Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dr bi haftadır hergün kan alıyo hastane sitresi ve sizin yazdıklarınızı okurken gitti fasulye aman olsun gecen de kocamı hastanede unuttum ben iyice unutkan oldum korunuyozya belki ondandır

çok kolay çıktım canım ama bir daha bul desen bulamam :) bostancı lüneparkından detaylı bir tarif gerektirir :))))) benim içinde çok keyifliydi canım çok tatlısın ve seninle tanışmaktan inanılmaz keyif aldım

bebingim bilmem ki adet olacakmış gibi ağrıyo bazen
benim bu ay herşeyim ters oldu
çürüdüm çürüdüm

ben geldim ama çok yorgunum temizlik yaptım ve öldüm(( ev çok kirleniyor artık pencerler açık olunca toz eksik olmuyor yerler bile sokak gibi olmuş... bebingim günahımı almışsın terlik değildim bugün... bu akşam geç girerim şimdi yemek yiyeceğiz ardından banyo ve kişisel temizliğim var haberinz ola sonra zopa yemeyim:)))

bırak sen kişisel temizliği falan yaaaaaa
gelmedi sanırım gelse derdin geldi diyeeee
test yaaap teeeeeessssssssssssttttttttttt

bebingim cadolozum kırk yıllık arkadaş gibi sohbet ettik bir sapığımızda vardı bize eşlik eden :))))) tutmasam semra dövecekti vallaha onu :)))) senin ve tuanayın vazgeçişinizden bahsettik bende o olağan küskünlük dedim kaldığı yerden devam edecekler dedim helee etmeyin kaflarınızı kırarım sonra özlemin nisan ayı fotolarının nekadar tatlı olduğundan bahsettik gamzenin taşınmasının yorulmasından denizin nursimin tedavilerinden gamze ve mavinin kaynana maceralarından :))))))) böyleydi işte mavicim ağzımdan almış ne güzel yapıştırmış lafı kıskançlıktan göbişin şişsin bebekle emi :))))

denizcim kocişiyle dimi kızlar inşallah harika geçiyordur günleri bebiş olur inşallah

ya kızlar benim kafam karıştı dr yumurtalıkların çok uyarıldıgı için kist oluşmış dedi ben sadece 1kutu iğne kullandım çok yumurtlamışım ozaman iğneyi kullandırmasalardı şimdide tüp bebekte kullandıracaklar

nursimcim tedavin hayırlı olsun canım ne olurbize güzel haberler ver tatlım tüm detayları yaz ben merak ederim e2 ni takip et canım çok önemli ilaçlarını düzenli kullan ve kendini yorma canım yorulmakta yumurta gelişimini etkiler stres yok relax ol

özlem bizede gel ne olur ben 1aydır sadece üsten temizlik yapıyom süpürüyom viedyla alıyom camlar kapılar perdeler battı şu hastane işi bitsede bende girişsem hergün hastaneye gitmekten bıktım

asagıda 5 kişiyiz inanamıyorum yaaa

burp um ne guzel anlatmısın sanki ordaydım.heyecanlandım birden...

sevimcim neden hergun kan veriyorsun ben atladım sanırım koçişler kıymetli unutma onu sakın ha.
bende tedavi dönemide acayip dalgın oluyordum o gunler geldi aklıma

özlemcim temiz kadın valla hiç aksatmıyorsun sekerim aferin.

hiç kafan karışmasın tatlım bu rutin cevap yumurtalar normalin dışında bir dış etkenle uyarıldığı için çatlamayanlar kiste dönebiliyor bize sayı olarak vermedikleri yumurtalarımızda oluşuyor onlar sadece işlerine yarayan boyuttakilerin sayısını söylüyorlar bize mesela benim yumurta son microda bana 4 yumurta sayıyorlardı ama ben takip çizelgesinin sonradan fotokopisini aldım orada bir tarafta 14 diğer taraftada 7-8 yumurta yazmışlar ama boyutları yeterli olmadığı için söyleme gereği bile duymuyorlar sonra bunlar çatlamazsa bizlere kist olarak geri dönebiliyor

ne zamandır bu kalabalıklığa denk gelememiştim di mi ama yaaa
süper oldu birazdan eve gidicem ama olsun bunu görmek de guzel.
yazın sekerler yazınnnn

denizim koçişinini kollarında simdi ohhh mutlu mesut..
biliyordur onun dedikoduusunu yaptıgımızı da

burp um toplamda 22 yumurta ha vay be ziyan oluyorlar diye cok uzuluyorum ben.sonucta regl olsan heray biri gidicekken bir yıllık yumurta ziyanı oluyor bir ayda.

bebingim keşke yanımızda gerçekten olabilseydin biz birlikte bayağı eylendik gün olaylarından nefret ederim ama sizlerle heralde çok keyifli olabilirdi :))))

özlemcim şu son resimlerine bayıldım çok tatlısın yaa şeker surat seni

yaa bugün nasıl yorucuydu anlatamam kafam beynim patladı yauv ((( çooook yorgunum yaz tatili gelsede biraz nefes alsak bizdede vize haftası daha notları gireceğim otomasyona

bebing cim bende anlamdım tüpü baya zorlaştırmışlar hergün hormon testi istiyolar kollarım morardı bide kızlar genelcerahtan ve dahiliyeden rapor alcakmışım tüp bebek yapabilir diye bide pisikoloktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…