Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada diş ağrısından ölüyorum yaaaaa.Şu an resmen beynimi zonklatıyor.Pazartesi kanal tedavisi yapılacak.Diş hekimi korkusu ayrı bir dert,ağrı çekmek ayrı.Şimdiden titriyorum,çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaa.......

NBHN sana hayırlı yolculuklar tatlım....Yolcunun duası kabul olurmuş,sen hiç çekinmeden et duanı;Allah kabul etsin....

Nursim,4 nisana az kaldı tatlım.Anne olmak için ilk adımlarını atmaya başlayacaksın.Kısmetse de çok güzel bir anne olacaksın.Başından sonuna kadar hep ama hep olumlu düşün.Biz burdayız ve seninleyiz dualrımızla.Olacak bak gerçekten.Buna hep birlikte inanıyoruz...

Bebingim,o sarı böcüğün bacaklarını ısır benim için,saçlarını okşa.Bırak artık şu komşuyu da,senin de zamanın gelecek.Yıpratma kendini.Yıpranmak şu an ihtiyacın olan son şey.....

Öslemim,öyle misafiriğe gidip,ben birsey yemem,sadece meyve olsun demek olmaaaaazzzzzz,hele sana hiç yakışmazzzzzzzz,yermiş gibi yap,ama öyle deme:))))Hem senin neren 78 kilo yaaaa,sanıyorum kemik ağırlığın fazla.Sen 70 e gelsen,somaliler gibi olursun o zaman.....

Dişim çok ağrıyor,sizler yataklarınızda mutlu,mesut yatarken,ben elimde buz torbası,sizlere derdimi anlatmaya çalışıyorum.....

Nasıl uyuyorsunuz,hiç mi vicdanınız sızlamıyor?????Bütün koca-karı yöntemlerini de denedim,az önce amuda kalktım,kan akımı değişsin diye,olmuyor ama yaaa, fayda etmiyorrr ((

tuanayım geçmiş olsun kuzucum yaaaaaaa..bilirim diş beter bişey,kimbilir nasıl uyudun:-(canım benim ya.bende böyle erkenden kalkıyorum ada hanım itiştiriyo,çekiştiriyo güzel uykumdan kaldırıyor şimdiden.ohh sizde denizle buluşun,tam olsun.burda bitek burp var,oda burda yok))))))))))

kaynatacağız tabi özelliklede seni:)))

ayyy canım ya adacıktan haber var yine ha ne güzel.... öp onu yesin teyzoşu onu ya ..... 62 günümüz kaldıııııııııı:teytey:

evet canım ya neden böyle olduk biz aslında hep umutla doluyken ne diyeyim kader utansın:))) ohhhhhh sizinki çok keyifli olacak desene bizim denizimiz yok ve ben denizi çoooooooooook severim ... keşke bizimde böyle bir imkanımız olsa....

geçmiş olsun canım ya ... aslında benimde gitmem gerek ama ben hep erteliyorum nedense:)) inşallah başıma bir iş açmaz...

biliyorum olmaz banada hiç yakışmaz tatlım ama nişan çok yaklaştı 24 nisana ne kaldı(( hemen acil vermem gereken 3-5 kilom var.... valla kemiklerim mi bilmiyorum ama 70te somalil gibi olmuyorum canım :)))) aslında evlendiğimde sadece 56 kiloydum(

Dişim çok ağrıyor,sizler yataklarınızda mutlu,mesut yatarken,ben elimde buz torbası,sizlere derdimi anlatmaya çalışıyorum.....

oyyyyyyy kıyamam ben sana hiç ya... canım ya sen sabah erkenden git bir dişçiye yoksa çekilmez geçti dersin sonra daha çok azar ... bence hiç vakit kaybetme hemen git tamam mı?

Nasıl uyuyorsunuz,hiç mi vicdanınız sızlamıyor?????Bütün koca-karı yöntemlerini de denedim,az önce amuda kalktım,kan akımı değişsin diye,olmuyor ama yaaa, fayda etmiyorrr ((

:)))) amuda kalkmak iyi mi geliyormuş ilk defa senden duydum... e kuzucum hazırlasaydın bir çilingir sofrası rakı da iyi gelirdi:)) eşimde dişinden çok çekti o da dişinol diye bol karanfil kokan bir şey kullanırdı zar zor ikna ettim de dişçiye gitti:)))

günaydın kızlar
tuanaycım geçmiş olsun diş ağrısı deyince bile korkuyorum sömestr tatilinden önce bende ağlaya ağlaya uyuyodum çektirdim kurtuldum
yaptır hemen dişini de hamilelikte rahat ol:))))

tuanay canımcım geçmiş olsun da pazartesi kanal tedavisi olunca salı günü kahvaltıyapabilecek misin tatlım? sonra ben yerim bak sende bana bakarsın:))
salı günü uyar canım çok mutlu olurum
sen zaman konusunda haber ver kendi işlerini ona göre ayarlarsın..

oh buluşun bakalım bizde tuanayımla buluşalım çatlayın..
bebişim atla sende gel diyeceğim dalga mı geçiyorsun diyeceksin
keşke gelebilsen ne güzel olurdu belki bir daha ki sefere denk gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…