Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buluşmak falan yok,isteyen istanbula gelsin,ancak bu şekilde,ciddiyim sinir oldum bizi çatlatmak için şimdide denizle tuanay.allah allah!!!!!!!!!!!!!!

semracım ya sinir olma sen tatlım ada mız sinirli çıkacak sonra ultrasyonda kıskanma tatlım ya keşke imkanımız olsa da hepimiz bri araya gelsek
bu arada ne zaman gidiyorsun
baktım belki geidip gelmişsindir diye
gelince mutlaka yaz bende dışarı çıkacağım akşama ilk iş sana bakmak olacak..
bugün de izmirli kk ların boatanlıda buluşma toplantısı varmış ama ne işim var siz olsanız koşa koşa giderdim..

biz geldik....

adamız 1 kilo 700 gr olmuş,son gittiğimden beri 500 gr almış.bende 2 kilo almışım,3 haftada.doktor ada'nın kilosun çok iyi dedi.ama ben fazla alıyormuşum.ama doktor artık alıştım senin fazla almana,bakalım nasıl vericeksin diyor.bende olsun dedim.kilo vermek benim için sorun olmaz,ada iyi olsunda.bide normal doğum pozisyonuna geçmiş artık,kafası aşağıda duruyodu,yani dönmüş miniğim.inşallah normal doğum yapabilicem.bir sonraki randevum 2 hafta sonra.o zamana kadar beklicem artık.yüzünü göstermiyor birtürlü.eşimde çok görmek istiyor her defasında göremiyoruz yüzünü,bugün çok zorladı doktorumuz en sonunda azıcık gösterdi.doktor her gittiğimizde babasına benzetiyor.eşimde tabi nasıl mutlu,sağlıklı olsunda ona benzesin.benim kocişim biraz kiloludur ama yüzü çok güzeldir,her gören hayran kalır.inşallah bebişimde öyle olur.

sağol canım geldiğimde bu sayfada güzel haberler görmek istiyorum inşallahhhhh
özlem ve mavi buluşmanızı da kıskandım valla belki ilerde hep birlikte buluşuruz belli mi olur
mavicim 2011 planına bayıldım benim nisan da hamile kalmam lazım dönünce çok çalışmam lazım çokkkkk
kızlar çok kaynatmışsınız şimdilik bu kadar daha sonra diğer sayfaları okuyacağım yemek yapmam lazım

slm kızlar ne var ne yok ben 15gündür giremiyorum kayın validem hasta gündüz iş aksam ondayım hableri alamadım kimler hamile kimler buluşuyo ooo sayfada kac olmuş aşmışsınız kendinizi tedaviler ne oldu ben bugün temizlik yaptım evi dip bucak kadırdım temizlik ofof yoruldum kaynanam görse gene söylenir ne bu titizlik kim ne yapıyo evine diye daha yemek faslı var aksamada kutlama var benim baska bisiteden arkadaşım tüp yapmıştı bugün sonucunu ögrendik pozitif çok mutluyum çok bunu aksama benim herifle kutlamam lazım belki bizimkide tutar

semracım az kalmış ve çok güzel gelişmiş adacık oh oh sende şiş olsun saglıklı olsunda özlem bebing mavi deniz tuana nbhr hadi kızlar darısı bizlere önce karnımıza sonrada kucagımıza

kızlaaaaar
önce şunu söyliym hepiniz çok güzelsiniiiiz
özlemin face inden baktık
Allah çirkin şansı versin hepinizeee
gerçek isimleriniz çok tuhaf geldi nick lerinizle bahsettik sizden:))))
özlemcim az önce gitti ısrarlarıma rağmen bişi yemedi içmedi bile kahve yaptım zar zor:)))
bi dahaki ne söz verdi
çok sevdim hiç de şişman değil kandırıyo hepimizi:)))))

semracım Ada ya maşallah nazlı kız yüz görümlüğü istiyo babasına böyle ilet
annesine hadiye alırsa gösterir yüzünü:)))

şimdi çıktı semracım
bugün show tv de tüp bebeğim diye program vardı lafa daldık unuttuk izlemeyi her hafta olacakmış esra özmen sunuyo
sonuna yetiştik bişi anlamadık:)))))
herkes nerde yaaaaaa

çok güzel,sarı düz saçları var
ayrıca söylediği kiloyu hhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiç göstermiyo
farkettimki yaşadıklarımız çok benzer en çok bugün anladım:)))))
bi de bişi yemiyo hiç bişi benim gibi çay da içmiyo
sigara içmeme de kızdı merdane aradı evde ama benim gibi beceriksizin evinde ne arar???:)))))))))))))))))
yıllardır tanıyomuşum gibi çok şeker
bu arada Ata yı da gördüm maşallah

denizi gördüm tuanayı gördüm bebingi gördüüüm nursim i gördüm burp u gördüm gamzeyi gördüm:))))
tabi resimlerden:)))))

ne güzell..çok iyi oldu sizin için.bundan sonra sık sık buluşun.ata çok tatlı yaa,,bugün annemin tel.nunu almış anneme uzatarak abla diyomuş,her sabah konuşuyoruz ya alışmış oda.

ii akşamlar kızlar nasılsınız valla ne güzel arkadaşlık kuruldu burda artık yavaş yavaş yüğz yüze görüşmelerde başladı... mavim eline sağlık çok ama çok süper olmuş yazdıkların çok hoşuma gittisadece biz büyük ihtimalle batman yada malatyaya gideceğiz... semracım demek adamız büyümüş sağlığı da yerinde inş az bi zaman sonra artık hep göreceksiniz yüzünü ayrıca kardeşinde çok tatlı yanaklar tam sıkmalık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…