canım benim sizin içinde inşallah herşey daha güzel olur ... demek aynı yaştayız:)) eşin ne zaman ameliyat oldu ? benimki 18 aralıkta oldu.... daha 1 ay yeni geçti(
şu çakşır suyunu aldık ama sevmedi benimki 2-3 gün içti bıraktı bakalım ne yapacak bende zorlamıyorum artık ...
Denizcim haber ne olsursa olsun hakkında hayırlısı olsun. Öyle dua edelim. Amaaaa hayırlısı daaaaa güsel bir haber olsun ne olurrrrrr... =) Walla hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var. Hayırlı haberi bekliyoruz canım.:Saruboceq:
Ben dün doktora gittim. Tiroit tahlilleri vermişti bana bakılsın diye. Bazen etkilermiş o da. Bakıldı herşey normal. Ben de 10 gün adet gecikmesi dışında bir problem yok =P ((daha ne olacaksa)) Bide doktora ne zaman yol haritasına başlıcaz dedim. En az üç ay dedi. Aralık ortasından- mart ortası eder. Marta kadar benden bir numara beklemeyin yani :kedi:
Bir de şu isim konusu var arkidişler. Halaumut var pek bir uzun ama bütün isimler alınmıştı. Hiç birşey bulamadım başka =) Siz bana Didem ya da Dido diyebilirsiniz. Arkadaşlarım dido ya da dodi diyor lülülülülülü
Elif turna hoşgeldin. Ben de yeniyim burda. Beraberce başladık sayılır seninle. Bundan sonra bol bol görüşücez inşşallah. Hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalın
-tatlicadiarzu-
olmadı negatif şimdi ağlama zamanı
iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım
kimse yokmu?
kimse yokmu?
sevinçleri paylaştığımız gibi üzüntüleri de paylaşıcaz....
olmadı negatif şimdi ağlama zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?