selam kızlar
sabahtan beri dışardayım şimdi de arkadaştan yazıyorum akşama da geç geleceğim eve
tuanayla gittik
çok mutluyuz havalara uçtuk halimizi bir görseniz..
benim işlevsiz sol yumurtalığımda 11.5 mm yumoş oluşmuş inanamadık doktor zaten tuanayın arkadaşı o kadar özlenle baktı ki
endometrium çok iyiymiş
saha güzelmiş gol olması lazım mış doktor öyle söyledi valla:))
sağ da 12 mm bir tane 5 mm bir tane var
5 mm saymazsak pzartesiye büyüyecek 2 tane güzel yumoşum var bugun 9. gün zaten alternetif tıp mı işe yaradı bilmem ama solda yumurta olması beni şok etti tüp bebekte bile 7 mm de kalmıştı soldaki toplanamamıştı..
ovitrelle yazdı ama çok pahalı
bende tüp bebek yaptırdığım yerdeki eczacı tanıdıktı sağ olsun pregnly getirdi
pazar günü vurduracağım
ama 2 tane aldım daha önce de birleştirip vurdurmuştum hep doktorlar yazmıştı şimdi de öyle aldım valla
hatta eczacı preglny de aynı dedi..daha önce de kullandığım için içim rahat..
canım tuanayım bu kadar işinin arasında benimle koşturdu ilgilendi allah ne muradı varsa versin
hepimize inşallah erkek olursa belki denizin yanına doktorun isminide ekleriz
hadi kızlar ben kaçtım gece eve gelince uğrarım öptüm herkesi..
özlemcim iyi yolculuklar.sü
slenmeye gidyorsun değil mi...
foto koyda görelim canım
kızlar bugün 32. haftamız bitiyor
ohhhhhh çok iyi bir haber duyduk nihayet valla hamiş kalmışsın gibi sevindim ben inşallah devamı gelirde daha çok seviniriz ya kızzzzzz ikiz olurmuş birde rabbim büyük belli mi olur:))) ne güzel ya tuanayımda gitti demek canım ya.... bak ya nasıl sevineceğimi anlatamıyorum ayy ben ne diyorum ya şaşkınlaştım valla... senin ve burpun özellikle olması beni çok mutlu edecek sanki en zor sizinkiymiş gibi geliyor anlattıklarınızdan .... ama ben inanıyorum bir gün herkez çok güzel haberleri peş peşe verecek:))) bende elazığa gidince gideyim bari gitsem mi gitmesem mi diyordum ama eşimle gideyim olmazsa hem dr eşimin sınıf arkadaşı o da iyi ilgilenir benimle:)))selam kızlar
sabahtan beri dışardayım şimdi de arkadaştan yazıyorum akşama da geç geleceğim eve
tuanayla gittik
çok mutluyuz havalara uçtuk halimizi bir görseniz..
benim işlevsiz sol yumurtalığımda 11.5 mm yumoş oluşmuş inanamadık doktor zaten tuanayın arkadaşı o kadar özlenle baktı ki
endometrium çok iyiymiş
saha güzelmiş gol olması lazım mış doktor öyle söyledi valla:))
sağ da 12 mm bir tane 5 mm bir tane var
5 mm saymazsak pzartesiye büyüyecek 2 tane güzel yumoşum var bugun 9. gün zaten alternetif tıp mı işe yaradı bilmem ama solda yumurta olması beni şok etti tüp bebekte bile 7 mm de kalmıştı soldaki toplanamamıştı..
ovitrelle yazdı ama çok pahalı
bende tüp bebek yaptırdığım yerdeki eczacı tanıdıktı sağ olsun pregnly getirdi
pazar günü vurduracağım
ama 2 tane aldım daha önce de birleştirip vurdurmuştum hep doktorlar yazmıştı şimdi de öyle aldım valla
hatta eczacı preglny de aynı dedi..daha önce de kullandığım için içim rahat..
canım tuanayım bu kadar işinin arasında benimle koşturdu ilgilendi allah ne muradı varsa versin
hepimize inşallah erkek olursa belki denizin yanına doktorun isminide ekleriz
hadi kızlar ben kaçtım gece eve gelince uğrarım öptüm herkesi..
bende kocişi bekliyorum,saat 6 gibi gelir.ada için alış-verişe gitcez.artık eksiklerimi tamamlayıp çantamızı hazırlayalım diyoruz.akşama geldiğim zamna bol bol kaynatalım lütfen..çünkü yarın ben yokum.bundan sonra hafta sonları evde biraz zor oluruz biz.(doğuma kadar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?