tarif ettim link verdim bugün yarın gelir :)))

daha önce gelmiş söylemişti ben biliyorum ikizlerini olacağını ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…