merhaba özlemilker bişey sorabilirmiyim?
herkes kabuğuna cekilmiş sanırım...
özlemcim ah öyle komsular bana da nasip olsa keşke..
benimde canım mangal istemişti bugun...
tartılıcam yarın sabah ama korkuyorum yaaa.
zayıflamam lazım şimdiden 2 düğünümüz var yaza keske hamile olsam.en cok istediğim şey karnım burnumda düğüne gitmek benim...
bu ay bi sapıtma yasanmaz inşallah vaktinde olurum yada hamile olurum.
Kıslarrrr nasılsınız bakalım,Öslemim afiyet olsun tatlım yaaa,mangal keyfine ben de bayılırım.Sabah erkenden toplantı varmış,müdürüm aradı az önce.Herkes birseyler yapsın getirsin dedi,ben de poğaça yapmaya çalışıyorum.Sonuç nasıl çıkacak bilmiyorum.İnternetten bir tarif aldım,yoğurdum,şimdi beklemede.Sonra şekil verip fırına atacağım.İnşallah güzel olur yaaa...
EEEEE,herkes iyi mi,daha neler neler var,anlatın bakalım????
özlemim bebingim siz gelin yeterki kumpirin alasını yapar size kocişim :)
canım benim diyetisyenle zayıflıyorsun diye ses çıkartmıyoruz hemde sağlıklı yiyeceklerde pişiriyorsun ama umarım direncin düşmuyordur sen zaten kilolu değilsinki neyine diyetisyene gidiyorsun hala anlamış değilim ya
bende tam bugün menüde ne var diye soracaktım özlem :)
valla tam kocakarı ilaçlarım var dimi :))) ne yapalım çeken bilir bu aralar unutmazsam bal çörekotu tarçın karışımı yiyorum günde 1-2 kaşık
bebing keyfin kaçmasın anacım içimizde en moralli sensin sende susarsan halimiz nicedir
denizciğim gezmeye falan gidin kocişle sinemaya gidin avatara gidin yahşi batıya gitmeyin çok kötüymüş tabi paramı kaldı tüp bebeğe harcamaktan diyorsun ama boş ver insanlar daha ağır sağlık problemlerine ne paralar harcıyor bizimde kaderimiz buymuş malesef
kızlar aslında bu yazdıklarımı 4 saat önce yollamıştım ama hata vermiş gitmemiş netbookun kapağıınıda kaapatmıştım bir açtım aynen duruyor yollayayım gene ziyan olmasın :))) güncelliği geçti ama idare edin artık beni :)))
tuanay ben öyle müdüre ne diyeyim emi uyuz olurum böyle şeylere ulen şirket size hazırlatsın birşeyler yuh yaa pazar pazar aranıp böyle söylenirmi yaaa bende uyuz olurum yok parti yapılacakmış evden herkez bir şey getirsinmiş yok yaa :)))))))) hem pazartesi sendromu hem erkenden toplantı hemde pazardan haber ığğğ tüylerim diken diken oldu tuanayım yerine uyuz kaptım :))))
kız özlem allah seni ne yapsın demek son kullanma tarihi geçmiş mesajımdan zehirlendin :)))
allah seni hamile yapsın emiiii
birbirimize böyle küfür ve beddualar edelim belki tutar muhaaaa
çörekotunun tozuda varmış ama ben bildiğin zımbırtılardan kullanıyorum yani ne biliim tanımlayamadım poğaça üstündekiler gibi bir arkadaşım fare mokuna benzetirdi ööle işte
tarçın toz bal bildiiin bal karıştırıyorsun sabah akşam bir kaşık yumurta arttırıyormuş
çakşır suyu denen bişide varmış ama ben bilmediiim şeyi deneyemiyorum onuda belki ilerleyen tarihlerde denerim muaaaaahaaaa
anaaa koca bastı kalayı bana filim ayarladı bende haldır haldır size yazıyorum geç oldu başlayalımda bitsin yatalım diyor ben kaçtım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?