Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilgi verdiğin için sağol denizcim yaptırsam mı diye düşündüm ama iğnelerden hastane işlerinden çok sıkıldım bu aralar onun için sonra yaptırırım birara

NBHN tatlım,aşılamadan sonra regl düzeni oturuncaya kadar böyle abukluklar olabiliyor.Ama bence Allah korusun enfeksiyon falan olmasın.Bir doktoru ara ya da görün...

sağol tuanaycım ben de enfeksiyondan korktum da değil galiba 3 aydır aldığım ilaçların etkisi diye düşünüyorum bu ay geçsin de bir dahaki ay devam ederse giderim dr a

kızlar ben de öğleden sonra bebeği oan bir arkadaşımla başka bir bebeği olan arkadaşa gideceğim akşam da yine birlikte gittiğimiz arkadaşa yemeğe gidicez bugün pek giremeyebilirim haberiniz olsun bol bol bebek seveceğim artık üzüntülerimiz bile nasırlaşmış sanki her zaman üzülmüyorum bebek görünce tabi hassas günlerimiz hariç

bu arada bebing niye kapsama alanı dışında görünüyor

semracım iyi ki yazmışsın allahım size bağışlasın
bize de umut olsun.

kolay gelsin canım yorma kendini
kalabalık yemekleri özledim valla

tamam canım olsun
ben farketmedim niye kapsama dışında
bişey mi oldu acaba

ya bebinge ne olmuş yoksa((( benim başıma gelen mi helmiş ki? kime ne demiş ...

burdayım burdaaa
dün evde yoktuk geç geldim giremedim

bebing e nolmuş kızlaar ?????????????????nerde ki????????????
semraaaaa kıııııııııııııızzzzzzzzzzz nerelerde geziyomuşum da gelmiomuşum buraya????????????
valla en çok burdayım haziran aşılaması bölümüne giriyorum önce sonra burdayım kimse yoksa dolanıyorum sitede:)))))))))))))))))))))benim de oğlum olsa Ata koymayı isterdim eşim istemiyo o ayrı
favori iki ismim ada ve ata ikisi de sizde ayakkabılarınızın altına yazın adımı annen de sen de:)))))))))

denizim geçmiş olsun canım annene Allah şifa versin canım

burp benim de kürtajdan sonra öyle oldu yaaa sökülür 2-3 güne merak etme

kızlar yemek yapıyorum biber dolması az kaçıym geliyorum yine
bu arada haziran aşılama bölümünde hamiş var hem de doğal yollaaa:))))))))))))))))))

kötü gelin demeyin bana yaaaa((((((((((((((((
ben kötü değilim onlar kötüPPP
bu arada pazartesi geliolar yine:))))))))))))))))))))))))

aa kimse yok ama bebingin yerine ben zopalayacağım ona göre... bu arada bebingin selamı var facede görüştük msn adresi ile ilgili bir sorun oluşmuş ondanmış sanırım öyle dedi...

denzicim neredesin canım ya özledim valla.... annen nasıl oldu canım?

tuanayım canım seni de özledim ya:)))

semra yorgunluktan uyuyordur herhalde.... ve tabi gamzede kesin yorgun....

mavi kaynana derdine düştü yeniden....

nbnh canım sen alemdesin ya....

nurimden de haber yok şurda 4 nisana ne kaldı:))) inşallahhhhhhhhhh güzel haberler var bu kez....

kimse yokmuş demeyin ben girdim vallaha
sabah aradım annemi çok az ağrısı varmış
şişlik inmiş komşusu bile şaşırmış yumurta gibiyken indi diye gittim gerçekten inmiş aniden çıktı aniden kayboldu neyse şimdilik birşey yok şükür ama tekrarlarsa hemen gideceğiz
sabah daha kötü olur diye beklerken sabah sevindim yani..

özlem ne olmuş msn adresine bir daha gelemiyecek mi kendi ismiyle..

tekrar geçmiş olsun deniiizzzz listemizi kopyalasana buraya da
görelim de hevesimiz artsın gerçi artsa napıcaz senin eşin yok ben adetimin son demlerini yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…