Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama sanki 3. gün olmasına rağmen yumurta var gibi hissediyorum aman inşallah bol bol kaliteli yumurtam olurda bebiş getirir inşallah allahum bu tedavi yolunda gitsin ne olur kızlara umut olayım kendim içim istiyorsam namerdim :jeyyar:

selam kızlar bildiğiniz gibi işteyim bugun ben..
yazılanları okudum ama yazacak birşeyim olmadıgı için yazmaadım..
inşallah guzel ve bol yumurtaların olur burp cum...

Kızlar,slm hepinize,Denizciğimin sesini duyduk çok şükür...Hayat aynen kaldığı yerden devam ediyor...Bize de geleni kabul etmek,dua etmek ve güçlü olmak düşüyor...Bu arada edilen duanın kabul olmasının ilk basamağı,kişinin önce duayı kendisinin kabul etmesiymiş.Şimdi diyoruz yaa,dua ediyoruz olmadı diye,biz kendi dualarımızı kabul ettik mi ki,böyle konuşuyoruz.Önce olumlu düşünmeye çalışsakta,hep olumsuzu geliyor arkasından.Şüphe,itiraz ve olumsuzlukları temizlemeli,öyle dua etmeliyiz.Ya da inanın hiç etmemeliyiz dua.En azından sonradan kabul olmadı bak dememek için.

canım ya aramıza dönmene çok sevindim....opuyorumnanaktan

canım ya ne güzel anne kardeş beraber .... amin canım inşallah sende kolay bir doğum yaparsın....

bebingim çalışkan kızımız pazar pazar çalışıyor
ne oldu sana nazarmı deydirdik söyleyecek sözün nasıl bitti topiğimizin bülbülü dut yemiş bülbüle mi döndü

tuanaycım ama bilokmacık olumlu görsek olumlu olacağız ama okadar çok avcumuzu yaladıkki direk avuç görmeden dilimizi uzatıyoruz
bu atasözünü ben buldum nasıl hadi gelecek nesillere taşıyalım :))

biri kumpir mi dedi bayılırım ben geliyorum akşama bak bekle beni:) valla bebişi olanlar zor zaman geçirdi ağlayıp durdular birde emzirme modundakiler işkence gibi:) bizde bu işkence için uğraşıyoruz inşallah hayırlı ana baba kıymeti bilen çocuklar olurlarda bizi yormazlar... inşallah olur bu kez yumurtaların kaliteli olması için bir kürün yok mu nine? :)))) eşine güven yaparım dediyse yapar benimde iğnelerimi hep eşim yapıyor veteriner hekim ya anlıyor bu işten:)) dualarım seninle tatlım... salı bende diyetisyene gidiyorum dün beni görenler çok şaşırdı bende çoooooook mutlu oldum...

inşallah güzel bir hikayede sen anlatırsın ....

bencede gerçekten dileyerek dua etmek önemli ... rabbim benim dualarımı hiç geri çevirmedi geç oldu hep ama güç olmadı.. inşallah bu kez de böyle olur... hepimizin ki kabul olur....opuyorumnanaktan

tuanaycım ama bilokmacık olumlu görsek olumlu olacağız ama okadar çok avcumuzu yaladıkki direk avuç görmeden dilimizi uzatıyoruz

harikasın üstad........alkisalkisalkis

bu arada aklıma nedense pavlov geldi:))))))))))

kumpir mi bayılırım bende.atasözünü süper buldum tebrik ederim.

valla bende muhabbet bitmezdide dun ben herkesi kendine getirme cabalarımı sürdürürken tuanayım kimsede sohbet edecek keyif yok filan dedi benimde keyif kactı gelmedi bi türlü..

sayfa acık saatlerdir ama yazacak bişeyim yok

özlemim menüyü söylememişssin.hadi afiyet olsun şimdiden...

ii akşamalr fıstıklar ben geldim ama yine siz yoksunuz bu sabah görevden çıkıp sabahın 8:00inde doğru dra gittik 3 tane olan yumurtalarımın hepsi 17 mm olmuş dr bugün iğnelere devam dedi göbeğim kevgir bende aç kapa artema gibi oldum ya olsada şu aşılama kurtulsam diyorum.sonrada adet günümü nasıl bekliycem diyorum ne düşüneceğimi şaşırdım valla...
denizim ii olmana çok ama çok sevindim...sakın bırakma bizi tamam mı tatlım...
burpcum bende sizleri gördüm facede çok sevindim hepiniz çok ama çok şekersiniz...
bebingim sen olmadan bu site olmaz tatlım inan önce gözüm seni arıyo bu topiğin temel direğisin sen...
özlemcim bende bazen bakıyorum çocuk bakmak çok zor diyorum ama zorluğa ulaşmak içinde bi çok zorluğu aşmaya çalışıyoruz...

canım ya geçen gün bezelyeyi duymuştum onu yaptım, çorba ve pilav vardı ancak yan komşum mangal yapmış ve lokma dökmüş öyle olunca çorbayı içtik pilavı yedicokacimcoookk ama bezelye yarına kaldı:))) allah böyle komşuları eksik etmesin .... cokacimcoook

canım ya çok sevindim inşallah üçüz olur:))) evet o zorluk için bu zorluklara katlanıyoruz:))) ama keşke hemen olsaydı bekletmeseydi bizi biz yine değer kıymet bilirdik... bebeğim olsun cam fanusta gezdireceğim valla....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…