Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese burdaymış ben geç kaldım
moralim bozuk kayınvalidemle konuşmadım diye eşim surat yaptı
istemiyorum konuşmak banyoda dedi bizimkide
ya yanlış yaptım belkide bilmiyorum ama abuk sabuk laflardan sıkıldım artık..aman neyse alırız gönlü..
bir sürü şey yazmıştım hepsi gidince moralim bozuldu
ama toparlıyacağım yine
görkemli canım çok sağol herkesin sorunu farklı merkez konusunda sana umut olmak isterdim ama yinede sen benim sonucuma göre karar verme içine ne siniyorsa onu yap..

aramıza yeni katılan arkadaşlara da çok teşekkür ederim uzun zamandır kader birliği yaptığımız arkadaşlarım gibi destek olmuşsunuz bana..hayırlısı buymuş diyorum ama üzülmemek elde değil
az önce face de üniversiteden yakın bir arkadaşım vardı 2 kızı var peş peşe oldu durumuda biliyor arada uzun uzun konuşuyoruz kızlarının resmini gördüm yine açacaktım muslukları zor tuttum çok güzel bir dıuygu olmalı kızına doğum günü partisi vermiş kendimi düşündüm onlar için uğraşmak ilk doğum gününü yapmak evi süslemek ne bileyim inşallah yaşarız bu duyguları..
bebingim tuanayım burpum özlemim nursimcim sonsuz desteğiniz için çok teşekkürler yazdıklarınızı gündüz okurken çok duygulandım o duyguyla çok güzel şeyler yazmıştım ama dedim ya hepsi gitti özetle SıZı SEVıYORUM..
bizim yol haritamız belli şubatta ilaca başlamayıp doğal haline bırakacağız mart başı eşim 2 ay göreve çıkıyor bende ilaca başlarım eğer doğal yolla bir mucize olmazsa mayıs gibi eşim geldiğinde rapor işleri başlar ve raporla ilk tüp bebeğimizi yaparız inşallah maddi olarak da çok zorlamamış olur ..
tek korkum tekrar kist yinelemesi bu ay çok fazla östrojen aldım ve endonun düşmanı biliyorsunuz..

telefonu eşim açtı olumsuz haberi o öğrendi ama ben ilk saniyesinde anladım zaten adet olup bittikten sonra arayıp randevu alıp doktorla görüşme yapacakmışız durumum hakkında.. daha adet olmadım ama ağrım var bugün yarın olurum herhalde...
bir süre tedavi ile ilgili gündemim yok ama olsun şimdiki gündemimiz burp nursim inşallah arada gelecek olan sürpriz beleş bebekler
her durumda face de hobareyyyy yapmak serbest...
herkese iyi geceler yarın görüşürüz

deniz kendini toplamana çok sevindim.umarım herkes sonunda arzularına özlemlerine kavuşur.bugün sebepsiz bir moral bozukluğu vardı bende onun için sadece yazdıklarınızı okudum.aslında iyide geldi.neyse sonra daha iyi hisettiğimde görüşürüz byy

canım benim kendini iyi hissetmene çok sevindim sen mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz:)) bende seni ÇOK SEVİYORUMopuyorumnanaktan
tedaviyi ertelemen iyi olmuş en azından biraz dinlenmiş kafaya takmamış olursun örneğin ben eşimin de ameliyatı sonucunda iyice bıraktım kendi haline ve inan şimd çok daha rahatım beklemiyorum ya inan çok ama çok daha rahatım ve kendimi zayıflamaya odakladım şimdi önce ben diyorum :))) bu beni çok rahatlattı bence sende bu dönemde eğer istersen tabi eski işine dön yada yeni uğraşlar edin faydasını göreceksin...
inşallah kist mist yoktur olursada zaten mayısa kadar o da hallolur takma kafana... inşallah kendiliğinden olur rabbim kısmet ederse...
neden tekrar çağırmışlar ki? neyse git en azından ne var ne yok öğren için daha rahat olur...
burp ve nursimden bekliyoruz bakalım inşallah güzel bir haber verirler....

bu arada elif turna bi kızımız olursa ona koymak istediğimiz isim benim adım arzu arkadaşlar.

oooo buradada elif ismini ne çok seven varmış:)) nursimde öyle istiyor ve inşallah arkadaşıma kısmet olur tabi sanada tatlım... hatta hepimize nasip olsun:)
ben LİYA düşünüyorum eşime sormadım ama ona kalırsa ceylin olsun diyor ki onuda seviyorum .... elif tamamda turna soyadınız mı? isim olarak düşünürseniz çocuk ilerde problem yaşamaz mı? aynı sohbet dün nursimlede geçti:)) bu arada herkes kız istiyorr galiba allah gönlünüze göre versin inşallah.... arzu ismine tutku da uyar bence:))opuyorumnanaktan

bugun tartılacaktım ya cesaret edemedim.ama herkes zayıfladın mı filann dedi haftasonu anlayamadım yiyerek zayıflamak mümkün müsempatiksalakcinni
özlem beni keser heralde öyle bişey varsa...

tuanayın duruma nasıl gıcık oldum.ben o müdürün ta..........

dün gece acayip bir rüya gördüm şekerler.
regl olmuşum ama idrar testi yapıyorum ve pozitif.
hemen kan testine gidiyorum ve deger düşük cıkıyor.
sonra doktoruma gidiyorum iğrenç bir muayhane salonunda muayne ediyor ve bebek düşebilir diyor yanlış hatırlamıyorsam ama gerçekmiş gibi canım acıdı o sırada son kısımları hatırlayamıyorum ve uyandım

evet mümkün tatlım çünkü ben hiç yemediğim kadar yiyorum...

ay herkes elif ismini seviyor ne guzel bende mi koysamkaydirigubbakcemile3

yooo ben sevmiyorum... sevmediğim bazı ismiler var tabi... elif deyince aklıma çocukluğumdan kalmadır bizim orada deli elif vardı o gelir birde adı elif olanlar tanıdıklarım hep çirkindiler o yüzden sevmem buna adı elif olan tüm arkadaşlarım dahil... ha birde niye çocuğuma alfabeden bir isim seçeyimki o zaman a,b,c .... hepsi olur yani:)) ben ismin söylenişinden ziyade anlamına bakarım çocuğuma koyacağım ismin özel bir anlamı olmalı ilerde sorun yaşamasın ayyyy ne güzel bir anlamı varmış desinler ve benim kuzum bunu duysun.... tabi tercih kişiden kişiye değişir... ama elif'i seven çok tanıdığımda var:)

ya bende acayip rüyalar görüyorum kaç zamandır sıyırdık mı ne:)))

inşallah gerçek pozitifide görürüz bir gün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…