denizcim ne oluyorsa sıkıntıdan oluyor eminim annenin çenesindeki şey sıkıntıdan olmuştur boşanma olaylarına üzülmüştür mutlaka hayırlısı bu olsada çocuklarının babası üzmüştür mutlaka bu gelişmeler onu ama dua et çenesinde çıkmış içeride bir yerde çıkmamış sıkıntısını böyle atsın vücudundan korkma tatlım
ne menapozu diyorsunuz denizim özlemim ama çok yoruldum artık yaaa niye sökülmüyor tam 8 gün geçti adet gününü pembe pembe geliyor ağrısı sızısınıda yaptı sanırım böylece bitti sökülmeden gerçekten çok bıktım hele iş yerine benim aldığım embesil bir hatun vardı aptalda bir kocası vardı biz öğrenci iken kocişimle sevgili idik bu kız çok imreniyorum size derdi abuk subuk insanlarla çıkardı ben uyarırdım onu sonra teşekkür ederdi bana beladan kurtardın beni diye sonra bir çocukla çıkmaya başladılar çocuk benim yanımda arkadaşıma burp gibi giyinip kendine baksana böyle paspal geziyorsun diye azarladı sonra bunlar evlendiler şimdi bebişi var bugün gerin gerin geriniyordu karşımda bu aptal kız yılları bana imrenmekle geçti benim yaptığım işe bana yalvar yakar benim sayemde sahip oldu şimdi açık yakaladı ya gerim gerim geriliyor aptal ha birde biz ev aldık ertesi hafta koşa koşa borca sokmuş kocasını ev almış çüş yani
çok geç kaldım ben bu işler için(( ona üzülüorum aptal gibi kariyer kariyer dedim
bu arada menüde tas kebabı çorba ıspanak ve pilav var üşenmezsem çamaşırları asacağım ve vakit kalırsa salatalık kırmızı lahana domatezli salata yapacağım
bu akşam lost günümüz kociş erken çıkar inşallah mısır patlatır lost izleriz zati keyifsizim iyi gelir lost
nbnh cim bu seninki yerleşme kanaması olmasın sakın.hadi inş. öyledir canım güzel bi haber verirsin.
öğretmenim nerdesin....
yok ben yaşamadım ... ilginç ya öyle şey olur muymuş ki belki de bebiş yerleşiyordur belli mi olur:)))
nbnh cim bende hiç yaşamadım böyle birşey ama inşallah hayra alamettir.ama içini ferah tut bir yerde okumuştum doktor yazmıştı yumurtlama dönemlerinde bazen olurmuş..acaba yumurtladığının başka bir belirtisi mi hiç bilmiyorum canım..
7..... mi bizim bulamadıklarımızdda ona gitmiş özlemcim sanırsam
bu kadar tatile laf etmeyin şekerler olmayanlar naapsın lütfen yani....
evet coluk cocugunun ne sucu var yaa.tövbe tövbe bende düşünüyorum sonra kızıyorum kendime
ben cıkıyorum sekerler kendinize iyi bakın öpüyorum çooook
ufff kızlar yaa bir bu eksikti şimdide regl olmuyorum histeroskopinin etkisimi acaba geçen çarşamba olmam gerekiyordu salı günü adet sancısı ile uyandım tamam söküldü dedim ama nerde hafif pembe geldi ama tuvalette silince pede bile bulaşmıyor bugün acaba dedim gebelik testi yaptım tabiki negatif bir bu eksikti menepoza giriyorum galiba çok bıktım gireyimde toptan kurtulayım bari bu stresten
iyiyim canım sen nasılsın? idare eder yanıtını kabul etmiyorum bomba gibiyim demen gerek:))) annene ne oldu öyle geçmiş olsun canım ya... etkiler tabi herşeyini bencede kkb ye götürün beklemeye gelmez o kadar ağrı çekiyorsa...
ya hamileleğin yaşla ne alakası var benim bir velim 37 yaşında ve 7.ye hamile:))) diğeri de aşağı yukarı o yaşta 3.ye hamile....
evet ya şehit haberlerine çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin çok zor ben bilirim((
çok geç kaldım ben bu işler için(( ona üzülüorum aptal gibi kariyer kariyer dedim
bu arada menüde tas kebabı çorba ıspanak ve pilav var üşenmezsem çamaşırları asacağım ve vakit kalırsa salatalık kırmızı lahana domatezli salata yapacağım
bu akşam lost günümüz kociş erken çıkar inşallah mısır patlatır lost izleriz zati keyifsizim iyi gelir lost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?