Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım doğru bilmişsin:))) yok be canım kokoş falan olmadım aynı özlemim yine rengini falan değiştirmedim zaten... ara karne birkaç yıldır var canım kasım ve nisan aylarında öğrencinin gemel durumunu gösteren öğretmenin gözünde çocuğun durumu işte... yani asıl karneye kadar ayağını denk al çocuğunu çalıştır sonra zayıfları görünce yok ben bilmiyordum yok ben duymadım deme diye veriliyor:))) saçma sapan bir şey işte.... ha veli potansiyeli iyi olan bir yerde muhakkak işe yarar ama burda boş boş bakıp getiriyorlar((

tmm cnm ben sonradan geldiği için karıştırdım konuları:))))))
okudum düğüne gideceğim die düğüne gittin sandım
sağol bizi aydınlattığın için
:))))

recaaa ederim canım:)) ayy gamze düğün değil kuşum nişan nişannnnnnnn sen bizim kızı çoktan verdin valla:))):teytey:

özlemcim sizin orlar biraz gewri kalmış durumda mı yada egitim seviyesi mi cok dusuk ailelerin?
aslında guzel bi uygulama ama kullanırsan.tabi gerek olmamalı buna zaten aile sürekli çocugun durumu nu bilmeli de.nerdeeeee

kanlı akıntı mı hiç duymadım prof. özlem e soralım o akıntı uzmanınıdır:)

gule gule kullan canım saclarını.ne guzel olmuştur.

ben artık yumurtlama gunlerimi bilemiyorum eskiden biliridim de.simdi ara ara yoğun beya akıntım oluyor herhalde yumurtlamıyorum

ya nerdesiniz kızlar kaynatrıdık birazcıkkk

özlemcim valla costun sen buaralar koçişininde anasını görmeye gidin biraz:))

denizim napıyor ki :kedi:

ohhh yemekler kocişten ne güzel ayy ya rabbim bende bu günleri görecek miyim:)))
onunda anasını kısmetse 10-12 gün sonra göreceğiz ...
valla deniz ne yapıyordur ki:)):kedi:bilmiyorumkismile

tuaanyım nerledesin...sen ne zaman asılama yaptırıcaktın sekerim.
ben dogum kontrol hapı kullanmak istiyorum canım ne zaman baslamak gerekli.adetten sonra baslanırmı

güle güle giysin Ada hanım ve Ata bey:))))))

kızlar ya benim yine o sıvı gelmiş ama yine azcık kanlı kalitesiz yumurtadan oluyomuş sanırım
az araştırıym da gelirim yine

ayyy bırak ne olur şu araştırmayı canım ya yoksa kafayı yiyeceksin sen....aklinialirimsmile

aslında bi arasam cok eglenceli olur da küfürü yerim herhalde.yok yok aramam.ayıp olur.
maskara ettiniz beni dicek gelince.valla dilimize dolandı.

oh be yeniden doya doya yazmak pek guzelmiş cok keyiflendim.benim koçiş cok nadir yapar.sagolsun evde yardım eder pek mutfaga girmez bilmez cünki köfte bilir tavuk bilir mangaldan filan anlar.ben gunlerdir cok istiyorum diye yapcak sağolsun.
benim sol tarafımda yuzumun bir uyuşma var bugun ya Allah hayır etsin korktum biraz valla

denizim hedef bu sefer oniki den vurur inş. da.super zuper bişeyolur ya.hepimiz otlara cöplere baslarız...
tabi ben lafın gelişi söyledim kendim için o ayrı.

evet canım ya burası zaten şehir merkezide dahil çok geri aileler inanılmaz ilgisiz... evet uygulama aslında çok iyi ama bilene tabi...
ayy ya akıntı uzmanı oldum sayenizde:))) yok ben kanlı canlı olanının anlamını bilmiyorum canım...
sağol canım ya söz nişandan sonra güsel fotolar koyacağım...
ee zaten o beyaz akıntıyı takip edeceksin şekerim :)))

asagıda kimse görünmüyor ama siz yazıyorsunuz sayfada sapıttı biz sürekli yazdıgımızdan herhalde.
1000 e cok az kaldı sekerler.hadi bakalım calısmaları devam edenlere basarılar dliyorum.
bekleyenlerede sabır tabiki.

bebek yapıyo bebeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk:))))))))))))))))))))))

özlem biz geçen hafta cuma verdik ara karneyi
nisanın 2.cuması olması lazım sanırım
iyiki bilgisayar var da kolaylaştı işler:)))))

bırakacam araştırmayı ama canım sıkılıyo kan görünce tam kan gibi değil ama ne biliym korktum ama bişi olsa yara gibi falan doktor perşembe günü farkederdi
yumurta çatlarken olabilirmiş ama daha önce olmazdı hiççç

valla ne derdi acaba:))) tabi canım ya sen yaz yoksa sensiz olur mu? aman erkekler etçil ya tek ondan anlıyorlar işte...

sabırsızlıkla bekliyorum guzel fotoları.siz keşke maviyle foto cektirip face koysaydınız sadece bizim görebilecegimiz sekilde ayarlardınız.bidaha ki buluşmada yapın bari.sonucta sadece bizim isimlerimizi secersinizi baska kimse göremez.

özleeem ne zaman senin adet günün
bugün yarın olmalı sanki:)))))
ya da olmamalı coşturmalı bizi:))))

ay evet ya 1000 e çok az kaldı hala biz yerimizde sayıyoruz hayr 2000 i hedefleyeceğiz şimdi onu merak ettimbilmiyorumkismile

valla bende acayip etçilim özlemcim.
sebzede severim ama etsiz doymam.
bide egeliyiz hiç alakası yok.ben halis muhlis iç anadolulu gibiyim yemek konusunda bulgur severim kayısı severim mesela.ay acıktım şimdi.
daha yarım saat var cıkmama marketede giricem yandım valla.

mavicim bırak artık su arastırmaları bi rahatlasan olacak da bebek fırsat bulamıyor

bebekkkkkkkkkkkk gelllllllllll bebekkkkkkkkkkkkk gellllllllllllllllllll:lepi:
hımm ben bu hafta vereceğim canım evet allahtan var... ya boşver araştırma olacksa zaten olacak canım ya takma ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…