bir sayfa dolusu laf yazdım hepsi gitti inanamıyorum ya bir insan bu kadar mı bahtsız olur..
yazdıklarınızı tek tek okudum cevap verdim off
hepinizi çok seviyorum ne olursa olsun kopmak yok beni merak etmeyin iyiyim
şimdi çıkmak zorundayım işim var ama ilk fırsatta sobetinize katılıcam sizde boş bırakmayın nolur...
burpcum canım ben sonuna kadar sizinleyim.bunu söylememe artık gerek bile yok.siz benim kader arkadaşlarımsınız.topiğimizin nazar boncukları sıra sıra dizilicek emin ol.sen nasılsın?nelar yapıyosun?
özlemcim evet canım az kaldı zaman çok çabuk geçiyor,allahım inşallah benide kurtarır,içime korkular girmeye başladı vallaa..annemler bende henüz gitmediler.babamla büyük erkek kardeşim haftaya gidiyorlar okullar açılıyor diye,annemle ata bendeler 19 şubata kadar.dün akşam yazdım ama senin girmenle çıkman bir olmuş..
tuanaycım canım sağol çok iyiyim.uğraşıyoruz işte hep aynı şeyler.sen nasılsın?
deenizcim geçecek insan herşeye alışıyor örnek verdiiğim arkadaş gibi senin kendiliğinden hamile haberlerini alacağız buna çok inanıyorum
özlem kuduruk döt seni ortamlara akıyorsunuz bakıyorum akın akın bebiş gelince akamayacaksınız :)))
nursimide facede gördük bizim cabbar polisimiz bizim. İnşallah o facede hamilelik hallerimiz ve kucaktaki bebişlerimizi görmek nasip olur
tuanay bebing yoksa sizdemi sokak terlikliği günündesiniz biz o işi dün yaptık pazar ev terlikliği yapıyoruz fırında kumpirler bizi bekliyor :) eşim harika kumpir yapar
özlemim ne yapayım sabah akşam koldan iğne akşam göbekten puregon 300 doz birde kalçadan menagon iğne manyağı oldum
artık enjeksiyon için hastanelere taşınmaktan sıkıldım bu akşam kalçadan enjeksiyonu eşim yaapacak ablam öğretti eşime umarım bir aksilik çıkmaz
ve salı günü için dualarınızı bekliyorum benim dualarım olmuyor
ama sanki 3. gün olmasına rağmen yumurta var gibi hissediyorum aman inşallah bol bol kaliteli yumurtam olurda bebiş getirir inşallah allahum bu tedavi yolunda gitsin ne olur kızlara umut olayım kendim içim istiyorsam namerdim :jeyyar:
Kızlar,slm hepinize,Denizciğimin sesini duyduk çok şükür...Hayat aynen kaldığı yerden devam ediyor...Bize de geleni kabul etmek,dua etmek ve güçlü olmak düşüyor...Bu arada edilen duanın kabul olmasının ilk basamağı,kişinin önce duayı kendisinin kabul etmesiymiş.Şimdi diyoruz yaa,dua ediyoruz olmadı diye,biz kendi dualarımızı kabul ettik mi ki,böyle konuşuyoruz.Önce olumlu düşünmeye çalışsakta,hep olumsuzu geliyor arkasından.Şüphe,itiraz ve olumsuzlukları temizlemeli,öyle dua etmeliyiz.Ya da inanın hiç etmemeliyiz dua.En azından sonradan kabul olmadı bak dememek için.
tuanaycım ama bilokmacık olumlu görsek olumlu olacağız ama okadar çok avcumuzu yaladıkki direk avuç görmeden dilimizi uzatıyoruz
bu atasözünü ben buldum nasıl hadi gelecek nesillere taşıyalım :))
tuanaycım ama bilokmacık olumlu görsek olumlu olacağız ama okadar çok avcumuzu yaladıkki direk avuç görmeden dilimizi uzatıyoruz
bu atasözünü ben buldum nasıl hadi gelecek nesillere taşıyalım :))
kumpir mi bayılırım bende.atasözünü süper buldum tebrik ederim.
valla bende muhabbet bitmezdide dun ben herkesi kendine getirme cabalarımı sürdürürken tuanayım kimsede sohbet edecek keyif yok filan dedi benimde keyif kactı gelmedi bi türlü..
sayfa acık saatlerdir ama yazacak bişeyim yok
özlemim menüyü söylememişssin.hadi afiyet olsun şimdiden...
ii akşamalr fıstıklar ben geldim ama yine siz yoksunuz bu sabah görevden çıkıp sabahın 8:00inde doğru dra gittik 3 tane olan yumurtalarımın hepsi 17 mm olmuş dr bugün iğnelere devam dedi göbeğim kevgir bende aç kapa artema gibi oldum ya olsada şu aşılama kurtulsam diyorum.sonrada adet günümü nasıl bekliycem diyorum ne düşüneceğimi şaşırdım valla...
denizim ii olmana çok ama çok sevindim...sakın bırakma bizi tamam mı tatlım...
burpcum bende sizleri gördüm facede çok sevindim hepiniz çok ama çok şekersiniz...
bebingim sen olmadan bu site olmaz tatlım inan önce gözüm seni arıyo bu topiğin temel direğisin sen...
özlemcim bende bazen bakıyorum çocuk bakmak çok zor diyorum ama zorluğa ulaşmak içinde bi çok zorluğu aşmaya çalışıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?