perşembe günü herkes burdayken söylüyüm kayınvalidemi bırakmaya memlekete gideceğiz o yüzden 3 gün giremem ama pazar akşamı burda olurum kızlar...bu arada ilk iğnemi yaptım bugün ...
bakalım nasıl olur,inşallah nöyle olur.yoksa benden çeker
evet canım çok doğru.allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah.
perşembe günü herkes burdayken söylüyüm kayınvalidemi bırakmaya memlekete gideceğiz o yüzden 3 gün giremem ama pazar akşamı burda olurum kızlar...bu arada ilk iğnemi yaptım bugün ...
canım ya kocişi yan gelip yatıyordur bence ve bütün iş buna kalmıştır ... eee kadınlar daha çok yoruluyor erkekler anlamıyor işlerden o nedenle giremiyordur ... müsait olsa kesin girerdi en azından okurdu ....
ultrason da kistlerinin varsa tüylenme olduysa ve kiloluysan pkolu sun diyorlar canım...sonuçta hormonlerda dengesizlik olduğu için kilo alımı oluyormuş...
malesef öyle erkekler.sinir şeyler,yayılmaya gelince derli toplu yere herkesden önce yayılırlar ama..
özlem pko hormonlarla alakalı,hormon sorunu yoksa pko da yoktur.merak etme sen.
ay evet benimkide temizim diye dolanır ortada ama :)))
sağolun kızlar valla semramdan korktum söyleyimde beni zopalamasın dedim...alsanaalsanasmile
evet benimkide öyle,ama onda değil hata öyle alıştırmışlar,tek erkek evlat diye 3 tanede ablası bide annesi var her işini yapmışlar ama ben biraz yola getirdim öyle diyolar.en azından kendi işini yapıyo.önceden çok tartışıyoduk ama neyse şimdi en azından düzelmeler var.6 yılda bikaç bişey öğretebildim,şükür.
çıktı denizim çok şükür artık daha ii ağrıları azaldı canım...evet dün drumuda eşim aramış ben unutmuştum adetin 2. günü gelin demiş...memleketten dönücem artık sürekli drda olurum yumurta takibi için bakalım kaçdoz kullanıcam gonalfi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?