Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öylemi çok kişi beni bi yakınına benzetir... inş şekerim sen öyle diyosan çok ama çok yakındır eminim....kararlı ve umutlu olduktan sonra elimizden hiçbişey kaçmaz evelalllah...

canım yarın lucrine başlıycam sonuş kısmetse 10 mayıs gibi belli olur canım inş tatlım o güzel sonuca benim ve arkadaşlarımın çok ihtiyacı var...

nbnh başına örtü gibi flor tarzı birşey tak
bende tasbihle sayıyorum kolay oluyor
ama başka nasıl olur bi düşünelim gidene kadar bakalım

denizcim bu salat-ı tefriciyeyi okurken başımızı örtmemize abdest almamıza gerek yok diye duymuştum sen nasıl okuyorsun hadi seninkinin bitmesine az kalmış Allah kabul etsin benim biraz zor bitecek gibi tespih in dışında ne yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum

NBHN sana hayırlı yolculuklar tatlım....Yolcunun duası kabul olurmuş,sen hiç çekinmeden et duanı;Allah kabul etsin....

sağol canım inşallah hepimizin duaları kabul olur

semracım ada kızımızın iyi olmasına sevindim hadi bakalım alsın kiloları tombiş tombiş doğsun

mavi ve özlem ne güzel gördünüz birbirinizi kıskandım valla

nursimcim iyi şanslar canım olumlu düşün olumlu olsun herşey dualarımız seninle

kızlar ben dönene kadar çok kaynatmayın diyeceğim ama kaynatın kaynatın 1000 lere ulaşalım ki gelsin bebişlerimiz yavaş yavaş okurum nasılsa

kızlar bu aralar gezenzi tozanzi ve misafir ağarlayanzi yoğunum yarında sabah erkenden adaya bisiklete binmeye gideceğiz şu an yiğenim bende düz duvara tırmanmakla meşgul mümkün değil burada vakit geçiremem hepinizi öpüyorum pazartesi kısmetse görüşmek üzere amman bensiz kaynatmayın hağğ

canım nursimim iyiakşamlar tatlım şu an yiğenim evi alt üst ediyor gerçekten şuan çocuğumun olmamasına şükreder durumdayım :)))9 benim yiğen çok cadoloz eğer çıkmazsam evi yıkacak :))))

canım durumunu çok iyi anlıyorum bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp 8 haftalıkken kaybettim Allah sabır versin hepimize

hoşgeldin dyln
hemen bulmuşsun ama bu topiğin bi kuralı var hergün gelmek zorundasın:)))
bugün hafta sonu sebebitle sessiz az sonra dökülür herkes

maviumutolsun canım ben burdayım ama ben şu anda özel mesaj yazamıyorum daha buda güzel bi topikmiş buradada güzel haberler paylaşlım inşallah hep güzel haberler alırız ve tabiki veririz

özlemciiiim şuan getirdiğin pastayı yiyorum gece gece:)))
en sevdiğim çikolata parçalıPPP
zahmet ettin şekerim:)))

sanırım yeni üye olduğun için yazamıyosun
50 tane mesaj yazınca topiklere o hakkı elde ediyosun yanılmıyosam
o zaman sen hergün gel buraya 50 mesajı doldur
sonra özelden mesaj atarsın olur mu???

çok şükür geldiniz... ben girince kimse olmuyor topicte sonra semracım kimse girmemiş diye kızıyor...

amaaaaaan
28 martta 1 yıl bitmiş kk üyeliğim ne çabuk yaaaa
geçen yıl bu zamanlar aşılama sonucu için gün sayıyodum(((
5 nisan falandı adet gelmişti zor günlerdi de çabuk geçmiş((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…