bende bırakmayacağım söz... hatta demirbaşı olacağım:)
ne güzel inşallah tatlım hepimiz pozitif sonuçlarımızı vereceğiz burdan..
siz hep böyle kalabalık mısınız? herkes burada maşallah...
sanırım ilk senden duyacağız bu haberi....:lepi:
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız?deli oldum ya kaç gündür sizleri bulamıyorum son bi şanş dolaşayım dedim yaşasın buldum sizleri çok fena bağımlı oldum ben sizlere aman ha gtmeyin bi yerlere bende bugün aşılama tedavimde ilk iğnemi vurdum göbüşümden hayırlısıyla bu kez gelir bebiş....
canım valla büyük merak içindeydim bende ne yaptın acaba diye neyseki iiymişsiniz... inş senden gelecek güzel haberle bizlerde moral bulucaz denizcim....
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız?deli oldum ya kaç gündür sizleri bulamıyorum son bi şanş dolaşayım dedim yaşasın buldum sizleri çok fena bağımlı oldum ben sizlere aman ha gtmeyin bi yerlere bende bugün aşılama tedavimde ilk iğnemi vurdum göbüşümden hayırlısıyla bu kez gelir bebiş....
amin canım ya inşallah artık misyonum arttı sizede moral olmak benim mutluluğumu ikiye katlar..hayırlısı artık ne yazıldıysa o olacak..
denizcim şimdi neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin? dinlenmen gerek senin hiçbir şey yapma sadece dinlen...
dinleniyorum çalışmıyorum zaten son bir senedir tedavi yetti
annem de bizde bize bakıyor yemek pişiriyor herşeyimi yapıyor yiyorum içiyorum yatıyorum:)))
moral en iyi ilaçtır bebişine sarıl ve sıkıca tut... ya bu arada sen tüp bebekten bahsettin sakın ikiz falan olmasın? ayy ne güzel olur inşallah olur ya....kaydirigubbakcemile5
denizcim hiç belirtin var mı tatlım yada herhangi bir şikayetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?