Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız?deli oldum ya kaç gündür sizleri bulamıyorum son bi şanş dolaşayım dedim yaşasın buldum sizleri çok fena bağımlı oldum ben sizlere aman ha gtmeyin bi yerlere bende bugün aşılama tedavimde ilk iğnemi vurdum göbüşümden hayırlısıyla bu kez gelir bebiş....

canım valla büyük merak içindeydim bende ne yaptın acaba diye neyseki iiymişsiniz... inş senden gelecek güzel haberle bizlerde moral bulucaz denizcim....

ya nursimcim hayırlı olsun ama biz bir siteye geçelim dedik hatta eski topikte yazıyor herkes görsün diye burp yazmıştı valla kaçmadık bir yere ama o siteye giremedik iki gündür hadi dedik yeni bir yer açalım...

inşallah seninle de gün sayacağız...ve sonu pozitif olacak

denizcim şimdi neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin? dinlenmen gerek senin hiçbir şey yapma sadece dinlen...

canım valla büyük merak içindeydim bende ne yaptın acaba diye neyseki iiymişsiniz... inş senden gelecek güzel haberle bizlerde moral bulucaz denizcim....

amin canım ya inşallah artık misyonum arttı sizede moral olmak benim mutluluğumu ikiye katlar..hayırlısı artık ne yazıldıysa o olacak..

canım ya inşallah uğurlu gelir hepimize... denizden sonra seninde güzel haberini alırız en yakın sensin şimdilik...

sağolun şekerler haklısın denizcim bende burpe e-mail attım bu sitee girilmiyo diye sonra dolaşıyodum denizimi gördüm ve kendimi burda buldum...

amin canım ya inşallah artık misyonum arttı sizede moral olmak benim mutluluğumu ikiye katlar..hayırlısı artık ne yazıldıysa o olacak..

moral en iyi ilaçtır bebişine sarıl ve sıkıca tut... ya bu arada sen tüp bebekten bahsettin sakın ikiz falan olmasın? ayy ne güzel olur inşallah olur ya....kaydirigubbakcemile5

denizcim şimdi neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin? dinlenmen gerek senin hiçbir şey yapma sadece dinlen...

dinleniyorum çalışmıyorum zaten son bir senedir tedavi yetti

annem de bizde bize bakıyor yemek pişiriyor herşeyimi yapıyor yiyorum içiyorum yatıyorum:)))

moral en iyi ilaçtır bebişine sarıl ve sıkıca tut... ya bu arada sen tüp bebekten bahsettin sakın ikiz falan olmasın? ayy ne güzel olur inşallah olur ya....kaydirigubbakcemile5

6 yumurta oluştu 3 ü çöp kalan 3 ü de pek kaliteli değilmiş 2 si döllendi ve transfer edildi mucize olup ikiside tutarsa inşallah bende isterim çok..

denizcim hiç belirtin var mı tatlım yada herhangi bir şikayetin?

hiçbir belirti yada şikayetim yok tek şikayetim yediklerimi eritememek:))

ya benim şu kalitesiz yumurta olayından dolayı aslında pek umudum yok ne bileyim bu illet hastalık yüzünden 2 ameliyat geçirdim ve yumurtalıklarım çok zarar görmüş.bilmiyoruz artık ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…