Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle düşünme canım ya yoksa çıkılmz işin içinden biraz boşalt kafanı hazır kocişinde yok rahat ol ve tedaviye yüksek bir moralle gir tamam mı şekerimopuyorumnanaktan

inşallah
bu arada 100 dedim arada çeyrek fark var örtmenim..
11. kata çıkarken yaarsın sonra yediklerinle dengelersin özlemcim...

doğru canım krugere göre %4 alt sınır üst sınıra varamadığımız için o konuda bir araştırma yapamadım henüzsırnaşık şey

kruger e göre %14 ve üzeri iyi diye biliyorum
inşallah dediğin gibidir test yapmaya gidince bi sorsun eşim
yaaa o kadar milyonun %6 sı da çok bu spermcikler niye bulamıyo yumurtaları yaaaaaaaaaaaaa

bebişim kaçmış galiba görünmüyor
hadi size iyi buluşmalar akşama anlatırsınız dedikoduları
kıııız özlem vakit olursa
mavide kendi face gir de bizi de görsün mavimm...

neeeeeeeee
yani normal yoldan olması için mi %4 olması lazım
aaaaay çok sevinirim deniiiz sen araştırmacızsın bilirsin
o zaman bebim sıpa annesinin three line ının oluşmasını bekliyodur

ben de kaçıııym o zaman

özleeeem kız bu memlekette 11 katlı bina mı var???????
4.kat asansör de var sen yadiklerini başka yerde yak canımmm

herkese iyi geceler
az daha izliym duş alıp yatıyorum
öptüüüm kızlar

ay ne bileyi canım ya o tarafları pek bilmiyorum gerçi mantık olarak ne gezeeeeeeeeeer demem gerkirdi ya:))) sanada iyi geceler canım kolay gelsin...

ya çok özendim size.ne güzel buluşuyorsunuz.keşke bende olsaydım:-(mavicim yaza kadarr oooo çok var..yarın bizi çekiştirmeyin fazlaeyvahedigeldismile

denizcim ben normalde sigara kullanıyordum,eşim içmiyor ama ben 3-4 günde 1 paket bitiriyordum.aşılama olayına karar verdiğim zamndan beri hhiç içmedim,yani 1 yıldır falan,dahada fazla olabilir.hiçde canım istemedi ama bugün niyeyse canım çok istedi ama içmedim,tabi şuan geçti,canım istemiyor.

veeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yarın saat 2 de adayı görmeye gitcesss.acaba kaç kilodur şuan,merak ediyorum,gelir gelmez yazarım size.tabi özlemle mavi kaynatmakdan giremezler nete.

neeeeeeeee
yani normal yoldan olması için mi %4 olması lazım
aaaaay çok sevinirim deniiiz sen araştırmacızsın bilirsin
o zaman bebim sıpa annesinin three line ının oluşmasını bekliyodur

canım iki çeşit ölçüm var krugere göre %4 ün altı kötü oluyor %4 ün üstü normal sayılıyor..bildiğim bu valla bizimki %3 aşılama dediler ama genel % kaça denk geliyor bilmiyorum..

ayyaa ne güzel canım
ya ada mız ne kadar büyümüş bakalım
ben burdayım tatlım onlar kaynatsın sen hemen yaz
inşallah güzel haberlerle gelirsin tam kilosunda boyundadır velet...

inşallah denizcim,kıpır kıpır oda heyecanlanıyor heralde,hazırlanıyor annesine babasına güzel görünmek için sanırım.belkide makyaj tazeliyordur)))))))))))

Amma da doldurmuşunuz sayfaları.Oku,oku bitiremedim ne güzel.Mavicim,çok duygulandırdın beni de tatlı kuşum yaaa,o günler yakın mı????Gelecek mi????Ne kadar pesimist olduk biz de,içimiz dışımız,ümitlerimiz kapkara oldu.Buna bir son vermek lazım.Sen de bir başlangıç yaptın bize.Eline sağlık....Bu arada öslemimle buluşuyormuşsunuz,oh ne güzel.Ben de buradan Denizciğimi salı günü şöyle denize karşı güzel bir kahvaltıya davet ediyorum,kıskandım valla :)))Deniz cvp bekliyorum,ona göre ayarlayacağım programımı...

Semracım,Adadan güzel haberler getir bize.Onu çok seviyoruz,Allaha emanet olun ikinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…