Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim beni hatırlamıyormusun neler denemiştim kooca bir liste almıştım çok şükür kilo almadım ama aşırı hormon yüklenmesi selüliitlerimi arttırdı krem edineceğim hemen bende krem çok işe yarıyordu
yaa şap sür deseler süreceğiz ama ne fayda :////

sarı civcive çok üzüldüm allahım bir tanecik bebişini bağışlasın ona inşallah..:Saruboceq:

napalım canım katlanıyoruz işte
işe yarasında napalım benim şimdilik yok sıkıyımdır 5 yıl taekwondo yaptım okulda da hentbol takımındaydım ordan bir sıkılık kaldı ama sonra ne olur bimiyorum(

kızlar bu arada ben bugün 6. ay aşılarımı oldum.
hepatit 3. bitti
tetenoz 3. vuruldu 2 tane kaldı onlarda birer yıl arayla..2 kolumda fena ağrıyor..eylülde hastanede başla hamile kalana kadar tamamlansın dediler..bizde karı koca başladık unutmuşum ben geçmiş aşı günü kocişiminde geçti ama sordum bişey olmazmış gelince olacak..

canım o aşılar hamileyken yapılmıyor mu daha önce yapılıyorsa biz de mi yaptırsak acaba

öyle mi diyosun ya aslında kötü bir zaman olacak aşılama için perhizi falan olacak zamanlı olacak yani bakalım

biz de zamanlı olduğu için öyle çok sıkılıyoruz ki böyle zorla olunca da bebek falan olmuyor tabi ama siz özlemiş olacaksınız birbirinizi

denizcim benimde ayın beşinde ikinci tetenozu yaptırmam lazım çok acıyor bilirim geçmiş olsun tatlım

kızlar ben çıkıom kociş geliyor mısır kola lost keyfi yapacağım kafam dağılsın biraz

Kızlar performansınız fena değil,yine dolmuş sayfalar.Burpcum bu arada eklediğin resmi beğendim.Çok tatlı bir bebek o yaaa.Hem de kız,en çok istediğimden.Beynini bir an önce rahatlat.Reglini gelecekse de engelliyorsun.Gelmesin derken,geliyorlar,gelmesini beklerken bin türlü inat.Direnç yasası bu olsa gerek.Bu arada doğum kontrol hapını kullanıyorum.Ve çok kötü mide bulantısı yapıyor.

denizcim geçmiş olsun tatlım.Anneni ihmal etmeden yarın hemen bir kulak burun boğazcıya götür tatlım.Kabakulak falan olmasın Allah korusun...

Bebing,tatlım,seninle görüşemedik hiç.Seni yarın arayayım da konuşalım biraz.

canım o aşılar hamileyken yapılmıyor mu daha önce yapılıyorsa biz de mi yaptırsak acaba

canım ahmileyken zararı yok hatta hemşire tandık 1 sene sonra bebişle yaparım inşallah dedi..
hamileyken de başlanıyor ama önceden yapılması iyi diyorlar
biz eşimle başladık 1. yi oluyorsun 3 ay sonra 2.
6 ay sonra 3. heptatit bitiyor zaten
4. ve 5. tetenoz 1 yıl arayla..istersen başla uzun sürüyor çünkü sağlık ocakları ücretsiz yapıyor..

NBHN tatlım,aşılamadan sonra regl düzeni oturuncaya kadar böyle abukluklar olabiliyor.Ama bence Allah korusun enfeksiyon falan olmasın.Bir doktoru ara ya da görün...

denizcim geçmiş olsun tatlım.Anneni ihmal etmeden yarın hemen bir kulak burun boğazcıya götür tatlım.Kabakulak falan olmasın Allah korusun...

sağol canım aradım şimdi iyiyim dedi yoksa acile götüreyim dedim istemedi sabah bakacağız artık duruma..
o haplardan nefret geldi artık mide bulantısı kötü oluyor
adet ol kullanma daha..böyle daha mi iyi
ama bir bildiğin varda beynen kendini bastırmak içinse yien sen bilirsin canım..

ohh afiyet olsun çok kola içme bakim asitli asitli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…