ii akşamlar fıstıklar nasılsınız günümü kutlamışsınız çok teşekkürler denizim adet beklediğimi falan yazmış çok mutlu oldum yarın adet günüm inanılmaz belim ve kasıklarım ağrıyor memelekete gittik hava değişiminden adetim şaşıcak diye korkmuştum ama erken gelmedi inş geçte gelmez...
benim aşılama yaptırdığım hastene anlaşmalıydı sgk yla
ilaçlar için de rapor çıkarmışlardı
ama zaten 2 tane lazımmış
bize bi aşılama yolu mu görünüyo
ooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff
çıldırıcam valla
gelse şu sıpalar da kurtulsak şu dertten
kısmet denizim yarın gidiyodun dimi sen?????????????
güle güle git yumoşunla git bebişinle gel inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
gamzecim sağol.buradada hava bir açılıp bir kapanıyor.
bugün menüde ne var kızlar?ben sayıyım isterseniz:
KAHVALTI(kociş bayılır kahvaltıya,ben sevmezdiim ama bende artık çok seviyorum.)
izmirde hava güzel inşallah böyle devam eder havalarda rahar rahat gezeriz..
gamze sen daha o bitkisel ilacı kullanmadın değil mi..
inşallah işe yarar da tedaviye falan gerek kalmaz..
HABER
09-04-2010
Tüp bebekte '3 yıl evlilik' şartı kalktı
Anne-baba adaylarına SGK'dan sevindirici haber geldi. Tüp bebek tedavisinde masrafların karşılanmasi için 3 yıl evli olma şartı kaldırıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu, yasada belirtilen tüm yöntemlerin denenmiş olduğunun raporla gösterilmesi halinde tüp bebek masraflarını karşılayacağını duyurdu.
Yeni düzenleme ile, bebek sahibi olmak için 2 kez ilaç tedavisi ve 2 kez de aşılama yöntemlerinin denenmiş olduğunu sağlık kurullarının raporuyla belgeleyen çiftlerin tüp bebek masraflarını, SGK karşılayacak.
Yasada yer alan "son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olması" ifadesinden ötürü, tüp bebek merkezleri çiftlerde 3 yıllık evlilik zorunluluğu arıyordu
başka bi topikte gördüm belki işine yarayan olur
bi de bişi sorucam rapor çıkınca nerelerde tedavi yapılıyo
3 yıl şartı kalkmış ama 2 aşılama diyo bizim bi tane ve özelde sayılırmı kii
bi de malum düşük çıkamadım içinden
sanki yaptırıcaz da eşim bekleyelim diyo ben de çok sabırsızım
ii akşamlar fıstıklar nasılsınız günümü kutlamışsınız çok teşekkürler denizim adet beklediğimi falan yazmış çok mutlu oldum yarın adet günüm inanılmaz belim ve kasıklarım ağrıyor memelekete gittik hava değişiminden adetim şaşıcak diye korkmuştum ama erken gelmedi inş geçte gelmez...
benim aşılama yaptırdığım hastene anlaşmalıydı sgk yla
ilaçlar için de rapor çıkarmışlardı
ama zaten 2 tane lazımmış
bize bi aşılama yolu mu görünüyo
ooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff
çıldırıcam valla
gelse şu sıpalar da kurtulsak şu dertten
kısmet denizim yarın gidiyodun dimi sen?????????????
güle güle git yumoşunla git bebişinle gel inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
görkemli inanılmaz mutlu oldum canım sonucuna tek embriyoyla mutlu haberler almak beni inanılmaz sevindiriyor...mavicim three linenın normale dönmüş ne güzel inş yakındada hiçbir tedaviye gerek kalmadan gelecek bebişin...gamzecim gözün aydın valla bizimde 18 gün sonra tayinler açıklanıyor hiçbir iş yapasım yok valla inş en kısa zamnda doğalgazın bağlanırda çalışmalara başlarsın inş şekerim...
bozulmasın tabiii
bizim tedaviyi eşim erteliyo daha yeni toparladın biraz deneyelim diyo
hem daha değerler düzelmiş mi onu bile bilmiyoruz((
bu hafta da erteledi artık haftaya öğreniriz:))))
bakıcaz artık bi, kaç ay geçsin de
değerler iyiyse yumurta takibi falan yaptırırım iyi değilse de eşim ilaç kullanır bi süre deneriz yaz sonu aşılama deneriz
pazar rehaveti var herkeste özlem yok zaten
bebingciminde bilgisayarı yok ama iş yerinde de girmemiş galiba bugün ya da çalışmadı ..
galiba hiç uyumadan gideceğim hiç uykum yok zaten 4 e kadar oturuyorum normalde şimdi 4 te evden çıkacağım.
kendinize dikkat edin dönünce görüşmek üzere..
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?