Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabahları kimse girmiyor..ee haklısınız hepiniz çalışıyorsunuz,benim gibi evde şişen az..:-((sıkıldımmmmmm...

canım bende varım unutma ama bugünlerde çok işim var anca anyomu yapıp akşam kendime gelince giriyorum...
sen şişeceksin tabi tatlım ada büyüyor..

iyiki gitmişsin mavicim ya bak nedir ne değildir anlamış oldun
three line manyağı seni:))hadi sevindim bunu kafandan atmış olacaksın birde erkenden gitmen iyi olmuş adet gelmeyince stres sıkıntı olacaktı..
içim rahatladı valla hadi geçmiş olsun..
bir kaç ay sonra da bebiş geldi mi tamam işte:ecrin_bebek:
sigarayı hiç sorma eşim 1 haftadır içmiyormuş benimde bırakmam lazım uff ufff..

canım çok hoşmuşş..
ömür nboyu böyle devam eder inşallah bu güzel anını bir gün keni çocuğuna da anlatırsın:))
senden 2 ay önce evlenmişiz bizde resmi nikah sevgililer gününde kıyıldı ama düğün haziranda oldu:))

canım ben sabah akşam bal polen tarçın çörek otunu karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyorum birde sabah akşam inciri kaynatıp içiyorum...
birde adaçayı paptya çayı civanperçemini karıştırıp kaynatıp içiyorum..
başka da bildiğim yok
yarın 9. günüm doktora gidip muayene olup yumurta var mı ne boyutta baktırsam erken mi..araya da hafta sonu giriyor belki çatlatma iğnesi verir ne dersiniz..
bu aklıda tuanayım verdi sağ olsun ama ne yapsam ki?

kova kova :)))
özlem kız kovalar cadı olur azcık öyle misin?

Son düzenleme:
semracım noldu da kızdın yahu boşver takma kafana milleti..
kociş de stres atmak istemiş tatlım sen ye yemeğini gelince tek başına yesin:))

sanırım öyle canım ya ne bileyim çocuklara bile sabrım yoktu bugün.... evet bende denizde yok bu hafta sonu boş bırakmayın sayfayı öksüz kalmasın....kaydirigubbakcemile3

hafta sonu burdayım ama yoğun geçecek bayağı
yarın da bir sürü işim var dışarda olacağım cumartesi de öyle pazar kocişe yaprak saracağım,hazılrık yapacağım derken günler geçecek pazartesi yolculuk..
ama hafta sonu akşamları boş bırakmam...

deniz git bence canım nedir ne boyuttadır öğrenirsin
benim 8-9 günde olması gereken gibiymiş sen doğum kontrol hapı alıp benden geride kalmıştın bak ben seni yalnız bırakmadım yine geldim senin gününe:))))

canım hayvanlara hakaret etme bari..
vahşet
nasıl insanlar var ya
biz sınavdan geçiyoruz ama bunların ki sınavsız cehenneme giriş yani..
canım sıkıldı akşam akşam..

git doktoraaaaaaaa
giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt
için rahat oluuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
insan iyi şeyler duyunca psikolojisi düzeliyo stresi azalıyo
ben bu ay olmama ihtimalinin çok büyük olduğunu öğrendim ve kuş gibi hafifim:)))))))

özlem balı çok severim
ama hepsi karışınca berbat oluyor emin ol sende sevmezsin:))

öyle mi diyorsun uff
napsam ki
acaba iyi şeyler mi duyacağım..
benim aşılamalarım biri 12. gün biri 13. gün oldu
tüp bebekte 14.gün yumurtalar toplandı
erken yumurtluyorum ben ona eminim
belki büyümüştür
iğne verirse pazartesi 12. gün zaten..

bu seferlik öyle oldu canım
inşallah önümüzdeki ay hepsi düzelecek
hayırlısı ne zaman olacaksa gelsin bebişler napalım

bebingcim şu bilgisayar da olmadı valla hiç denk gelmiyoruz seninle gündüz giriyorsun bende akşam ..

yarasın arkadaşıma...

kova kova :)))
özlem kız kovalar cadı olur azcık öyle misin?

tam tipik kovayım desem yeridir :))) insancıl, arkadaş canlısı, farklı, akıllı:))) evet cadılık vardır ama her zaman göstermem kızdırırlarsa çok pis olurum alası olurum valla....klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…