Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim eşim geçen yıl oldu ama daha yeni yeni toparlandı

merhaba canım benim

olmadı negatif şimdi ağlama zamanı

bazen elimizde olmasada isyan ederiz neden diye yada ben bunu hakedecek ne yaptım diye aslında cevabını en iyi yine biz biliriz biz allahtan herzaman hayırlısını istediğimiz için onunda bizi sınadığına inanırım ben... tv görüyoruz yok çoçuğunu çöpe atmış oraya bırakmış öldürmüş işgence yapmış tecavüz etmiş.... aslında bunlar bize gösterilen örnekler allah bizide böyle deniyor.
üzülme desekte üzüleceksin ağlayacaksın canın yanacak bırak bugün istediğin kadar ağla üzül ama yarın yeni bir gün başlıyor yeni umutlarla yola tekrar devam et.bende bugün dr gittim martta ilk aşılamam olacak bilmiyorum neden içimde tuhaf bir his var olacak diye ilki olmasada ikincisi hatta ikinci olacak diye hep hisediyorum olmadımı üçü deneyeceğim oda olmadımı tüp bebeğe gideceğim gerekirse kredi çekeceğim oda mı olmadı 2 tüp bebek yapacağım oda mı olmadı bu benim kaderim diyeceğim herşeyi bırakıp hayatıma devam edeceğim ve 20 yıl sonrada üzülüp ağladığımda kendime bu benim kaderimmiş ben elimden gelenin hepsini sonuna kadar yaptım ama olmadı diyeceğim... sende öyle yap birrota çiz kendine içine olumsuzlarıda koy umutlarınıda ve yola devam et kendi çizdiğin yolda güç bul
k.i.b.opuyorumnanaktan

hosgeldin aramıza.bize kendinden bahsedersen seviniriz bugun kotu haber aldık biraz sessisiz..ama her yeni gelene söylediğimiz gibi sartımızı söyliyelim sanada işin bitince bırakıp gidiceksen buarada aylardır kader birliği yapan arkadasları ihmal edeceksen gün gelince biz kapalıyız böyle durumlarda cunki zamamnında cok kullanıldık.şimdi bizi hiç bırakmayan dosttan öte kardeslerle beraberiz sende varım diyorsan katıl bize....

elif çok guzel şeyler yazmıssın.ama cok ta uzun plan yapmamak lazım.hiç olmama ihtimalini aklımıza getirmemeliyiz...buna göre planlar yapmamalıyız..ne kadar aglıcagımızı üzülcegimizi şimdiden düşünmemeliyiz günü gelince yasanır zaten.hep olucak gibi yolumuza devam edelim.inanmasakta....

nursim iyi ki gelmişssin kimseler yok.yarın herkese fırça kayıcam ona göre.ben anlamam yoklamada deniz izinli nursim var diğerleri sıfır aldı ona göre.

kendinize gelin kızlar.haydi toparlanalım lütfen....sizböyle yaparsanız denizim napsın...

şu an yiğenim bende onunla ilgileniyorum eve yeni girdim ve denizim ne diyebilirimki bilmiyorum sadece diyebileceğim güçlü ol
tıkandım gerçekten tıkandım

olmadı negatif şimdi ağlama zamanı

açıkçası sohbetlere katılmasamda hep yanındaydım.güzel haberlerini bekliyordum.çünkü seninle smyrna hakkında konuşmuştuk ve senin mutluluğunun bana da umut vereceğini söylemiştim.çok üzüldüm sanki kendim yaşamış gibi.

arkadaşlar merhaba..bende umutla hamile olmayı bekleyenlerdenim...adetime 4 gün var hayırlısı bakalım..

deniz canım 4 gün ağlayacaksın 2 hafta sonra toparlanıp önüne bakacaksın bir sonraki aşamada neler yapabileceksiniz karı koca onları hesaplayacaksınız ama bu safhada herşey batacak can atıcak biz ne dersek diyelim sana yardımcı olamayacağız
senin bu haberinle hem öncekki başarısızlıklarımı tekrar yaşadımm hemde içinde bulunduğum tedavi hakkında olumsuzu yaşadım ama dur şimdi ben sana iyi gelecek bir şey kopyalayacağım bu arkadaşla aynı olumsuzlukları yaşamıştık ve bu haberi bana çok iyi gelmişti sanada iyi gelecek eminim dur bulayım aşaya yapıştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…