ya çok özendim size.ne güzel buluşuyorsunuz.keşke bende olsaydım:-(mavicim yaza kadarr oooo çok var..yarın bizi çekiştirmeyin fazlaeyvahedigeldismile
denizcim ben normalde sigara kullanıyordum,eşim içmiyor ama ben 3-4 günde 1 paket bitiriyordum.aşılama olayına karar verdiğim zamndan beri hhiç içmedim,yani 1 yıldır falan,dahada fazla olabilir.hiçde canım istemedi ama bugün niyeyse canım çok istedi ama içmedim,tabi şuan geçti,canım istemiyor.
veeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yarın saat 2 de adayı görmeye gitcesss.acaba kaç kilodur şuan,merak ediyorum,gelir gelmez yazarım size.tabi özlemle mavi kaynatmakdan giremezler nete.
Amma da doldurmuşunuz sayfaları.Oku,oku bitiremedim ne güzel.Mavicim,çok duygulandırdın beni de tatlı kuşum yaaa,o günler yakın mı????Gelecek mi????Ne kadar pesimist olduk biz de,içimiz dışımız,ümitlerimiz kapkara oldu.Buna bir son vermek lazım.Sen de bir başlangıç yaptın bize.Eline sağlık....Bu arada öslemimle buluşuyormuşsunuz,oh ne güzel.Ben de buradan Denizciğimi salı günü şöyle denize karşı güzel bir kahvaltıya davet ediyorum,kıskandım valla :)))Deniz cvp bekliyorum,ona göre ayarlayacağım programımı...
Bu arada diş ağrısından ölüyorum yaaaaa.Şu an resmen beynimi zonklatıyor.Pazartesi kanal tedavisi yapılacak.Diş hekimi korkusu ayrı bir dert,ağrı çekmek ayrı.Şimdiden titriyorum,çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaa.......
Öslemim,öyle misafiriğe gidip,ben birsey yemem,sadece meyve olsun demek olmaaaaazzzzzz,hele sana hiç yakışmazzzzzzzz,yermiş gibi yap,ama öyle deme:))))Hem senin neren 78 kilo yaaaa,sanıyorum kemik ağırlığın fazla.Sen 70 e gelsen,somaliler gibi olursun o zaman.....
Dişim çok ağrıyor,sizler yataklarınızda mutlu,mesut yatarken,ben elimde buz torbası,sizlere derdimi anlatmaya çalışıyorum.....
Nasıl uyuyorsunuz,hiç mi vicdanınız sızlamıyor?????Bütün koca-karı yöntemlerini de denedim,az önce amuda kalktım,kan akımı değişsin diye,olmuyor ama yaaa, fayda etmiyorrr((
özleeeeem kız daha çıkmadınız mı??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?