Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya öyle tiplere kıl oluyorum hayır beddua edeceksinde çocuğun ne günahı var valla kimseni ahı kimsede kalmıyor ah almasın o salak bu gidişle... sonuçta veren rabbim bize vermiyor işte ne yapalım yani.... biz istemiyor muyuz deli gibi istiyoruz bunu bile bile yapanları allah bildiği gibi yapsın başakada birşey demiyorum...

ya hamileleğin yaşla ne alakası var benim bir velim 37 yaşında ve 7.ye hamile:))) diğeri de aşağı yukarı o yaşta 3.ye hamile....

evet ya şehit haberlerine çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin çok zor ben bilirim((

bu kadar tatile laf etmeyin şekerler olmayanlar naapsın lütfen yani....

evet coluk cocugunun ne sucu var yaa.tövbe tövbe bende düşünüyorum sonra kızıyorum kendime

ben cıkıyorum sekerler kendinize iyi bakın öpüyorum çooook

yok canım ya öyle deme çok var geç evlenip hamiş kalan senin tek hatan çok ertelemek olmuş 9 yıl az değil sonuçta keşke demek için çok geç ama 3. yıldan sonra düşünseydin keşke ve keşke bende 1,5 yıl olduktan sonra düşünseydim ama ççokkkk geç işte((
menü süpermiş size mi gelsek cümbür cemaat:)))

ayy canım ya demek civciv bebişlerinden birini kaybetmiş allah geride kalana diğerininde ömrünü katsın inşallahh ... rabbim çok zor elde etti koru onu ne olur....

nbnh cim bu seninki yerleşme kanaması olmasın sakın.hadi inş. öyledir canım güzel bi haber verirsin.

öğretmenim nerdesin....

yok ben yaşamadım ... ilginç ya öyle şey olur muymuş ki belki de bebiş yerleşiyordur belli mi olur:)))

kızlar yerleşme kanaması değildir çünkü çalışmalara yeni başladık :kedi:yine de sağolun

denizcim ben de öyle düşünüyorum umarım yumurtlama belirtisidir değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım

7..... mi bizim bulamadıklarımızdda ona gitmiş özlemcim sanırsam

sanırım canım:)) ilk buraya geldiğimde büyük kızı 4 numara melike'yi okutmuştum şimdi sıra 5 numara olan nisan'da :))) kadının 6 kızı var herhald erkek için yaptı...

bir veliminde 10 yıl çocuğu olmamış şimdi 6 kızıda onun var:)))

sende haklısın ama bizde yoruluyoruz işte :)))

çocuk çoluğun suçu yok ama analarının vebalini onlar ödüyor salakların çeneleri azcık dursa....

tamam canım çık bakalım...opuyorumnanaktan

aman burpcum dur ne menepozu bu yaşta erken daha belki yerleşme kanaması olabilir mi hadi hayırlısı belki yüzümüzü sen güldürürsün hiç beklemedin anda olur mu olur

yarın sabah götüreceğim
ne olduğu çıksın

hayırdır özlemcim aile de var mı yoksa?

nbnh çalışmalara tam gaz devam
inşallah doğal aşılamayla olacak seninki
annesini üzmeden gelecek..

civanperçemi ada çayı papatya çayı adetin ilk günden 10. güne kadar günde bir fincan içinden faydası varmış ben 10 güncük kullanıcam kızlar sonra bırakırım zaten aşılama olduğu ay içmem
ama benim karışım bomba deli gibi kilo alacağım he he..
bal+polen+çöerkotu+tarçın fındık ceviz..he hehe bol bol kalori ama olsun..:lepi:

ohhh afiyet olsun burpcum lost u ben tek başıma izledim eşim izlemek istemedi ne güzel birlikte izliyorsunuz ben eski bölümleri bitirdim yenileri dizimax den izliyorum siz kaçıncı sezondasınız biz de akşam eşimle visitor ı izleyeceğiz iyi izlemeler size

az önce biraz kanamam arttı gibi inşallah sökülürüm kızlar nbnh nerde anacım bizde o şans
melisesra beni faceye eklemişti sizi eklemedimi şekerler oradan aldım haberini
yaa dimi yaa kimisine sınırsız çocuk hakkı kimisine bizim gibi avuç yalamalar ama özlemim kaç yıl çocuk olmamasından sonra 6 çocuk nasıl yapmış o enteresanmış
bebingim evet tüp bebekti oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…