canım ahmileyken zararı yok hatta hemşire tandık 1 sene sonra bebişle yaparım inşallah dedi..
hamileyken de başlanıyor ama önceden yapılması iyi diyorlar
biz eşimle başladık 1. yi oluyorsun 3 ay sonra 2.
6 ay sonra 3. heptatit bitiyor zaten
4. ve 5. tetenoz 1 yıl arayla..istersen başla uzun sürüyor çünkü sağlık ocakları ücretsiz yapıyor..
NBHN tatlım,aşılamadan sonra regl düzeni oturuncaya kadar böyle abukluklar olabiliyor.Ama bence Allah korusun enfeksiyon falan olmasın.Bir doktoru ara ya da görün...
malesef evet((
ohhhh ne güzel kaynatmışsınz...
kızlar iyikide aşı hakkında konuşmuşsunuz yarın benim tetenoz aşımın 2. dozu var ve ben unutmuştum gerçi hatırlatmamda var ama şimdiden hazırlanırım,çok acıyoo yaa..
burpcum bak benim annem 42 yaşında,çok küçük yaşta evlenmiş,37 yaşında beyin ameliyatı geçirdi ve bu ameliyatın teşhisini adet düzensizliği belirledi.annem o zamanlar erken menepoza giriyorum diye düşünmüştü ama öyle bişey değilmiş,beyindeki kist hormonlarını etkiliyormuş,ameliyatını oldu durumuda iyiydi ama 40 yaşında gerçekden menepoza girmeye başladı.doktoru artık korunmasına falan gerek kalmadığını,ilaçlarla regl olduğunu,hamile kalmak gibi birşeyin söz konusu olmayacağını söyledi,tabi annemde doktoruna güvendii.........
sonra noldu mu?1 yıl sonra annem karın ağrısı şikayetiyle doktora gitti veee 3 aylık hamile olduğunu öğrendi.şoka girdik hepimiz,istemedik başlarda,o zaten çok kötü oldu,psikolojisi bozuldu,istemiyordu artık bu bebeğin sorumluluğu ona ağır velecekti ama doktorlar bebeği almadı,çok büyümüştü çünkü.cinsiyeti bile belliymiş.şuan ata can'ımız 1 yaşında.yarın 1 nisan bizim şaka bebeğimizin doğum günü.yarın oğluşumuz 12. ayını bitiricek.sana bunları anlattımı çünkü sen çok gençsin,menepoz gibi bişey söz konusu olamaz,hadi oldu diyelim olucağı varsa menepoz falanda dinlemez..
evet bugün erken kalktım,işlerim çokk.bugün pazar günüm,yeni ciciler gelmiştir biraz dolaşmaya çıkıyorum birazdan.akşama kayınvaldem gelcek,bugün bizde kalıcakmış yarın görümceme gidicek.ona göre yemek falan yapmam lazım.hadi kızlar görüşürz.geldiğimde sayfalar ilerlemiş olsun.ada kızmasın sonra:ecrin_bebek:
nasılsınız
kızlar ben de öğleden sonra bebeği oan bir arkadaşımla başka bir bebeği olan arkadaşa gideceğim akşam da yine birlikte gittiğimiz arkadaşa yemeğe gidicez bugün pek giremeyebilirim haberiniz olsun bol bol bebek seveceğim artık üzüntülerimiz bile nasırlaşmış sanki her zaman üzülmüyorum bebek görünce tabi hassas günlerimiz hariç
bu arada bebing niye kapsama alanı dışında görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?