Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım hala can sıkıntın gecmedi mi senin...
ada hanımın da canı sıkılıcak ama annesi...
hadi çık dolaş biraz.yürüyüş filan yapıyor musun...

yapıyorum canım sabah yürüdüm 1 saat.canım sıkılmıyorda çok yorgun gibiyim.hep yatmak istiyorum.sen napıyosun.işler nasıl?

gunduzleri hiç gelen yok artık sayfaya.
hüzünlendim yaaaa
gamze nerelerde valla kac hafta oldu hala yerleşemedi mi bu kız.
zopayı haketti valla sayfaları okumasada ben iyiyim filan dese bari

canım cok az kaldı doğuma nasıl gecti zaman ya.bana hızlı geldi seni bilemem.
işler cok yogun girmeye calısıyorum bende işte.
sen ağırlaştın artık ondan yorgunsundur bahar da carpıyor insanı ne guzel yuruyorsun cok saglıklı

bu aksam yokum kızlar arkadasımın dogum gunune gidicem zaten evde olsamda giremiyorum ama.evdeyken bi umut oluyor girmek için.
bende cok yorgun hissediyorum kendimi ya..

pişirilen yemeklerden bahsedilmemiş hiç
son zamanlarda acayip acıktım ya.hadi ben cıktım karnımı doyurayım birazcık

yyaa kimse yok yinee.bebingimin zopası,yada össlemimin merdanesi geliyor burdan istanbul'dan türkiye'nin her köşesine..........klava:

selam kızlar
sabahtan beri dışardayım şimdi de arkadaştan yazıyorum akşama da geç geleceğim eve
tuanayla gittik
çok mutluyuz havalara uçtuk halimizi bir görseniz..
benim işlevsiz sol yumurtalığımda 11.5 mm yumoş oluşmuş inanamadık doktor zaten tuanayın arkadaşı o kadar özlenle baktı ki
endometrium çok iyiymiş
saha güzelmiş gol olması lazım mış doktor öyle söyledi valla:))
sağ da 12 mm bir tane 5 mm bir tane var
5 mm saymazsak pzartesiye büyüyecek 2 tane güzel yumoşum var bugun 9. gün zaten alternetif tıp mı işe yaradı bilmem ama solda yumurta olması beni şok etti tüp bebekte bile 7 mm de kalmıştı soldaki toplanamamıştı..
ovitrelle yazdı ama çok pahalı
bende tüp bebek yaptırdığım yerdeki eczacı tanıdıktı sağ olsun pregnly getirdi
pazar günü vurduracağım
ama 2 tane aldım daha önce de birleştirip vurdurmuştum hep doktorlar yazmıştı şimdi de öyle aldım valla
hatta eczacı preglny de aynı dedi..daha önce de kullandığım için içim rahat..
canım tuanayım bu kadar işinin arasında benimle koşturdu ilgilendi allah ne muradı varsa versin
hepimize inşallah erkek olursa belki denizin yanına doktorun isminide ekleriz
hadi kızlar ben kaçtım gece eve gelince uğrarım öptüm herkesi..

çok sevindim denizcim yaa..valla şeytanın bacağını kırmana az kaldı heralde.tuanayla birlikde gitmenizde çok güzel olmu,birbirinize destek olmanız,aynı şeyleri paylaşmanız çok güzel.hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.güzel haberler alırız inşallah.......:CüvCüv:

bende kocişi bekliyorum,saat 6 gibi gelir.ada için alış-verişe gitcez.artık eksiklerimi tamamlayıp çantamızı hazırlayalım diyoruz.akşama geldiğim zamna bol bol kaynatalım lütfen..çünkü yarın ben yokum.bundan sonra hafta sonları evde biraz zor oluruz biz.(doğuma kadar)

özlemcim iyi yolculuklar.sü
slenmeye gidyorsun değil mi...
foto koyda görelim canım

evet canım bakalım iyi olur inşallah aslında kestireyim istiyorum ama nişan geçsin yaza doğru olmazsa:))
ay evet aşkı memnuyu bende başlarda izlemezdim yeni yeni başladım şimdi bağımlı oldum... bir de eskiden ıhlamurlar altında diye bir diizi vardı tv ile pek alakam olmadığı için ben bayağı geç keşfetmiştim hatta arkadaşlara ya çok güzel bir dizi adı şu falan dedim onlarda bana dönüp onun son 3-4 bölümü kaldı demesinler mi:))) yani bu kadar iyi tv izlerim.. ama avrupa yakasını kaçırmazdım ne işim olsun erteler hatta gezmeyede gitmez misafirde kabul etmezdim arkadaşlarım bilirlerdi o kadar yani....

bebingim, semram kızlar sizde olmasanız sayfa yerinde sayacakmış:)) sıkmayın canlarınızı bahar yorgunluğu bu arkadaşımla konuştum facede bana b vitamini almamı tavsiye etti bende almayı düşünüyorum artık yettiiiiiiiiiiiii bu yorgunluk gariiiii

valla dün akşam eşim tutturdu kahvaltı yapalım diye bende kahvaltı hazırladım miss gibi... eeee bu akşamda annem yapmıştır:)))

ohhhhhh çok iyi bir haber duyduk nihayet valla hamiş kalmışsın gibi sevindim ben inşallah devamı gelirde daha çok seviniriz ya kızzzzzz ikiz olurmuş birde rabbim büyük belli mi olur:))) ne güzel ya tuanayımda gitti demek canım ya.... bak ya nasıl sevineceğimi anlatamıyorum ayy ben ne diyorum ya şaşkınlaştım valla... senin ve burpun özellikle olması beni çok mutlu edecek sanki en zor sizinkiymiş gibi geliyor anlattıklarınızdan .... ama ben inanıyorum bir gün herkez çok güzel haberleri peş peşe verecek:))) bende elazığa gidince gideyim bari gitsem mi gitmesem mi diyordum ama eşimle gideyim olmazsa hem dr eşimin sınıf arkadaşı o da iyi ilgilenir benimle:)))
ayy deniz ben anlatamıyorum svincimi ama sen anla ne olur.......:teytey::teytey::teytey::lepi::CüvCüv:

ay ne güzel ya bizde görecek miyiz ya rabbim bu günleri:))) tabi hazırlıklar tamamlansın artık kızım gelecek yaaa.....:ecrin_bebek: çok kaynatmayın gelince gözlerim pörtlemesin:)))

DENıZZZZZZZZZZZZ bu ay tam olarak ne yaptın ne zaman başladın bunlara hepsini anlat bende yapayım önümüzdeki aya bari gidince kocaman yumişim olsun:)))
balla karışımın ölçülerini yaz...
çay vardı sanırım onun içindekileri ve oranlarını yaz....
ne bileyim kuşum ya anlat işte n'ollurrrrrrrrrrrrrr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…