tmm cnm ben sonradan geldiği için karıştırdım konuları:))))))
okudum düğüne gideceğim die düğüne gittin sandım
sağol bizi aydınlattığın için
:))))
ya nerdesiniz kızlar kaynatrıdık birazcıkkk
özlemcim valla costun sen buaralar koçişininde anasını görmeye gidin biraz:))
denizim napıyor ki :kedi:
güle güle giysin Ada hanım ve Ata bey:))))))
kızlar ya benim yine o sıvı gelmiş ama yine azcık kanlı kalitesiz yumurtadan oluyomuş sanırım
az araştırıym da gelirim yine
benim ki de soru mu naptıgı gayet net belli di mi amakaydirigubbakcemile3
özlemcim sizin orlar biraz gewri kalmış durumda mı yada egitim seviyesi mi cok dusuk ailelerin?
aslında guzel bi uygulama ama kullanırsan.tabi gerek olmamalı buna zaten aile sürekli çocugun durumu nu bilmeli de.nerdeeeee
kanlı akıntı mı hiç duymadım prof. özlem e soralım o akıntı uzmanınıdır:)
gule gule kullan canım saclarını.ne guzel olmuştur.
ben artık yumurtlama gunlerimi bilemiyorum eskiden biliridim de.simdi ara ara yoğun beya akıntım oluyor herhalde yumurtlamıyorum
aslında bi arasam cok eglenceli olur da küfürü yerim herhalde.yok yok aramam.ayıp olur.
maskara ettiniz beni dicek gelince.valla dilimize dolandı.
oh be yeniden doya doya yazmak pek guzelmiş cok keyiflendim.benim koçiş cok nadir yapar.sagolsun evde yardım eder pek mutfaga girmez bilmez cünki köfte bilir tavuk bilir mangaldan filan anlar.ben gunlerdir cok istiyorum diye yapcak sağolsun.
benim sol tarafımda yuzumun bir uyuşma var bugun ya Allah hayır etsin korktum biraz valla
denizim hedef bu sefer oniki den vurur inş. da.super zuper bişeyolur ya.hepimiz otlara cöplere baslarız...
tabi ben lafın gelişi söyledim kendim için o ayrı.
asagıda kimse görünmüyor ama siz yazıyorsunuz sayfada sapıttı biz sürekli yazdıgımızdan herhalde.
1000 e cok az kaldı sekerler.hadi bakalım calısmaları devam edenlere basarılar dliyorum.
bekleyenlerede sabır tabiki.
bebek yapıyo bebeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))))))
özlem biz geçen hafta cuma verdik ara karneyi
nisanın 2.cuması olması lazım sanırım
iyiki bilgisayar var da kolaylaştı işler:)))))
bırakacam araştırmayı ama canım sıkılıyo kan görünce tam kan gibi değil ama ne biliym korktum ama bişi olsa yara gibi falan doktor perşembe günü farkederdi
yumurta çatlarken olabilirmiş ama daha önce olmazdı hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?