şuan ada ya klasik müzik dinletiyorum oda dans ediyor)))))))
sabahları kimse girmiyor..ee haklısınız hepiniz çalışıyorsunuz,benim gibi evde şişen az..:-((sıkıldımmmmmm...
slm kızlar
sabah yine göğsümden süt geldi sıkınca okuldan arkadaşlar ve eşim çok ısrar etti ben de öğleden sonra doktora gittim
prolaktin yüksektir dedi tahlil yaptı ama yüksem çıkmadı o zaman yeni yükseliodur ilaç kullan dedi 1 ay ilaç kullanıcam erken yalkalamamız iyi olmuş de3di
sonra muayne oldum
sıkı durun three line nolmuş dedim süper dedi tam bi bebeğin yerleşip gelişeceği yer dedi rahim kalınlığı da çok iyi dedi
amaaaaaaaaaaaaaaaa illa ters gidecek yaa yumurtam 1 tane sağ tarafta o da 10-12mm kadar
12 güne göre çok küçük dedi büyümeyebilir de dedi bazı aylar böyle olur yükselen prolaktin yapmıştır dedi
anlayacağınız iyi ki gitmiştim yoksa adet gecikmem olup gidecektim daha da yükselmiş olacaktı adet söktürücü almak zorunda kalacaktım iyi olmuş erken gittiğim yumurta büyüyebilir de dedi ama çok ta umut vermedi:))))
ama çooook mutlu oldum benim acelem yok dedim o da acele etme zaten ilacı kullan bi kaç aya güzel haberlerini alacağız inşallah dedi gülüştük doğumunu da ben yaptırıcam dedi:))))))))
kürtajdan sonra en iyi durumdayım three line ım var
I love three lineeeeeeee:)))))))))))))))))))))))))
6 ayda düzeliyo kürtajdan sonra diyolar ya doğru demekki mayısta 6 ay olacak ve şükür düzelmiş yumurtayı ileçla incirle de hallederim tabi bi de sigarayı bırakmak gerekecek:))))
yine sonuç aynı bu ay da umut yok ama en azından hormonlarım iyi ve three line ım var:))))
ama fol yok yumurta yok:))))))
bi umut gelişir mi ki?????????????
gelişmezse de hiç sorun değil nasıl olsa yumurtlarım bebeğimin tutacağı yer olsun da
bi de önümüzdeki hafta eşimden iyi haber gelse adak adadım çocuklara pasta yapıp götürücem:))))))
neyse uzatmıym okurken zor olmasın minicik yumurtamla bu ay da umutsuzum ama az kaldı sanırım:)))
öptüm herkesi
ada cık danslar da mı ediyo maşallah onaa:)))))))))))))))
herkes anlatmış ben de anlatıym
ben de 25 te velendim şimdi 28 olcam haziranda
benim teklifimde tektaş falan yok ama bence güzel
tarih 06.06.06 bu arada benim doğum günüm 06.06
ilk defa birlikte kaldık o gece ama çok mahsumdu:))))))sarıldık uyuduk 5 haziran gecesi saat 12 yi geçti yaa
doğum günüm oldu öptü kutladı kocam ama hediye vermedi ertesi gün parti varmış sürpriz
neyse saat 12 yi geçti bu başladı ben çankırıya gidicem seni bekliym bi yıl sonra benimle gelirmisin dedi??ben de bi düşüniym dedim fak-lan teklifte bi sürpriz yok ama
ben hep 06.06.06 da güzel bişi olsun hayatımda özel olsun isterdim eskiden beri ve kocam bunu bilmeden ilk dakikalarında bana evlenme teklif etti:)))))))2007 de evlendik ağustosta 3 yıl olacak
artık genişlemek büyümek istiyoruz üretime geçmek istiyoruz:)))))))))))))
bebing özlem merdane aradı kafama vurmaya ama bulamadı:))))))
az kaldı three line ım geldi ya içmem nolacak elimdeki paket bitsin hemen bırakıyoruuum
deniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz yardım lazım bacım ben nasıl önümüzdeki ay yumurtlayabilirim ilaçsız
bol incir yerim başka bişi lazım mı sen araştırmacısın bilirsin
bi de eşimin değerleri iyi çıksa ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh dicem ve stres yapmıcam:)))))
masumdu hee ... bak ünlü bir türk düşünürü olan sezen aksu şöyle der masum değiliz hiç birimiz:)))) tabi anacım ya tüketen toplum olmaktan çıkıp üreten topluma yönelelim değil mi? benim öyle uyumlu bir doğum tarihim yok ama 12,02 yani:)))
kızlar gamze hakkında bilgi sahibi olan varmı?
sanırım öyle canım ya ne bileyim çocuklara bile sabrım yoktu bugün.... evet bende denizde yok bu hafta sonu boş bırakmayın sayfayı öksüz kalmasın....kaydirigubbakcemile3
yok bir dahaki sefere önlemleri alıp geleceğim:)))
deniz bal,tarçın ve çörekotu karışımı yapıyordu en son ....
diyarbakırda adamın biri 7 aylık hamile karısını döverek karnındaki bebeği öldürmüş,daha sonra bebekde anneyi zehirlemiş annede ölmüş.ne vahşet.neler var ya?gelde sinir olma buna adam dediğim için özür diliyorum çünkü o adam değil,hayvan.
aman canım ya ben hepsini çok severim valla ben mi yapsam acep:)))
hımm anladım canım normal değerler kaç olması gerekiyor canım bu prolaktinde?
birde fsh ın lh tan yüksek olması gerkiyormuş yumurtlamanın olması için...
neyse kullan geçsinde sağlıklı bebişler gelsin inşallahhhhhhhhh........ ayyy bu kez olur belki:))):Saruboceq:
git doktoraaaaaaaa
giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt
için rahat oluuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
insan iyi şeyler duyunca psikolojisi düzeliyo stresi azalıyo
ben bu ay olmama ihtimalinin çok büyük olduğunu öğrendim ve kuş gibi hafifim:)))))))
deniz git bence canım nedir ne boyuttadır öğrenirsin
benim 8-9 günde olması gereken gibiymiş sen doğum kontrol hapı alıp benden geride kalmıştın bak ben seni yalnız bırakmadım yine geldim senin gününe:))))
canım ben sabah akşam bal polen tarçın çörek otunu karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyorum birde sabah akşam inciri kaynatıp içiyorum...
birde adaçayı paptya çayı civanperçemini karıştırıp kaynatıp içiyorum..
başka da bildiğim yok
yarın 9. günüm doktora gidip muayene olup yumurta var mı ne boyutta baktırsam erken mi..araya da hafta sonu giriyor belki çatlatma iğnesi verir ne dersiniz..
bu aklıda tuanayım verdi sağ olsun ama ne yapsam ki?
kova kova :)))
özlem kız kovalar cadı olur azcık öyle misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?