herkese burdaymış ben geç kaldım
moralim bozuk kayınvalidemle konuşmadım diye eşim surat yaptı
istemiyorum konuşmak banyoda dedi bizimkide
ya yanlış yaptım belkide bilmiyorum ama abuk sabuk laflardan sıkıldım artık..aman neyse alırız gönlü..
bir sürü şey yazmıştım hepsi gidince moralim bozuldu
ama toparlıyacağım yine
görkemli canım çok sağol herkesin sorunu farklı merkez konusunda sana umut olmak isterdim ama yinede sen benim sonucuma göre karar verme içine ne siniyorsa onu yap..
aramıza yeni katılan arkadaşlara da çok teşekkür ederim uzun zamandır kader birliği yaptığımız arkadaşlarım gibi destek olmuşsunuz bana..hayırlısı buymuş diyorum ama üzülmemek elde değil
az önce face de üniversiteden yakın bir arkadaşım vardı 2 kızı var peş peşe oldu durumuda biliyor arada uzun uzun konuşuyoruz kızlarının resmini gördüm yine açacaktım muslukları zor tuttum çok güzel bir dıuygu olmalı kızına doğum günü partisi vermiş kendimi düşündüm onlar için uğraşmak ilk doğum gününü yapmak evi süslemek ne bileyim inşallah yaşarız bu duyguları..
bebingim tuanayım burpum özlemim nursimcim sonsuz desteğiniz için çok teşekkürler yazdıklarınızı gündüz okurken çok duygulandım o duyguyla çok güzel şeyler yazmıştım ama dedim ya hepsi gitti özetle SİZİ SEVİYORUM..
bizim yol haritamız belli şubatta ilaca başlamayıp doğal haline bırakacağız mart başı eşim 2 ay göreve çıkıyor bende ilaca başlarım eğer doğal yolla bir mucize olmazsa mayıs gibi eşim geldiğinde rapor işleri başlar ve raporla ilk tüp bebeğimizi yaparız inşallah maddi olarak da çok zorlamamış olur ..
tek korkum tekrar kist yinelemesi bu ay çok fazla östrojen aldım ve endonun düşmanı biliyorsunuz..
telefonu eşim açtı olumsuz haberi o öğrendi ama ben ilk saniyesinde anladım zaten adet olup bittikten sonra arayıp randevu alıp doktorla görüşme yapacakmışız durumum hakkında.. daha adet olmadım ama ağrım var bugün yarın olurum herhalde...
bir süre tedavi ile ilgili gündemim yok ama olsun şimdiki gündemimiz burp nursim inşallah arada gelecek olan sürpriz beleş bebekler
her durumda face de hobareyyyy yapmak serbest...
herkese iyi geceler yarın görüşürüz
bu arada elif turna bi kızımız olursa ona koymak istediğimiz isim benim adım arzu arkadaşlar.
bugun tartılacaktım ya cesaret edemedim.ama herkes zayıfladın mı filann dedi haftasonu anlayamadım yiyerek zayıflamak mümkün müsempatiksalakcinni
özlem beni keser heralde öyle bişey varsa...
tuanayın duruma nasıl gıcık oldum.ben o müdürün ta..........
ay herkes elif ismini seviyor ne guzel bende mi koysamkaydirigubbakcemile3
dün gece acayip bir rüya gördüm şekerler.
regl olmuşum ama idrar testi yapıyorum ve pozitif.
hemen kan testine gidiyorum ve deger düşük cıkıyor.
sonra doktoruma gidiyorum iğrenç bir muayhane salonunda muayne ediyor ve bebek düşebilir diyor yanlış hatırlamıyorsam ama gerçekmiş gibi canım acıdı o sırada son kısımları hatırlayamıyorum ve uyandım
özlemcim sen bugun diyetisyene gitmicek miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?