Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim 2 hafta peşpeşe özlemini giderdin canım ailenle...

aferin denizim tuttuğunu koparıyosun maşalllaaaahhhh...

gamzecim kolay gelsin canım temizlik yapıcam diye harabetme kendini sonra hasta olusun bak....

mavicim gözünaydın ne diyelim benimkide hastaneden çıkmıştı enfeksiyon oluşmuş akciğerde dün tekrar yattı eşim kaldı dün gece yanında yalnız kaldım evde...

geçmiş olsun canım
inşallah hemen iyileşir bir daha tekrar etmez..:Saruboceq:

canım benim kürtajdan sonra 42. gün oldu bende çok stres yapmıştım sonraki ayda hemen hemen öyle oldu malesef... ya kafana takma o kadar şeyi allah allah ya ne o hastalık hastası olmuşsun tamam kaynanan geliyor anladık ama o kadarda karartma içini... bende yerleşme kanaması falan da olmamıştı umudunu yitirme belli mi olur:)))
zaten az kalacaklar o nedenle canını sıkma....

evet canım çok iyi oldu sağol darısı başınıza inşallahhhh.........

geldim kızlar
adet te geldi
korkmuştum gecikecek uğraştıracak diye
adet gelgi sıra misafirde çamaşır falan attım yemek yapıyorum
7 de falan burda olurlar heralde
valla duş aldım adet geliyo azcık rahatladım
ama azcık(((

kızlar naber?yaa burda yağmur başladı,bugünde hiçbişey yapmadık.kocişle kahvaltı yaptık,o arabayı yıkamaya götürdü.bende evi falan topladım,sonra alış-verişe gittik,geldik aldıklarımızı yerleştirdim,şimdi makarna yedim kocişde dışarı çıktı maç izlicek arkadaşalarıyla dışarda.bende yemekteyizi izliyorum,çok sıkıldım yaa ablam gelicek ama oda yorgundur akşama çıkmaz biyere.valla bu hafta sonu çok yavan geçti,hiçbişey yapamadık.

mavicim efsaneler gerimi dönüyor))))))))))))canım benim yaa,boşwer onlar misafir,sen onları öyle gör,rahat ol.benimde kayınvaldem gelcek perşembe.amaq görümceme gelicek,doğum yapıcak ya onun yanına geliyor,ama sabiha gökçene inceği için biz alırız sanırm,görümcem karşıda oturuyor,belki bir gece kalır bizde ama zannetmem.bakalım..ben onların gelmesini istiyorum çünkü her işimi yapıyor,rahat ediyorum valla.

gamzecim taşınıyorsun demek,çok yorucu olur eminim,kendini fazla yormamaya çalış dicem ama biliyorum elinde değil.yakında kimsen yokmu sana yardım edicek?tek başına zor olur.inşallah en yakın sürede atlatırsında,temiz temiz oturursun yeni evinde.

nursincim sen nasıl oldun?çalışmıyosun dimi bugün?

boncuk hoşgeldin canım,ben seni haziran anneleri bölümünden okuyorum genelede ama konuşamadık.hamilelik nasıl gidiyor,ikiz olduğu için sen biraz daha ağırlaşmışsındır,kaçıncı haftandasın ?isim buldunmu cadılarına?

h.b canım evet ben haziran annelerindeyim ..hamileliğim şu an iç,in süper iii gidiyo henüz ağırlaşmadım çok şükür bütün işlerimi yapabiliyorum şimdilik ..henüz 25+6yım cadılarımın isimleri belli ama kararsızız birisinde ...rumeysa ile melisa dedik ama melisayı koymak istemiyorum onun yerine dilara yada zümra koymayı düşünüyoruz bakalım ...eee senin hamilelik nasıl gidiyo sen kaçıncı haftandasın seninle aynımıydık biz galiba sen benden büyüksün öyle hatırlıyorum ....peki senin düşüşndüğün bi iisim varmı....

isimleriniz çok güzel,içine sineni koy.benim hamileliğimde şuan gayet iyi gidiyor,bende 30+2 deyim.benimde doğum tarihim 4 haziran ama doktorum mayıs 20den sonra hazır ol dedi,bebeğin gelişimi 1 hafta ilerden gidiyor.biz ismini ada düşündük ama yanına bir isim daha eklicez,çünkü talep çok.ama ada kesin 2. isim olarakda:su,masal,ilya,alya,derin isimleri arasında kura çekicez,hepsini çok beğeniyoruz.

valla bitiremedim semracım.
temiz temiz otur bakalım.
oh abla kardes aksam ne guzel vakit gecireceksiniz süper keşke benimki de yanımda olsa.

tuanay nerlerde kac gundur kızlar yaaa

tahmin ettiğin gibi olmuş
düzene girmesine sevindim benimde ilacım bugün bitti çarşamba falan olurum

dun gece arkadaslara gittik eve 4 te geldik perişan oldum valla.uyudum 1 e kadar eşim actı dukkanı evde bi sürü iş birikmişti onları yaptım.herkes muhabbeti yapmış kacmıs vallla.
o arkadaslarda geldi gec saatte hiçbişey yokmuş gibi davrandılar hayret di mi ya.insanlar ne iilginç.

ben geldim bebişim ama bende kaçacağım eşimle nette konuşacağız onu beklerken bakayım dedim..
tuanaydan ses yok kaç gündür girmedi eskiden birazda olsa yazar dı şimdi hiç yazmıyor..inşallah kötü birşey yoktur yoğunluktan girememiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…