Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar geçen ay ilk tüp bebek tedavimde negatif sonucumu almıştım...ve bu ayda adetim 10 gün gecikti ama ben bunun tamamen tedaviden dolayı olan bir düzensizlik olduğunu düşünmüştüm...ama dr umu arayıp adetimin geciktiğini söylicektim..oda bana nasılsa tahlil yap dicekti vede bende alıp negatif olduğunu öğreneyim de ona göre ararım diye düşündümm..anneme giderken eczanenin birinden aldım hatta annemde wc de annemin haberi olmadan tahlili yaptım...ilk çizgiyi her zamanki gibi gördüm ama ikinci çizgiye hiç alışık olmadığım için görünce inanamadım..çığlık atıp annemi öyle bir çağarmışımki annem nasıl geldi yanıma kadın cağız..wc de böcek falan var sanmış...kızlar doğal yolla hamile kaldım inanamıyorum.. dr um kandanda baktır değerin 1500 ü geçmişse hemen gel keseyi görürüz dedi..ama benim 24000 olmuş..yarın dr uma gidicez ve bebeğimi inşallah görücem...bu sabah hayattan bu kadar bezgin olarak uyanmışken şuan o kadar mutluyumkiii...Kimse ümidini kaybetmesin...Allaha dua edin ...o zamanı gelince veriyor elbet...Allah herkese nasip etsin....hepiniz için çok dua zaten ediyordum etmeyede devam edicem...

--------------------------------------------------------------------------------
denizcim bu arkadaşta imkansızı başardı en azından bir ümit denemeye devam

bak geçen ay bu arkadaşla birlikte sonuç beklemiştik ayrıca onunda yumurtası gelişmedi az yumurtası vardı ve kalitesiz embriyo transfer edildi ve aşağıya arkadaşın problemlerini yapıştıracağım nasıl bir mucize gerçekleştirdiğini anlayın maşallah diyorum ona ve bize umut olsun diyorum

canım eşimin bir sene önce hareketli spermi hiç yoktu...sayısı da epey düşüktü...sonra biraz daha yükseldi...ama en son iki ay önce herşeyi normal çıktı..bu spermler değişken olabiliyormuş..ama benimde yumurta rezervimde azlık şüphesi vardı..tedavide 4 yumurta toplandı sadece..sonra rahimim kalp şeklindeydi..mayısta laparoskopi olmuştum..çikolata kistimide almışlardı..yani cnm benimde bir sürü problemlerim vardı..benim doğal yolla hiç ümidim yoktu..sadece kendinizi başka yerlere uğraşlara verin..bunun etkisi var..ben bu ay anladım bunu...

tatlı cadının klava: zopası yine:)

canım ya önce seni sandım öyle sevindimki bir kez daha okudum ama alttaki yazıya hiç dikkat etmemişim ( gözlerim doldu inan sen sandım ya....

her ay hatta her gün yeni birşeyler öğrenmiyor muyuz?

kızlar ben birazdan çıkıyorum ve akşam yokum sonra kızmayın bana:) mühendisler odasının yemek daveti var oraya gideceğiz benim hazırlanmam gerek hepinizi öpüyorum....

özlemim senin ne işin var mühendisler odasının yemeginde yaaaa
iyi eglenceler canım kurtlarını dök güzelce eglen.bende akşam yokum kızlar görümcem nişanlanıyor
ama aklım sizde yazılanları okuyabilirim ona göre...
özlem sen cok akıllısın ya gamze-ezmag nasıl bilmiş yaw

burp inanamıyorum paylaştıgın olaya hayret bişey nasıl olmuş yaaa.mucize gibi.
ama benmi aklımdan hiç çıkmıyorki nasıl olacak bu iş yaaa.

denizim nasılsın yaaaa
buda soru mu?
ama napıyım canın yanıyor bi<imde öyle.seni merak ediyorum...

yeni gelen arkadaslar bi gösterip yüzünüüzü kaybolmayın ortadan hadi bakalım...simdi deniz için sayfaları doldurmalıyız bizi okurken kafası dagılmalı mesgul olmalı...

Topiğin sahibi bekleniyorsunuz,hem de çok acil,madem açtınız bu topiği Deniz Hanım,sahip çıkınız lütfen....

bundan hiç bir şüpeniz olmasın arkadaşlar elimden geldiği kadar bu sitede olmaya çalışacağım sizlerde beni bir arkadaş olarak kabul ederseniz ne mutlu banaolumunekankayizsmilezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…