Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
of yaaa heyecanla oturdum netin basına ellerim titriyor hayret bişey boğazım kurudu.ama daha 2 saat varmıs
nasıl beklicem yahu bankaya filan gidicem daha....

ay aynen ya bugün o titreklik bende de var... sen gitte gel hem zaman daha çabuk geçer birşeylerle meşgul olursan...opuyorumnanaktan

bebing ya ben sana çık dedim de saat 12 olmuş bu bankalar kaça kadar çalışıyordu ?

civicivim hadi bakalım hayırlısı olsun.ne guzel masallah 15 yumurta süper bence

özlemiim gidememdim 12 olmus saaat.esin öyle yemegine mi geliyor ne guzel ya

denizim heyecan simdi nasıl tavan yaptı sende kimbilir....
ay ben biile fenayım kalbim çarpıyor deli gibi
Allahım inşallah güzel sonuclar alırız yaaaa

çok heyecanlıyım.şimdi banyoya giriyorum çıkınca hemen tekrar bakıcam sonra hazırlanmam lazım akşama görümcemin oğlunun sünnet düğünü var.inşallah bidahaki girişimde denizden güzel haberler okurum...inşallahhh....(AZICIK TOTEMıN KıMSEYE ZARARI OLMAZ DıMı CANLARIM)) )

burpcum ya valla öyle bi düzensizleştiki uykum geceleri sabaha kadar oturabilirim.sanırım yıllarca erken kalkın işe erken gitmenin erkenden yatmanın acısını çıkarıyorum.ama tabi bugünlerimi çok arıcam az kaldııı...

olmadı negatif şimdi ağlama zamanı

canım benim ya elim titreyerek açtım öyle heyecanlıydımki anlatamam... ama herşey nasip kısmet işte olmayınca olmuyor belki fazla zorlalamamız gerek herşeyin bir vakti zamanı var sonuçta.. hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun dualarımız hep bu yönde değil miydi belki pollyannacılık olacak ama öyle olmasaydı daha çok acı çekecektin bitanem. zamanı gelmeyince olmuyor işte biz ne yapsak boş affedersin kıçımızı yırtsakta nafile.. biz hep beraberiz yine senin elinden tutup kaldırmak için hepimiz buradayız yine.. ama benden sana dost tavsiyesi acele etme bu kez herşey düzene girsin dinlen hem bedenen hem zihnen ondan sonra düşün bitanem ... şimdi zaten herşey çok yeni biz neler atlattık biliyorsun bunuda aşacağız . seni çok seviyorum ve kendine dikkat et ne olur tatlım...

olmadı negatif şimdi ağlama zamanı

Deniz şimdi söyleneler çok boş geliyor biliyorum canım. Ama en başından beri hayırlısı olsun diye dua ettik. Hayırlısı bu sefer değilmiş canımın içisi. Lütfen fazla hırpalama kendine ne olur. Acıyor için biliyorum. Burda bir çoğumuz biliyoruz ve paylaşıyoruz üzüntünü. Zamanla geçecek inşallah yeniden umut dolucaz kalkıcaz ayağa inan.

Canım dün başıma gelen birşeyi anlatmak istiyorum sana. İşten geç çıkınca evde yemek yok diye bir restorana girdik eşimle. Oturduk keyifli keyifli verdik siparişleri, bekliyoruz. Sonra bir aile girdi içeri kalabalıkça. Yanlarında en küçük kız çocuk kafası bandanalı, ağzı maskeli, kıyamam zayıf düşmüş belli ki çok hasta. Şükür ettim allaha. Dedim ki "yarabbi sana çok dua ediyorum çocuğum olsun diye ama sen yine de ne olur hayırlısını ver."

İnanıyorum ki alnımızda yazan bizim için hayırlısı, bu sefer değilmiş kısmet. Bak aynı odada çalışan arkadaşım 7. tüp denemesinde anne oldu. Ama oldu. Kolay değil birtanem bu işler malesef. Bizlerde böyle sınanıyoruz.

Şimdi birbirimizin elini tutma vakti. Tutunmak gerekli bazı şeylere, dua etmek gerekiyor. Sen zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini. Üzüntünü yaşa ama ne olur çok hırpalanma. Seni şu kısa zaman diliminde tanıyıp çok sevdim. Diğer arkadaşlarında öyle ölduğunu okuyup şahit oluyorum. Seni çok seviyoruz. Hep yanındayız...

Didon

dükkana simdi gelebildim hemen ekranın karsına gectim sonucu biliyorum cünki eşimden rica ettim ve öğrendim.ne diyecegimi ne yazacagımı bilemiyorum.ben de cok kotuyum seni taahmin bile edemiyorum denizcim.teselli etmeye calısmanın anlamsız oldugunu biliyorum.o yuzden sen her istediğinde biz senin yanındayız.arkandayız.birlikte basarıcaz arkadasım.yeniden ayaga kalkıcaz....
seni çok seviyoruz.suan esinin izinde olmasına cok sevindim iyiki yanında uzaklarda degil

bişeyler yazmak isityorum ama ne..
derin bir sesizlik çöktü sayfamıza yastayız ama lütfen biz güçlü olalım destegimize ihtiyacı var denizimizin.hem tedavisi süren arkadaslarımızıda unutmayalım.özlem tuanay semra hadi kızlar...

Bugün sevinçli haber alamadık ama bugün alamadık...Hayatta,ne zaman ne olacağı hiiiiiççççç belli olmaz.Hayat bu,işine karışılmaz.Şu an Denizcim,üzüldün hem de çok üzüldün.Perişan oldun.Hep diyoruz ki,olmazsa tüp bebek yaparız.Onuda yaptık,olmadı,eee şimdi ne olacak diyorsun.Bak,bugün üzül,yarın da,hatta sana izin yarından sonra da.Sonra düşün,şimdi ne yapmalıyız diye.Maddi olarak belki hemen başlayamayabilirsiniz,ama insan yeter ki istesin,inan herşey oluyor.Bizim de hakkımız anne olmak.Ama bizimkisi doğal süreçlerle değil,farklı yöntemlerle anne olmayı gerektirdi.Yaa ben sana da çok kızdım aslında.Endolusun diye,karıştırmadığın site,okumadığın olumsuzluk hikayesi kalmadı.Farketmeden hazırladın kendini mutsuz sona.Ne güzeldi başlarken herşey.Ama artık sızlanma zamanı değil,çözüm üretme zamanı.Bir yumurta ve bir sperm yeter çocuk yapmaya ama Rabbim,ol demeyince olmuyor.Sen şimdi bunalım takıl,yangınını yaşa,söndür.Sonra hep birlikte bakalım çaresine,ne yapabiliriz diye....

slm kızlar ancak girebildim ve istenmeyen sonucu gördüm herkes dilinin döndüğünce bişeyler söylemiş ama bu lafların şuan teselli etmeyeceğini herkes biliyor ama bizim içimizde bu anne olma isteği ve azmi varken inanki başaracağız denizim; ümitlerimizin bittiği anda mutlaka bizi ayağa kaldıracak bi mucize oluyo ve yeni bi tedaviin yükünü kaldıracak güzcü yine buluyoruz.... çünkü biz anne olmak istiyoruz hayatta hep ideallerimiz peşinde koşuyoruz ve yakalıyoruz anne olmayı becericez hepimizin birbirimize olan bu desteğiyle inanıyorum çünkü inanmadan hiçbişey olmuyo hayatta....

denizim arkadaşlar ne güzel ifade etmişler evet biz her zaman yanındayız... sözler tükendi bu akşam kimse ne diyecek ne yazacak bilemiyor neden çünkü hiçbir şey o içindeki yangını söndürmeye yetmez ama olsun biz ne yollardan geçtik yine geçeceğiz çünkü biz savaşçılarız unuttun mu? allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ... bir gün inşallah o hayırlı zaman gelip çatacak ve bizde bu sevinci yaşayacağız tek dileğimiz bu değil mi? çok sınavdan geçtik bu zamana kadar hepsinde kendi çabalarımızla geçtik çoğuna çalışırsak başarırız dedik ve öyle oldu çünkü bu bizim elimizdeydi... ama bu kez durum çok farklı ne kadar çalışsak ne kadar çabalasakta bizim isteğimizle olmuyor takdir allahın... bu yüzden kendini suçlama ve asla üzme bizim bu yoldan kaçıncı geçişimiz deniz sen söyle... belki yine geçeceğiz belki bir kez geçip amacımıza ulaşacağız kim bilir? ne olursa olsun içimizdeki umudu öldürmeyeceğiz ... umutsuz insanın zaten bu dünyadan ne beklentisi olurki? insan umuduyla yaşar hep sende öyle yap ne olur kendini toparla ve aramıza dön ... biliyorum bu şu an belki çok zor ama başarcaksın bitanem bir gün sende başaracaksın bizde başaracağız allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…