Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım mutlaka girmişizdir girmedik mağaza bırakmadık bir güzelde arabayı park ettiğimiz yeri kaybettik bir saat mağazaları gezdiysek iki saatte araba aramışızdır :)))) mide bulantının geçmesine çok sevindim canım geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
bebingim tabelan takılmıştır uğur getirsin bol kazançlar ve bebiş nasip olsun inşallah artık her duamız bebişle noktalanıyor
gamze şimdi çift motor koşturuyordur
özlemcim mavicim tatile iki ay kaldı yaşadık gene :))) gerçi ben haftada iki üç olsada genede gidiyorum işe
tuanay doğumkontrol hapı kullanacağım diyordun kullanmıyorsun değilmi canım
nbnh benim 4 yıl oldu arakanamalarım canım tam yumurtlama dönemi başlıyordu adet taarihine kadar devam ediyordu 2007 de histeroskopi yapılınca düzeldi adam gibi bir açıklama da getiremediler gerçekten her birimizin okadar nettirki problemleri ama tıp zannedildiği kadar gelişmediği için çözüm bulunamıyor dolayısı ile tedavilerimiz sonuca ulaşılamıyor

denizcim ne oluyorsa sıkıntıdan oluyor eminim annenin çenesindeki şey sıkıntıdan olmuştur boşanma olaylarına üzülmüştür mutlaka hayırlısı bu olsada çocuklarının babası üzmüştür mutlaka bu gelişmeler onu ama dua et çenesinde çıkmış içeride bir yerde çıkmamış sıkıntısını böyle atsın vücudundan korkma tatlım

ne menapozu diyorsunuz denizim özlemim ama çok yoruldum artık yaaa niye sökülmüyor tam 8 gün geçti adet gününü pembe pembe geliyor ağrısı sızısınıda yaptı sanırım böylece bitti sökülmeden gerçekten çok bıktım hele iş yerine benim aldığım embesil bir hatun vardı aptalda bir kocası vardı biz öğrenci iken kocişimle sevgili idik bu kız çok imreniyorum size derdi abuk subuk insanlarla çıkardı ben uyarırdım onu sonra teşekkür ederdi bana beladan kurtardın beni diye sonra bir çocukla çıkmaya başladılar çocuk benim yanımda arkadaşıma burp gibi giyinip kendine baksana böyle paspal geziyorsun diye azarladı sonra bunlar evlendiler şimdi bebişi var bugün gerin gerin geriniyordu karşımda bu aptal kız yılları bana imrenmekle geçti benim yaptığım işe bana yalvar yakar benim sayemde sahip oldu şimdi açık yakaladı ya gerim gerim geriliyor aptal ha birde biz ev aldık ertesi hafta koşa koşa borca sokmuş kocasını ev almış çüş yani

yaaaaaaa ben yaşlıyım işteee ((( denizim facedeki resimlerine baktım 2002-2003 dönemi demişsin ben 2001-2002 de başlamıştım hocalığa (((((((( benim öğrencim bile olabilirmişsin zati öğrencileirm çoluk çocuk sahibi oldu ((((((( menapoza giriyorum işte ben

ne manyaklar var burpum.benim de etrafımda böyle tipler cok olur.hep uzaklastırmakla gecer zamanım.işte bizimde eksigimiz bebişimiz.bunu kullanmalarına sinir oluyorum ama insanların.
ne menapozu ya.inş. hamilesindir sekerim.idrar testi mi yaptın sen... o dogru cıkmaz nasolsa.
bekle biraz daha olmazsa doktora git.iş güç var deme.kafanı kırarım.

denizim kulak burun bogaza gidin o sizi yönlendirir.sıkıntıdan cıkmıstır kesin.ne guzel sen varsın annen sanslı.oğlanlar hep oyle olur dicem kocama haksızlık olur.bi kere hayır demez ailesine o da zor ama.ceken bilir.ben bi anlatsam agzınız acık kalır.cok gecmiş olsun canım.aslında acilede gidebilirsiniz hemen öğrenirsiniz böylelikle canım.

delüüüü burp.bende 2000 de girmiştim üniversiteye benim de hocam olabiliridin o zaman.ama bu dogurmanı engellemez ki millet artık 35 inden sonra evlenip hamile kalıyor ben müşterilerden biliyorum

yaa şehitlerede çok üzüldüm bu arada ((( 2 günllük beebişi varmış

ne yemekler yapılıyor anlatmıyorsunuz bu aralar sekerler...
menüleri alayım.bende yemek yok yine.nasolsa arkadasta pasta börek bişiyler yeriz di mi ama

yaa bebing kocakarı oldum işte olmuyor çocuk bu aralıkta 33 olacağım :(((

ben ne gazete okuyorum nede netten bakıyorum tv haberi zaten izlemem demeseniz haberim yoktu.çok üzüldüm şimdi ya.
elden bişey gelmiyor ona daha cok üzülüyorum.

kızım ablamda 33 yasında kaldı catır catır hamile kaldı işte.ben napıyım kalamıyorum ama.bu iş yaşla ilgili değil anla artık

şimdi haberlerde karıları ağlıyor tabuta sarılıp onlar ağlıyor ben ağlıorum allah sabır versin

:))
2001 de başladım bende...
sen beynen menopoza girmişsin töbe töbe yahu..tutturdun menopoz diyealsanaalsanasmile

çok geç kaldım ben bu işler için (( ona üzülüorum aptal gibi kariyer kariyer dedim
bu arada menüde tas kebabı çorba ıspanak ve pilav var üşenmezsem çamaşırları asacağım ve vakit kalırsa salatalık kırmızı lahana domatezli salata yapacağım
bu akşam lost günümüz kociş erken çıkar inşallah mısır patlatır lost izleriz zati keyifsizim iyi gelir lost

evet benim kafam öyle negatifki hayatta pozitife çeviremem okadar olumsuz yaşadımki bari kafama takmasamda beynim rahat olsa yok olmuyor malesef

bebişim acile götürünce ağrı kesici yapıp gönderiyorlar yarın polikliniğe gelin diyorlar..
anneme dedim yine çok kötü olursa arayacak hemen..

burpcum canımcım adet olsan atacaksın bu stresini ama sabret biraz daha adet sıkıntısı bunlar..

kızlat sarıcivciv buradaki adı ile melisesra geçenlerde ikizlerinden birini kaybetmişti şimdide apandist ameliyatı olmuş benim şimdiye kadar hamileyken ameliyat olduğunu gördüğüm 3. kişi günler suya girmiş gibi hamileyken patlaması ne kötü acaba hamilelikmi tetikliyor

dediğin gibi denizim çok stresliyim ama galiba duruma bakılırsa bu ay böyle pas geçecek iki damla kanamayla ((

iyiyim canım sen nasılsın? idare eder yanıtını kabul etmiyorum bomba gibiyim demen gerek:))) annene ne oldu öyle geçmiş olsun canım ya... etkiler tabi herşeyini bencede kkb ye götürün beklemeye gelmez o kadar ağrı çekiyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…