Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba özlemilker bişey sorabilirmiyim?

canım kusura bakma görmemiştim... öncelikle hoşgeldin aramıza... tabi tatlım ne istersen sorabilirsin :) zaten burada ben olmasam bile arkadaşlarım mutlaka cevap vereceklerdir... ama tek şartımız işin bitince bu sayfayı bırakmaman ona göre:)) çok kullanıldık bu yönde o nedenle.( zaten burada biz 6-7 arkadaş sabitiz ve sıkı dost olduk artık sende aramıza katılmak istersen seve seve kabul ederiz... ancak kendinden bahsetmemişsin anlat bakalım kestaneşekeri....opuyorumnanaktan

herkes kabuğuna cekilmiş sanırım...
özlemcim ah öyle komsular bana da nasip olsa keşke..
benimde canım mangal istemişti bugun...
tartılıcam yarın sabah ama korkuyorum yaaa.
zayıflamam lazım şimdiden 2 düğünümüz var yaza keske hamile olsam.en cok istediğim şey karnım burnumda düğüne gitmek benim...
bu ay bi sapıtma yasanmaz inşallah vaktinde olurum yada hamile olurum.

Kıslarrrr nasılsınız bakalım,Öslemim afiyet olsun tatlım yaaa,mangal keyfine ben de bayılırım.Sabah erkenden toplantı varmış,müdürüm aradı az önce.Herkes birseyler yapsın getirsin dedi,ben de poğaça yapmaya çalışıyorum.Sonuç nasıl çıkacak bilmiyorum.ınternetten bir tarif aldım,yoğurdum,şimdi beklemede.Sonra şekil verip fırına atacağım.ınşallah güzel olur yaaa...

Bebing,ingggg,ingg,inggg,ing inşallah hamilesindir,dirrrr,dirrr,dirrrrr....

valla ben kimseye rastlamayınca bağ bahçe işlerine baktım orada nursimle yazıştık:))
benim komşudan yana hep yüzüm gülmüştür... muş'ta otururkende yan komşum çiçek ablam ' kızım sen yoruluyorsun ben sana yapar yapar getiririm derdi haftada 2-3 gün kesin birşeyler getirirdi içli köfteler, su börekleri, mantlar, poğaçalar, tatlılar, muş köftesi, sarmalar, dolmalar ne varsa getirirdi allah razı olsun bizdede tabak boş verilmez illa birşeyler bende yapardım... hatta çiçek abla bazı zzamanlar abartır tepsiye ne varsa koyar getirirdi... çankırıda ev sahibim aynı zamanda komşumdu o da sağolsun buranın bir ilçesinin kirazı falan meşhur ondan getirirdi yaptığı güzel birşey varsa mutlaka gönderirdi... eeeee burasıda öyle ama bende mutlaka veririm komşuluğum iyidir .. bazen yeni denediğim şeyleri verirken zehirlenmeyini de eklerim:)))
oldu canım aldığın kiloları sonra bebişe yükle yok öyle önce zayıfla sonra yeğenimi suçlama... ama inşallah hepimiz öyle gideriz...
inşallah herşey yoluna girer tatlım ya... opuyorumnanaktan

keşke daha önce deseydin annemin bir tarifi var pastane poğaçası falan halt etmiş:))) onu verirdim...
mangal keyfi bizim her zaman var bahçemiz var zaten hepi topu 2 komşum var... baharda 2 güne bir dışardayız köpişlerimiz yaşıyor valla... sizde gelin sizede yapalım... yan komşumun eşi gençlik döneminde köftecide çalışmış o nedenle köfteler süper çok yerde yedim ama trabzondan sonra komşu gelir:))
ayy tatlım ya sen yaparsında kötü mü olur? senin o güzel ellerin değsin şeker gibi olur tadından yenmez valla...

özlemim bebingim siz gelin yeterki kumpirin alasını yapar size kocişim :)
canım benim diyetisyenle zayıflıyorsun diye ses çıkartmıyoruz hemde sağlıklı yiyeceklerde pişiriyorsun ama umarım direncin düşmuyordur sen zaten kilolu değilsinki neyine diyetisyene gidiyorsun hala anlamış değilim ya
bende tam bugün menüde ne var diye soracaktım özlem :)
valla tam kocakarı ilaçlarım var dimi :))) ne yapalım çeken bilir bu aralar unutmazsam bal çörekotu tarçın karışımı yiyorum günde 1-2 kaşık
bebing keyfin kaçmasın anacım içimizde en moralli sensin sende susarsan halimiz nicedir
denizciğim gezmeye falan gidin kocişle sinemaya gidin avatara gidin yahşi batıya gitmeyin çok kötüymüş tabi paramı kaldı tüp bebeğe harcamaktan diyorsun ama boş ver insanlar daha ağır sağlık problemlerine ne paralar harcıyor bizimde kaderimiz buymuş malesef

kızlar aslında bu yazdıklarımı 4 saat önce yollamıştım ama hata vermiş gitmemiş netbookun kapağıınıda kaapatmıştım bir açtım aynen duruyor yollayayım gene ziyan olmasın :))) güncelliği geçti ama idare edin artık beni :)))

EEEEE,herkes iyi mi,daha neler neler var,anlatın bakalım????

ayy ne anlatayım tatlım ya bugün evi temizledim 2 kere sildim her yeri ama içime sinmedi yarın bir kez daha silip toz alacağım sonra komşuma kek yapıp çaya gideceğim....

tuanay ben öyle müdüre ne diyeyim emi uyuz olurum böyle şeylere ulen şirket size hazırlatsın birşeyler yuh yaa pazar pazar aranıp böyle söylenirmi yaaa bende uyuz olurum yok parti yapılacakmış evden herkez bir şey getirsinmiş yok yaa :)))))))) hem pazartesi sendromu hem erkenden toplantı hemde pazardan haber ığğğ tüylerim diken diken oldu tuanayım yerine uyuz kaptım :))))

canım benim ne güzel olur gelsek ama kısmet işte...
yok canım iyiyim direncim hiç düşmedi hiç aç kalmadım ki:))) daha çok yedim desem yeridir....
menümü tam yiyemedim komşum sağolsun:))
canım ya bu karışım ne içindi çörekotunu eziyor musun öylece koyuyor musun?
ayyyy bak tarihi geçmiş dedin ya başım dönmeye başladı sanırım zehirlendim:)))))

nursincim maşallah 17 cm güzel olmuş artık bitmek üzere tedavin güzel sonuçlarını alırı inşallah göbeğim kevgir oldu diyorsun beni gör :) sabah lucrin koldan sonra hormonlar için gün aşırı kan aldırıyorum ki damarlarım ince en az üç kere sokmadan alamıyor hıyarlar kanı sonra akşşam koldan bir lucrin daha sonra göbekten puregon kartuş 300 lük ama içinde 375 doz var ben 300 ü enjekte ediyorum ama 75 lik artıyor malum ilaçlar pahalı o 75 lik artanları ziyan etmemek için bugün son iki günlük artan kartuşu iğne değiştire değiştire enjekte ettim sonrada kalan 150 dozu başka bir iğne ile enjekte ettim 3 tane bir günde iğne göbeğe :) bitmedi bittimi hayıııır tötüdende menagon yiyorum her gün :))))
denize girsem batarım heralde su alıp :))))

ya evet ya ben bizim okul seminerleri ya da yerli malı hafatsı gibi düşünüp olur demiştim ama gerçekten ne gerek var ki? hayır biz genelde yaparız şirket yok devlet var :))) hele seminerlerde muş'ta iken resim öğretmenimiz seminer çalışma konularımız bitince takı tasarımını bile öğretmişti:)) ilk hobi dükkanına gittiğimizde salak salak bakıyordum bunlar nasıl bir araya gelir diye şimdi gördüğüm şeyin aynını hatta daha güzelini yapıyorum.. ebrucum sağolsunopuyorumnanaktan

burpum ya sende kevgire döndün ya ... inşallah sonucu güzel olurda değer ya...

kız özlem allah seni ne yapsın demek son kullanma tarihi geçmiş mesajımdan zehirlendin :)))
allah seni hamile yapsın emiiii
birbirimize böyle küfür ve beddualar edelim belki tutar muhaaaa
çörekotunun tozuda varmış ama ben bildiğin zımbırtılardan kullanıyorum yani ne biliim tanımlayamadım poğaça üstündekiler gibi bir arkadaşım fare mokuna benzetirdi ööle işte
tarçın toz bal bildiiin bal karıştırıyorsun sabah akşam bir kaşık yumurta arttırıyormuş
çakşır suyu denen bişide varmış ama ben bilmediiim şeyi deneyemiyorum onuda belki ilerleyen tarihlerde denerim muaaaaahaaaa

tuanayım sanırım poğaçalara şekil vermeye başladın :)) yoksun ..... ne koydun içine peynirli deme onada bayılırım ben... ya bu arada ben ne seviyorum yemek yemeyi... ondan aldım bu kadar kiloyu zaten...

anaaa koca bastı kalayı bana filim ayarladı bende haldır haldır size yazıyorum geç oldu başlayalımda bitsin yatalım diyor ben kaçtım canlarım

aminnnnnnn....... hepimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh....
çörek otunu tarçını severim tam benlkimiş ne zaman başlanıyor adetin ilk günü müydü?
çakşırı benimki yeniden içmeye başladı tadı iğrençmiş öyle diyor... şimdide fındık ceviz ve ballı bir karışım yaptık sabahları iki kaşık yiyecek... mübarek kuvvet macunu gibi birşey oldu sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…