kızlar benim kahverengi lekelenmelerim devam ediyor bugün adetin 16.günü yumurtlama döneminde lekelenme olur mu yaşadınız mı hiç böyle birşey
ama aşkım ne yapayım zaten saat 15 gibi eve geliyorum o da işim yoksabugün milli eğitime uğradım ardından komşum diğer komşuya geçelim dedi ona gittik yeni geldim daha eee hafta sonları dolu olduğum halde yazdım haksızlık yapma ama ((( evde olsam ya da imkanım olsa girerim ama çalışıyorum sonuçta....
nbnh cim bu seninki yerleşme kanaması olmasın sakın.hadi inş. öyledir canım güzel bi haber verirsin.
öğretmenim nerdesin....
şimdiden söyliyim şekerler ben aksam yokum arkadasa aksam oturmasına gidicez.maalesef.hiç gidesim yok ya.canım ailemide kacırıcam simdi ufff nerden cıktı ya.
cok kaynatın tamam mı?
özlem abla face e girmiş bulunmakta.bi tarlasını sulasın gelir hemencecik...
baakk bu saat oldu yok yine kimse.akşamada dizileriniz var,kocişleriniz şevkat bekliyor bahanesiyle kimse gelmicek yine..
haklısın çalışıyorsun,zaten çalışmasann yanmıştın.bide komşularınla muhabbet ediyosun ama ona zamnın var hafta sonlarıda hep annenlerlesin kıskanıyorum napiyim:-((
ama çok çalışmamız gerek:))) :kedi:
aaaa aman ya annemlerle daha yeni görüştük sen de annenle görüştün ben kıskandım demekki sra sende:)))
topikten sıkılanlar acıkca sıkıldıklarını söyliyebilirler.lütfen kimseler zorunlu hissetmesin kendisini ve bahaneler uydurmasın tamam mı....
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü:dance:vereliniortak
ufff kızlar yaa bir bu eksikti şimdide regl olmuyorum histeroskopinin etkisimi acaba geçen çarşamba olmam gerekiyordu salı günü adet sancısı ile uyandım tamam söküldü dedim ama nerde hafif pembe geldi ama tuvalette silince pede bile bulaşmıyor bugün acaba dedim gebelik testi yaptım tabiki negatif bir bu eksikti menepoza giriyorum galiba çok bıktım gireyimde toptan kurtulayım bari bu stresten
ufff kızlar yaa bir bu eksikti şimdide regl olmuyorum histeroskopinin etkisimi acaba geçen çarşamba olmam gerekiyordu salı günü adet sancısı ile uyandım tamam söküldü dedim ama nerde hafif pembe geldi ama tuvalette silince pede bile bulaşmıyor bugün acaba dedim gebelik testi yaptım tabiki negatif bir bu eksikti menepoza giriyorum galiba çok bıktım gireyimde toptan kurtulayım bari bu stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?