Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy ne güzel yaprak sarması falan bayılırım bende:)) hadi hzaırlık yap bakalı yoksa hafta sonu hazırlık derken yeni ciciler mi alacaksın:kedi:

özlem balı çok severim
ama hepsi karışınca berbat oluyor emin ol sende sevmezsin:))

ben balı değilde tarçına bayılırım süte falan mutlaka ekler içerim, çörekotunu da çoooook severim ama sanırım dediğin gibi hepsi karışınca birşeye benzemez....

kızlaaar bihter i izliyorum hayretleee
ne garip bi yaratık
size iyi geceler ben kaçtım erken yatıcam bugün yarın okul ve malum nöbet günüm
şimdiden yoruldum:))))

tam tipik kovayım desem yeridir :))) insancıl, arkadaş canlısı, farklı, akıllı:))) evet cadılık vardır ama her zaman göstermem kızdırırlarsa çok pis olurum alası olurum valla....klava:

:))
çok yakın bir dostumm var 15 yıllık var tipik kova aynı onu anlatıyorsun çok kavga ederiz ama birbirimizden de vageçmeyiz..

ayy ne güzel yaprak sarması falan bayılırım bende:)) hadi hzaırlık yap bakalı yoksa hafta sonu hazırlık derken yeni ciciler mi alacaksın:kedi:

ciciler almayacağım canım ince temzilik işleri anca bitti cumartesi halıları almaya gelecekler..kuaför ütü falan işte ..hem yazlık hemde üstüne hırka trzı şeyler alacağım hava bozuk geçen sen mayısa 15 gibiydi gittiğimde çok sıcaktı yanmıştım bu aralar nasıl olur bilmiyorum..

denizcim için rahat edecekse git canım....

rahat edecek galiba:))
tuanayla konuştuk beraber gideceğiz doktora
arkadaşı varmış ona götürecek..
nasıl mutlu oldum ya işini gücünü bırakıp benimle ilgilenmesi sanki kırk yıllık dostuz..
yarın akşam gelince çörek otları yumoş yapmış mı yazarım..
yoksa da napalım en azından ilk defa ilaçsız iğnesiz kendiliğimden ne mok yiyebiliyorum da yumoş yapıyorum görmüş olurum..

özlem arkadaşına çok üzüldüm
vajinusmus mu olmuş?
doktor sormuşsun ama hangi şehirde gidecekler..
inşallah en kısa zamanda üstesinden gelirler bu sorunun..

asıl ben size dün gördüğüm rüyayı anlatmadım
ne olabilir tabiki bebek:)
doğum yapmışım hastanedeyim gecelik, başımda kurdelam bile var puhahuau:))
bebeği getirdiler kucağıma yüzünü bile hatırlıyorum oğlan olmuş
böyle saçma bir rüya işte..

:))
çok yakın bir dostumm var 15 yıllık var tipik kova aynı onu anlatıyorsun çok kavga ederiz ama birbirimizden de vageçmeyiz..

kovalar öyledir azcık hep bizim dediğimiz doğrudur:)) ama arkadaşlarımız bizden vazgeçemez derler toplarız onları :)))

hımmm evet canım seni çok iyi anlıyorum bende yadim zaten:))

ay ne güzel ya özendim valla size :))) maviiiiiiiiii kız bizde gidelim bari:))) yaz bakalım ama ben okuyamam sanırım

özlem arkadaşına çok üzüldüm
vajinusmus mu olmuş?
doktor sormuşsun ama hangi şehirde gidecekler..
inşallah en kısa zamanda üstesinden gelirler bu sorunun..

evet canım sanırım öyle dr a gitmiş parmak egzersizleri falan vermiş ama o psikolog istiyor sorun beyinde sanırım çok korkuyor anlattım ama olmadı işte( istanbulda bulmuş bu konuda uzmanmış adı mualla gibi biri ama... eskişehirli bende dedim ankarada bul birini gidip gelmesi kolay olur diye yaza gidecek işte şimdi diyarbakırda yaşıyor görev icabı eşi trt de görev yapıyor.... amin canım ya çok zor valla inşallahhhhh

aaaaaaa kız valla süper erkek çocuğunu genelde iyiye yorumlarlar... doğum ise sıkıntıdan kurtulmak derler inşallahhhhhhh öyle olur canım ya....

hayırlı cumalar herkese...
bugun sabah giren olmamıs
semracım nerdesin.. nursim olsa girmiş olurdu.
denizim oğlan görmem ii dir derler.seninki gelicek herhalde bu tatil buluşmasında sekerim.
valla kimseye denk gelemiyorum sinir oluyorum.agzım acık izledim askı memnuyu hiç sevimiyordum basta ama ne bileyim ne olcak diye merak ediyorum yuh diyorum ya.
topluma kabul ettiriyorlar böyle seyleri yayınlayarak o na seviniyorum.
tuanayım süpersin valla denizle doktora gidicen ne guzel ya
yine bi kıskançlık oldu bende yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…