özlemcim 2 hafta peşpeşe özlemini giderdin canım ailenle...
aferin denizim tuttuğunu koparıyosun maşalllaaaahhhh...
gamzecim kolay gelsin canım temizlik yapıcam diye harabetme kendini sonra hasta olusun bak....
mavicim gözünaydın ne diyelim benimkide hastaneden çıkmıştı enfeksiyon oluşmuş akciğerde dün tekrar yattı eşim kaldı dün gece yanında yalnız kaldım evde...
kötü gelinim napıııyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmmmm
sanımı sıkıyolar
kürtajdan sonra adet olmakta zorlandım ya ben
2 aydır 29 günde oluyodum birinde hap kullanmıştım ondan
geçen ay da çatlatma iğnesiyle
bugün 30.gün gelecekmiş gibi
zaten bu ay o kadar stres yaşadım ki prolaktin sorunum vardı benim o fırlamış olabilir yine kist olmuş olabilir
ya da gün uzun ilerleyen saatlerde teşrif edebilirler(((
malesef hiç umudum yok
geçen hamileliğimden kalma tecrübelerime güveniyorum:)))yerleşme kanaması olmuştu bun da tık yok
doktora gitmicem dedikçe bişi çıkıyo
zaten sinirim tepemde
ben de bi duş alıym kapatmıyorum pc yi gelicem yine gitmeyin sakın haaaa
özlemcim 2 hafta peşpeşe özlemini giderdin canım ailenle...
aferin denizim tuttuğunu koparıyosun maşalllaaaahhhh...
gamzecim kolay gelsin canım temizlik yapıcam diye harabetme kendini sonra hasta olusun bak....
mavicim gözünaydın ne diyelim benimkide hastaneden çıkmıştı enfeksiyon oluşmuş akciğerde dün tekrar yattı eşim kaldı dün gece yanında yalnız kaldım evde...
gittiniz mi(((((((((((((
kızlar naber?yaa burda yağmur başladı,bugünde hiçbişey yapmadık.kocişle kahvaltı yaptık,o arabayı yıkamaya götürdü.bende evi falan topladım,sonra alış-verişe gittik,geldik aldıklarımızı yerleştirdim,şimdi makarna yedim kocişde dışarı çıktı maç izlicek arkadaşalarıyla dışarda.bende yemekteyizi izliyorum,çok sıkıldım yaa ablam gelicek ama oda yorgundur akşama çıkmaz biyere.valla bu hafta sonu çok yavan geçti,hiçbişey yapamadık.
mavicim efsaneler gerimi dönüyor))))))))))))canım benim yaa,boşwer onlar misafir,sen onları öyle gör,rahat ol.benimde kayınvaldem gelcek perşembe.amaq görümceme gelicek,doğum yapıcak ya onun yanına geliyor,ama sabiha gökçene inceği için biz alırız sanırm,görümcem karşıda oturuyor,belki bir gece kalır bizde ama zannetmem.bakalım..ben onların gelmesini istiyorum çünkü her işimi yapıyor,rahat ediyorum valla.
gamzecim taşınıyorsun demek,çok yorucu olur eminim,kendini fazla yormamaya çalış dicem ama biliyorum elinde değil.yakında kimsen yokmu sana yardım edicek?tek başına zor olur.inşallah en yakın sürede atlatırsında,temiz temiz oturursun yeni evinde.
nursincim sen nasıl oldun?çalışmıyosun dimi bugün?
boncuk hoşgeldin canım,ben seni haziran anneleri bölümünden okuyorum genelede ama konuşamadık.hamilelik nasıl gidiyor,ikiz olduğu için sen biraz daha ağırlaşmışsındır,kaçıncı haftandasın ?isim buldunmu cadılarına?
h.b canım evet ben haziran annelerindeyim ..hamileliğim şu an iç,in süper iii gidiyo henüz ağırlaşmadım çok şükür bütün işlerimi yapabiliyorum şimdilik ..henüz 25+6yım cadılarımın isimleri belli ama kararsızız birisinde ...rumeysa ile melisa dedik ama melisayı koymak istemiyorum onun yerine dilara yada zümra koymayı düşünüyoruz bakalım ...eee senin hamilelik nasıl gidiyo sen kaçıncı haftandasın seninle aynımıydık biz galiba sen benden büyüksün öyle hatırlıyorum ....peki senin düşüşndüğün bi iisim varmı....
ben geldim kızlar ama okuyorum...
geldim kızlar
adet te geldi
korkmuştum gecikecek uğraştıracak diye
adet gelgi sıra misafirde çamaşır falan attım yemek yapıyorum
7 de falan burda olurlar heralde
valla duş aldım adet geliyo azcık rahatladım
ama azcık(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?