Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşşş ikinizinde kız olursa bende oğullarıma alırım valla Allahın emriylee
ömer ve coşkunuma şimdiden kız buldum:))))))))

öyle deme cnm benim pozitif olmaz gerekiyo ki olmuyacak die düşünmezsin kafandan atarsın evet olmazsada hayırlısı buymuş dersin cnm bu ay olmazsa öbür ayada olmuyacağı ne malum dimi
o yüzden hep positif düşüneceksin ama bak ben hep diyorum
ben inanıyorum olucak hepimizinde kılar ya doğal yolla ya tedaviyle ama bizde
güzel meleklerimize kavuşacağız Allahın izniylee

selam kızlar.okudumyazılanları ama fazla yazamıcam,çok yorgunum,yeni geldik eve ve yatıp sabah erken kalkucam,kahvaltıya gidicz ama sadece görkemli çok sevşndim,inşallah olucak diyorum ve yatıyorum.....

cnm benim vol bol dinlen bu günlerde geçicek hayırlısıynan adaya kavuştuğun zaman bunları unutacaksın kenidne iyi bak adayı ve seni kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

cnm benim iğnen hayırlı olsun tatalım inşş bu sefer olur
geçmiş olsun cnm vardır bir hayır bundada sağlık olsun
artık kocanda bu ayy bişey demesin sussun bak ciddi bir tedavi oluyorsun
stresli olmaman gerekiyor

sevimcim canını sıkma ben de kullandım 1 ayda geçti kist insan çok rahat oluyo hap kullanırken kafanı toplarsın üzme kendini

gamzecim sağol.buradada hava bir açılıp bir kapanıyor.

bugün menüde ne var kızlar?ben sayıyım isterseniz:

KAHVALTI(kociş bayılır kahvaltıya,ben sevmezdiim ama bende artık çok seviyorum.)

afiyet olsun semracım bende çok severim kahvaltıyı..
benim bugün menümde yaprak sarması ve yoğurt var..
2 tencere sardık yarısı kocişime..

dışarda çok güzel yağmur yağıyor kızlar
bu ara hava hep böylee

izmirde hava güzel inşallah böyle devam eder havalarda rahar rahat gezeriz..
gamze sen daha o bitkisel ilacı kullanmadın değil mi..
inşallah işe yarar da tedaviye falan gerek kalmaz..

HABER

09-04-2010
Tüp bebekte '3 yıl evlilik' şartı kalktı

Anne-baba adaylarına SGK'dan sevindirici haber geldi. Tüp bebek tedavisinde masrafların karşılanmasi için 3 yıl evli olma şartı kaldırıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, yasada belirtilen tüm yöntemlerin denenmiş olduğunun raporla gösterilmesi halinde tüp bebek masraflarını karşılayacağını duyurdu.

Yeni düzenleme ile, bebek sahibi olmak için 2 kez ilaç tedavisi ve 2 kez de aşılama yöntemlerinin denenmiş olduğunu sağlık kurullarının raporuyla belgeleyen çiftlerin tüp bebek masraflarını, SGK karşılayacak.

Yasada yer alan "son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olması" ifadesinden ötürü, tüp bebek merkezleri çiftlerde 3 yıllık evlilik zorunluluğu arıyordu

başka bi topikte gördüm belki işine yarayan olur
bi de bişi sorucam rapor çıkınca nerelerde tedavi yapılıyo

3 yıl şartı kalkmış ama 2 aşılama diyo bizim bi tane ve özelde sayılırmı kii
bi de malum düşük çıkamadım içinden
sanki yaptırıcaz da eşim bekleyelim diyo ben de çok sabırsızım

canım özelde raporsuz yapıldığı için geçersiz diye biliyorum.
raporlu iğneli 2 aşılama şartı aranıyor
raporu çıkardığın hastane ilaç raporunu verirse sgk ile anlaşmalı özle merkezlerde oluyormuş ama her hastanede de vermiyor..o hastanede çıktıysa rapor tedvi de o hastanede oluyor diye biliyorum...
3 yıl şartını geç kaldırdılar boşu boşuna 5000 lira verdik..az daha bekleseymişiz kısmet napalım..
inşallah birçok arkadaşın umudu olur bizim doldu artık 3 yıl..

ii akşamlar fıstıklar nasılsınız günümü kutlamışsınız çok teşekkürler denizim adet beklediğimi falan yazmış çok mutlu oldum yarın adet günüm inanılmaz belim ve kasıklarım ağrıyor memelekete gittik hava değişiminden adetim şaşıcak diye korkmuştum ama erken gelmedi inş geçte gelmez...

benim aşılama yaptırdığım hastene anlaşmalıydı sgk yla
ilaçlar için de rapor çıkarmışlardı
ama zaten 2 tane lazımmış
bize bi aşılama yolu mu görünüyo
ooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff
çıldırıcam valla
gelse şu sıpalar da kurtulsak şu dertten

hayırlısı bakalım nursim
benim de bugün kasıklarım ağrıdı ateş bastı
minik yumoşum büyüyo mu ki:))))))))))))

kısmet denizim yarın gidiyodun dimi sen?????????????
güle güle git yumoşunla git bebişinle gel inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

görkemli inanılmaz mutlu oldum canım sonucuna tek embriyoyla mutlu haberler almak beni inanılmaz sevindiriyor...mavicim three linenın normale dönmüş ne güzel inş yakındada hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelecek bebişin...gamzecim gözün aydın valla bizimde 18 gün sonra tayinler açıklanıyor hiçbir iş yapasım yok valla inş en kısa zamnda doğalgazın bağlanırda çalışmalara başlarsın inş şekerim...

mavim sıkma canını acelede etme ben çok stresli olurum diye düşünüyodum ama yemin ederim hiç tedaviye başlamış gibi değilim... iğnemi vurmayı eşim hatırlatıyo o kadar yani hiç aklıma gelmiyor inş rahatlık bebişimi getirecek bana... bu arada memlekette bir sürü hamile haberi aldım ama moralim bozulmadı...

bozulmasın tabiii
bizim tedaviyi eşim erteliyo daha yeni toparladın biraz deneyelim diyo
hem daha değerler düzelmiş mi onu bile bilmiyoruz((
bu hafta da erteledi artık haftaya öğreniriz:))))
bakıcaz artık bi, kaç ay geçsin de
değerler iyiyse yumurta takibi falan yaptırırım iyi değilse de eşim ilaç kullanır bi süre deneriz yaz sonu aşılama deneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…