Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemilker allah senin iyiliğini versin..
sen hepimizi kandırdın
ben sorarım sana bunun hesabını

6 yumurta oluştu 3 ü çöp kalan 3 ü de pek kaliteli değilmiş 2 si döllendi ve transfer edildi mucize olup ikiside tutarsa inşallah bende isterim çok..

aaaaa bak içime doğdu demekki:)) ay inşallah öyle olur biri kız biri erkek ve sen tek seferde hepsini halletmiş olursun:)kaydirigubbakcemile

bebişlerden sonra eritirsin canını sıkma:)

olsun canım ya rahat ol bak hem döllenmiş ve yerleştirilmişler bundan sonrası allahın bileceği iş O ol derse olur sen dualarınnı esirgeme yeter... bende ederim merak etme:Saruboceq:

özlem var ya allah iyiliğini versin senin ama tek ben mi kandım yoksa herkes biliyor muydu:))face i yeni gördüm daha o kadar kaptırmışım ki kendimi buraya

sor sor haydi sor:)))

hain seni:))
sen geldin ya hiç farketmez yalnız ben var ya face i görmesem sabaha kadar anlamıcam bütün ipuçlarını vermişsin birde yazmışım senide unutmak yok ha herşeyiniz aynı falan diye:))insan saf oldu mu saf işte:))

sayfaya bak ya ne hızlı ilerliyor bizde bu hızla teker teker doğururuz inşallah...

canımsın ya:))) bana bak bebişe bol bol balık yedir ama 1 yaşını geçtikten sonra anladın sen onu:)))

kızlar ben şimdilik çıkıyorum yarın görüşürüz ... öptümsssssss

iiyim güzelim umutlu bi yola girdik işte hep beraber bekleyip görcez neler olcak ama temmennim pozitif pozitif pozitif olması....

selam nursimcim hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inşallah guzel haberler verirsin.

bu deniz kesin hamile yaaa
cünki hamileler saflaşıyor biliyorsunuz bu konuda tecrübeliyim sürekli onlarlayımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…