Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
baakk bu saat oldu yok yine kimse.akşamada dizileriniz var,kocişleriniz şevkat bekliyor bahanesiyle kimse gelmicek yine..

kızlar benim kahverengi lekelenmelerim devam ediyor bugün adetin 16.günü yumurtlama döneminde lekelenme olur mu yaşadınız mı hiç böyle birşey

yok ben yaşamadım ... ilginç ya öyle şey olur muymuş ki belki de bebiş yerleşiyordur belli mi olur:)))

haklısın çalışıyorsun,zaten çalışmasann yanmıştın.bide komşularınla muhabbet ediyosun ama ona zamnın var hafta sonlarıda hep annenlerlesin kıskanıyorum napiyim:-((

şimdiden söyliyim şekerler ben aksam yokum arkadasa aksam oturmasına gidicez.maalesef.hiç gidesim yok ya.canım ailemide kacırıcam simdi ufff nerden cıktı ya.
cok kaynatın tamam mı?

merak etme kimse yazmıyor zaten( semra da girip eleştirip çıkıyor zaten :)))

haklısın çalışıyorsun,zaten çalışmasann yanmıştın.bide komşularınla muhabbet ediyosun ama ona zamnın var hafta sonlarıda hep annenlerlesin kıskanıyorum napiyim:-((

aaaa aman ya annemlerle daha yeni görüştük sen de annenle görüştün ben kıskandım demekki sra sende:)))

ufff kızlar yaa bir bu eksikti şimdide regl olmuyorum histeroskopinin etkisimi acaba geçen çarşamba olmam gerekiyordu salı günü adet sancısı ile uyandım tamam söküldü dedim ama nerde hafif pembe geldi ama tuvalette silince pede bile bulaşmıyor bugün acaba dedim gebelik testi yaptım tabiki negatif bir bu eksikti menepoza giriyorum galiba çok bıktım gireyimde toptan kurtulayım bari bu stresten

topikten sıkılanlar acıkca sıkıldıklarını söyliyebilirler.lütfen kimseler zorunlu hissetmesin kendisini ve bahaneler uydurmasın tamam mı....

canım yien en çok girenlerdenim semramın dediği gibi evde çok işim yok akşamları hep giriyorum
sıkılmadım da
diğer topiklere giriyorum ama burası asıl yerim hiçbiryere burası kadar yazmıyorum
ama benimd eelimde değil çalışmasamda malesef iş bitmiyor..bugün izmiri dört döndüm daral geldi oraya git evrak al buraya git teslim et hepsi ayrı köşede..
öğleden sonrada annemin kulağının altında çenesinin altın yumurta gibişişlik oldu az önce konuştum ağrı da yapmaya başlamış aniden çıkıverdi yarın sabaha kadar geçmezse sabah hastaneye götüreceğim..allah beterinden korusun ama herşeyini ben yapıyorum pazarı marketi işleri 2 evle ilgileniyorum sağlıklı olsun tek de işte napalım evlat olmak böyle birşey..erkek evlattan hayır yok..

nbnh cim bende hiç yaşamadım böyle birşey ama inşallah hayra alamettir.ama içini ferah tut bir yerde okumuştum doktor yazmıştı yumurtlama dönemlerinde bazen olurmuş..acaba yumurtladığının başka bir belirtisi mi hiç bilmiyorum canım..

bebişim kızma lütfen
anlattığım gibi durum eskiden hep iki kişi arasında (annem babam) arasında kalmak yorardı ..ama şimdi malesef bunları ebnden başka yapacak kimse yok..eli ayağı tutyor allaha şükür allah koruusn yatağa düşse benden başka bakacak yok..oğlanların umru değil toplu iğnesinin peşinde koşmazlar..eşim abimlerden daha çok evlat anneme herşeyini yapar tamirini çarşısını pazarını..allah kimseyi yalnı tek başına bırakmasın evlatlardan hayır bekliyorsun o da yok..bizde çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ..
allahım ne verirse hayırlısını evrsin..

semracım soracaktım sen yazmışsın iyi olmana sevindim
inşallah böyle devam eder..
nursimcim 707 ya varis bitti allahım kabul etsin hepsini senin niyetine okudum bitirdim adet olmadan..
yarın ya da öbür gün olurum herhalde..
inşallah herşey yolunda gider ve ilk başta pozitifi sonrda akucağında bebişini görürsün...

stres yapma canım ya bu yaşta menepoz mu olur ?

ne menopozu ya yok artık..sen kendin söylemiştin.his.etkisi diye..ondan gecikmiştir canım ya
ya da inşallah şu gebelik olupta idrarda geç çıkan durumlar var ya ondan yaşarsın..amma karışık yazdım yani inşallah hamisşindir..ama olmasa da sen stres yaptıkça gelmez..

özlem nasılsın canım?
bende idare eder
annemin durumu canımı sıktı kulan burun boğaza mı gitmesi lazım ya kulağının ve çenesinin altında ..ama yemesini konuşmasını da etkiliyormuş ağrı yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…