Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
perşembe günü herkes burdayken söylüyüm kayınvalidemi bırakmaya memlekete gideceğiz o yüzden 3 gün giremem ama pazar akşamı burda olurum kızlar...bu arada ilk iğnemi yaptım bugün ...

güle güle git ve gel inşallahhhhh.... hayırlı olsun canım hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz ona göre....:Saruboceq:

ultrason da kistlerinin varsa tüylenme olduysa ve kiloluysan pkolu sun diyorlar canım...sonuçta hormonlerda dengesizlik olduğu için kilo alımı oluyormuş...

perşembe günü herkes burdayken söylüyüm kayınvalidemi bırakmaya memlekete gideceğiz o yüzden 3 gün giremem ama pazar akşamı burda olurum kızlar...bu arada ilk iğnemi yaptım bugün ...

hayırlı olsun canım
nasıl oldu kayınvaliden çıktı mı hastaneden sizde mi?
sen kontrolleri esk.demi oluyorsun n

malesef öyle erkekler.sinir şeyler,yayılmaya gelince derli toplu yere herkesden önce yayılırlar ama..

ultrason da kistlerinin varsa tüylenme olduysa ve kiloluysan pkolu sun diyorlar canım...sonuçta hormonlerda dengesizlik olduğu için kilo alımı oluyormuş...

hımm anladım canım ama benm hormonlar hep iyi çıkar allah allah ultrasonda o kadar dr baktı bir tek o söyledi ama o da kana göre .. uffffff umarım yoktur ya...

çıktı denizim çok şükür artık daha ii ağrıları azaldı canım...evet dün drumuda eşim aramış ben unutmuştum adetin 2. günü gelin demiş...memleketten dönücem artık sürekli drda olurum yumurta takibi için bakalım kaçdoz kullanıcam gonalfi...

bende ufak ufak başladım bahar temizliğine..çekmeceler ince işlerden halıları vereceğim yıkamaya
mutfağı dipten halledip genel temizliğe başlayacağım aşılama öncesi temizlik de diyebiliriz:))aslında badana yapacaktık ama mayısta denk gelmiyor ben nasıl iş yapacağım vazgeçtik..
birde eğer aksilik çıkmazsa eşim 10 gün erken gelecek dualarım kabul oldu ..eğer öyleyse 20 günümüz var:teytey:

ay evet benimkide temizim diye dolanır ortada ama :)))

evet benimkide öyle,ama onda değil hata öyle alıştırmışlar,tek erkek evlat diye 3 tanede ablası bide annesi var her işini yapmışlar ama ben biraz yola getirdim öyle diyolar.en azından kendi işini yapıyo.önceden çok tartışıyoduk ama neyse şimdi en azından düzelmeler var.6 yılda bikaç bişey öğretebildim,şükür.

ben o konuda şanslıyım anlaşılan benimki işten benden önnce gelirdi yemek bile yapardı..
hiç unutmam bi gün geldim türlü yapmış dolapta ne bulduysa atmış içine bir güzel olmuş:)
halı siler birde aşkım ..özel günlerde de kahvaltı hazırlar bana
uff çok özledim yavv..

iyi canım sevindim
inşallah maraton başlıyor..sonu da güzel olur inşallah..

hadi hayırlısı nursim
benim de yarın akşam geliyo
büyük ihtimalle çarş .gidecek ,kocam acıkmış gece gece salata yap diyoooo
çıktım ben iyi geceler herkese
gamze de gelsin artık yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…