Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duymadım gamze bişi dicem bize rapor çıkmaz heralde dimi
bi kez doğal yolla hmile kalınıp ta devler rapor çıkarırmıki????????????????
yaş baş tutar ama son 3 yıl içinde bi sonuç alamamış olmak diyo ya
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn
rapor da hikaye oldu sanırım
parayı bastırıp yaptırırız sanırım
inşallah gerek kalmaz
eşime hatırlattım doktora git pazartesi diyeee
taaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm diyo
ama yanımdan ayrılmıyo
hala umudu yumurtam büyüyebilir falan diye
hem de pazartesi uygun pehriz değil diye atlatacak
çok canım sıkıldı yaaaaaaaaa
benim yumoşum niye büyüyemdi bu ay
büyümezmiki hazır cillop gibi three line ım varkeeeenn
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem sen bilirsin bu işleri
bi akıl verin bana yaa
sağlama alıp bu haftayı da mı çalışarak geçirsek
yoksa eşimi pazartesi doktora ikna edip
ak koyun kara koyun belli mi olsaaa

yok ya bebek görme değil
reesmi bi ortam
rütbelilerin eşleri falan hiç gidesim yok ama bahanem de yok
eşim de çalışıyo birlikteyiz diyemem
sabah arar rahatsızım derim napıym
insan içine çıkacak ruh halimde değilim

hayali tam kurgulayamamışım bi kız bi oğlan demişim
olsun oldu ya kız erkek farketmeez

denizim sana da aşılama sonrası demiştim ama erkene çekiyoruz sanırım seninle ilgili kısmı:)))))))

mavicim çok güzel olmuş ya ben kaçırmışım bunları. gerçekten kız erkek farketmez.sağlıklı olsunda.efe çok güzel isim bu arada.bizimkininde ismi 2 yıl önceden hazır.kız olursa deniz.erkek olursa denizhan düşünmüştük ama kısmet olmadı.umarım çocuklarımıza isimleriyle hitabedeceğimiz günleri en kısa sürede görürüz

bizimkiler adaş olacak desene görkemli.))
tek olsun da bak denizhan güzelmiş hiç düşünmemiştim bende kız da olsa erkek de olsa hep deniz düşünmüştüm..kısmet inşallah adaşlar olur da belki bir gün bir parkta buluşurlar..

mavicim doğal yolla olsa da aşılama ya da tüp bebek raporu çıkar..
son 3 yıl içinde falan fasa fiso..sonuçta sorun olunca doktor sadece 3 yıllık evliliğe bakıyor senin tedavilerine bakmıyor eşinde ameliyat oldu sonuçta 3 yılınız dolduysa aşılama için rapor çıkartabiliyorsun..
bence bu ayı değerlendirin sonra eşin perhizine dikkat eder sizde tahlil verirsiniz..
niye acele ediyorsun ki tahlil yaptırmak da sonuçta hemen başlayacağınız bir tedavi yok..eğer olsaydı hemen yaptır ona göre plan yapın derdim.bu ay içinde yaptırın inşallah sonu güzel olsun sonra da önünüze bakarsınız..

sağol canım kısmette ne varsa o olacak..
olmazsa da üzülmem gerçekten sonuçta önümüze bakacağız..
yumoşlar güzel büyümüş ya bana yeter önümüzdeki aya süper moral olacak bana..
ne kadar vahim durumdayım ortada fol yok yumurta:) yok ben ufacık birşeye bile sevinebiliyorum sanki pozitifi görmüş gibi..

selam kızlar.okudumyazılanları ama fazla yazamıcam,çok yorgunum,yeni geldik eve ve yatıp sabah erken kalkucam,kahvaltıya gidicz ama sadece görkemli çok sevşndim,inşallah olucak diyorum ve yatıyorum.....

slm kızlar nasılsınız ben ben ay bilmem galiba iyiyim adet oldum gcte olsa dr gittim doğum kontrol hapı verdi şaka gibi sanki adam üstüme ceketini atsa hamile kalıyomda gecen ay yaptıgımız aşılamadki ilaclar kist yapmış yani 3ay tüp bebek iptal eşim dediki aman gülüm dikkatli kullan ilacını ne me lazım hamile falan kalırsında basıma bela olursun bide onu aldırmaya ugrasmayalım diyo adamda dalga geciyo ya benle adetim parca parca geliyo ve aşırı sancılı normalde 3gün sürüyodu bugün tekrar basladı ya biz bebk için ugrasıyoz 6senedir adamlar bana dogum kontrol hapı veriyo

iyi pazarlar herkese
sevimcim ama mecbursun eğer kullanmazsan kistler durursa daha kötü tatlım ya ilk önce temzilenecek ki ondan sonra sağlıklı bir tedavin başlasın değil mi ama sıkma canını herşey kısmet acele ettikçe kendimize yapıyoruz malesef..

bende sabah 10 da çatlatma iğnemi yaptım hesapladım 36 saat sonrası yarın akşama denk geliyor..
sersem gibiyim gece çok geç yattım sabah erken kalktım sabah garajdan çıkarken arabayı çarptım
nasıl sinirim bozuldu öyle gittim iğne yaptırmaya
çok önemli birşey yok allahtan aşağı tarafta plastik kısım ama hiç yapmayacağım salak bir hata yüzünden o kadar dalgınım ki günde 40 kere girip çıktığım garajdan duvara çarparak çıktım..
neyse sağlık olsun napalım..yarın ilk önce hasret gideririz sonra alıştıra alıştıra söylerim kocişe..
kızmaz da dilinden kurtulamam artık..hep söyler durur adam bana nasılsın dedikten sonra arabasını soruyor sanki çocuğu gibi..:))

hayırlısı olsun cnm vardırundada bir hayır yumoşun büyümediğine göre
inşş bir daki aya seninde hamile haberimi duyayız
neden çıkamsın cnm sonuçta düşük yapmışın doğmuş bebeğin yok ki
benim duyduma göre bebeği olana galiba devlet yardım etmiyormuş
valla arkadaşım söyledi atv de dün akşam demişler açta izle dedi bana ama
dışarı çıkmamız gerekiyordu izkiyemedim inşş doğrudur 3 yılı yasada çıkarmışlardır
gerçi 3 yıla ne kaldı şurda ekimde 3 yıl olucak :)))

anladım cnm ben 2.5 senedir öyle bir ortama girmedim
bizim ki pek seğmez kadınlar gün felan yapıyorlarmış oralarda
senide yazıyım çevre edinirsin dedi öyle kaldı
aslında bende sevmem ama ne yapıyım sıkıntıdan ona bile razıyım
çok tuhaf insanlar var ya ben lojmana bile gitmiyorum birbirlerini çekemiyorlar
dedikodu yapıyorlar die ben izmirde çok yaşadım byle şeyleri
artık çok seçiciyim arkadaş konusunda akıllandım artık:))

inşş cnm
seninle başlıyalım o günleri görmeye inşşş
Allahım yanında olsun inşş olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…