bizimkiler adaş olacak desene görkemli.))
tek olsun da bak denizhan güzelmiş hiç düşünmemiştim bende kız da olsa erkek de olsa hep deniz düşünmüştüm..kısmet inşallah adaşlar olur da belki bir gün bir parkta buluşurlar..
sağol canım kısmette ne varsa o olacak..
olmazsa da üzülmem gerçekten sonuçta önümüze bakacağız..
yumoşlar güzel büyümüş ya bana yeter önümüzdeki aya süper moral olacak bana..
ne kadar vahim durumdayım ortada fol yok yumurta:) yok ben ufacık birşeye bile sevinebiliyorum sanki pozitifi görmüş gibi..
selam kızlar.okudumyazılanları ama fazla yazamıcam,çok yorgunum,yeni geldik eve ve yatıp sabah erken kalkucam,kahvaltıya gidicz ama sadece görkemli çok sevşndim,inşallah olucak diyorum ve yatıyorum.....
bende sabah 10 da çatlatma iğnemi yaptım hesapladım 36 saat sonrası yarın akşama denk geliyor..
sersem gibiyim gece çok geç yattım sabah erken kalktım sabah garajdan çıkarken arabayı çarptım
nasıl sinirim bozuldu öyle gittim iğne yaptırmaya
çok önemli birşey yok allahtan aşağı tarafta plastik kısım ama hiç yapmayacağım salak bir hata yüzünden o kadar dalgınım ki günde 40 kere girip çıktığım garajdan duvara çarparak çıktım..
neyse sağlık olsun napalım..yarın ilk önce hasret gideririz sonra alıştıra alıştıra söylerim kocişe..
kızmaz da dilinden kurtulamam artık..hep söyler durur adam bana nasılsın dedikten sonra arabasını soruyor sanki çocuğu gibi..:))
dışarda çok güzel yağmur yağıyor kızlar
bu ara hava hep böylee
HABER
09-04-2010
Tüp bebekte '3 yıl evlilik' şartı kalktı
Anne-baba adaylarına SGK'dan sevindirici haber geldi. Tüp bebek tedavisinde masrafların karşılanmasi için 3 yıl evli olma şartı kaldırıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu, yasada belirtilen tüm yöntemlerin denenmiş olduğunun raporla gösterilmesi halinde tüp bebek masraflarını karşılayacağını duyurdu.
Yeni düzenleme ile, bebek sahibi olmak için 2 kez ilaç tedavisi ve 2 kez de aşılama yöntemlerinin denenmiş olduğunu sağlık kurullarının raporuyla belgeleyen çiftlerin tüp bebek masraflarını, SGK karşılayacak.
Yasada yer alan "son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olması" ifadesinden ötürü, tüp bebek merkezleri çiftlerde 3 yıllık evlilik zorunluluğu arıyordu
başka bi topikte gördüm belki işine yarayan olur
bi de bişi sorucam rapor çıkınca nerelerde tedavi yapılıyo
3 yıl şartı kalkmış ama 2 aşılama diyo bizim bi tane ve özelde sayılırmı kii
bi de malum düşük çıkamadım içinden
sanki yaptırıcaz da eşim bekleyelim diyo ben de çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?