Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşbulduk canım benim tavşan çok güzeldi:))) aslında biz çakşir suyu var onu kullandık birde o dönem dr eşime klomen vermişti ondanmı bilmem %8 den % 15 çıktı daha sonra ki tahlilde ikisinide bıraktı ve en son sonuç %16 yani % 1 gibi bir artış ben dr ömer çoşkunun keçiboynuzu kürünü deniyeceğim bu ay birde yine çakşir suyu alacağız kısmet artık ama havucuda arada denerim.bi bakıyım

ewet bir kaçına klava:klava:gönderdin rasladım sizide anlıyorum.tabiki haklısınız birşeyler paylaşıyorsun onu rahatlatmak için belki günlerce bilgisayar başında kalıyorsun işi bitince bi hoşçakalın bile demeden gidiyorlar.yok ben gitmem gevezeyim zaten ama bak uyarmadı deme belli bir zaman sonra sus demeyin.

bende çıkıyorum .k.i.b yarın umarım güzel haberler alırız .yarın dr gideceğim yeni bir dr bakalım ne olacak biz artık bu ay aşılama yapmak istiyoruz bakalım dr ne diyecek tahlil falanda yapmam lazım bugün 2. günüm kısmet. akşam ancak açarım neti byyy

selam kızlar..ben geldim ama bu saatten sonra haliyle kimse kalmamışş.biz çok iyiyiz denizim yarın için çok heyecanlıyım.allah güzel haberler almayı bizlere nasip eder inşallah.bu gece senin için çok dua edicem.şimdi geçmişi okumam lazım.hepinizi öptüm..

Denizcim şuan itibarı ile(saat sabah 11 de öğrenmiş olarak kabul ediyorum seni)9 saat 50 dakika falan kaldı.hayırlısı olsun canım.herşeyin başı sağlık.olumlu veya olumsuz bizler hep bir arada birbirimize desteğiz.allahım sizlerede yaşatsın,yüce rabbim daha fazla aratmasın ve anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.inşallahhh!!!!!!!!!!!!!!!!

Iyigeceler can kuşlarım...

anaa o ömer çoşkunu allah davul etsin emi yanaklarını kızartıyor dini kullanarak demogoji yaparak kanal kanal dolaşarak şarlatanlk yapıyor geçenlerde zaplarken rastladık eşimle sinirden öldük o dini istismar eden kanallardan birinde bu gene kıpkırmızı yanaklar çörek otunu kurandan hadislerle anlatıyor kanal değiştirdik gene o başka bir program ama habire yok benim cdim yok benim kudretli ilacım allahım çıldırdık neredeyse kuranda allah benim ilaçlarımı almanızı yazıyor diyecek töbe töbe keçiboynuzu faydalarını pek çok prof. söyledi ibrahim saraçoğluda çoğu zaman değindi eeeee bizim din istismarcısıda boş durmamış demekki elifturna bir laf ettin bin laf dinledin dimi ama ben şu dini kullananlara accaip bozuluyorum eşimde bende artık hiç tahammül edemiyoruz bir insan nasıl peygamber efendimiz kuran şu hadis bu hadis diyerek satış yaparki nasıl bir dindarlıktır kimi kandırıyor

kız cadoloz gecenin birlerinde ayaktasın uuyusana uyuyabiliyorken bebiş gelince üç saatte bir emzirince görecem seni biraz uyku biraz uyku tek istediğim buyduuuuuu diye şarkılar söylersin :)))))
ama bize verdiğin destekle öyle dualarımızı alıyorsunki seni her işin kolay gider

yanımda olsa gercekten geçiridim kafasına cantayı haksızmıyım ama ya
bende hayal ettim simdi çok komikkaydirigubbakcemile3
böyle ekrana bakıp gülünce eşim ne oldu deliriyormusun sen diyor...

asıl eşiniz yanınızdayken topiğe laf yetiştirirken eşiniz size birşeyler sorduğunda ona verdiğiniz abuk subuk cevaplara ne demeli eminim hepiniz yapmışsınızdır beni dinlemediğin nerden bellu şunu ben yapsam canıma okumuştun diyor bide benimki :)))

kereviz denince ben acayip severim üç öğün yiyebilirim kışşın en az hafta da bir olur bizde.canım cekti yawww:bbo:

bizim evde kerevizi koca yapıyor :))))

başladım tedaviye ben bu ikinci günüm kısmetse 13 gün sonra toplarlar hasılatı :) varsa oda
aşkol be özlem yaptım ya soğan kürünü hatta hamile kalmazsam gene yapacağım alıştım sonradan yapın okadarda kötü değil

yaa ben seviyorum hatta tv de izlediğim tek şey biz dizileri filmleri netten indirerek izliyoruz zaten izlediğimiz bir türk diziside yok eskiden izlerdik ama yemekteyize bayılıyorum ama ders çalışmak için izlemiyorum bu aralar vakit kaybı

kestane sekeri istedi canım ama yaaa
simdi nerden bulacam ama ben onu....

hımmm eylül ayı doğacak bizim bebiş ne burcu olacak acaba

ooooo tuanayım gecmişi mi okuyorsun sekerim..yerimseniben

sen nasıl bir cadısın bebing hiç bir şey kaçmıyor senden yaaa şenliğisin topiğin

ben işe gidiyorum kızlar netbookuda yanıma alamayacağım çatlayacağım meraktan kimbilir ne zaman öğrenirim denizin güzel haberini bir şekilde girmeye çalışacağım olmadı telefonumdan girer sadece okurum hadi untmuyoruz facebooka hobareeeey yazıyoruz

bende 29 yaşındayım sizin çokta kötü değilmiş bizim şimdi o civarlarda allah yardımcımız olsun ne diyim canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim sizin içinde inşallah herşey daha güzel olur ... demek aynı yaştayız:)) eşin ne zaman ameliyat oldu ? benimki 18 aralıkta oldu.... daha 1 ay yeni geçti(
şu çakşır suyunu aldık ama sevmedi benimki 2-3 gün içti bıraktı bakalım ne yapacak bende zorlamıyorum artık ...

burpum kokuyo iğğğğğğğğğğğğğğrençççççç diyen sen değil miydin? neyse yap bakalım hayırlısı inşallah... dün demişsin ya koca karı gibi diye çok güldürdün beni TEYZE:)))
ya yemekteyizi bende seviyorumda eşim accık bozuk atıyo bu ne böyle herşeye bahane bulamayanda var diye...

denizim inşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım ama olmazsada üzülme ne olur biz yine seninle olacağız...

kızlar kanımı verdim 9 da saat 14 den önce çıkmayacakmış telefon açacaklar evde bekleyeceğiz yani sonuç gelince hemen yazarım dualarınız için teşekkürler hayırlısı artık

Denizcim haber ne olsursa olsun hakkında hayırlısı olsun. Öyle dua edelim. Amaaaa hayırlısı daaaaa güsel bir haber olsun ne olurrrrrr... =) Walla hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var. Hayırlı haberi bekliyoruz canım.:Saruboceq:

Ben dün doktora gittim. Tiroit tahlilleri vermişti bana bakılsın diye. Bazen etkilermiş o da. Bakıldı herşey normal. Ben de 10 gün adet gecikmesi dışında bir problem yok =P ((daha ne olacaksa )) Bide doktora ne zaman yol haritasına başlıcaz dedim. En az üç ay dedi. Aralık ortasından- mart ortası eder. Marta kadar benden bir numara beklemeyin yani :kedi:

Bir de şu isim konusu var arkidişler. Halaumut var pek bir uzun ama bütün isimler alınmıştı. Hiç birşey bulamadım başka =) Siz bana Didem ya da Dido diyebilirsiniz. Arkadaşlarım dido ya da dodi diyor lülülülülülü

Elif turna hoşgeldin. Ben de yeniyim burda. Beraberce başladık sayılır seninle. Bundan sonra bol bol görüşücez inşşallah. Hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalın
-tatlicadiarzu-

kızlar kanımı verdim 9 da saat 14 den önce çıkmayacakmış telefon açacaklar evde bekleyeceğiz yani sonuç gelince hemen yazarım dualarınız için teşekkürler hayırlısı artık

ayy inşallah güzel heberler verirler tatlım ya ... saat kaç? aman daha 2 saat var .. geç olsunda güç olmasın neyse:)))

of yaaa heyecanla oturdum netin basına ellerim titriyor hayret bişey boğazım kurudu.ama daha 2 saat varmıs
nasıl beklicem yahu bankaya filan gidicem daha....

maşallah kızımız bıcır bıcır tam bizlik:)) opuyorumnanaktan bak zopa yok bu kez... tiroit en büyük düşük sebebi canım gebeliği de zorlaştıran bir durum ve eğer gebelik sağlanmışsa kontrol altında tutulması gereken bir durum. senin yokmuş ne güzel :)) adet gecikmesi stresten olabilir pko var mı sende ondan da oluyormuş çünkü. valla biz yeni ameliyat olduk biraz beklemedeyiz biz o aşamaya kadar burdan yaptıklarımızı anlatırız ne yapalım didocum... canım ben diyetteyim ya dido dedinde yitesim geldi yani :))

bende seni öptüm bıcırıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…