Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kıyamam ya dikkkat et kendine valla benimde canım çok istiyor ama kendime güvenemiyorum... bende mersinde karsambaç diye buzlu birşey yemiştim çok hoşuma gitmişti...
ya ben kısmetse ondan önce dönüyorum:)) neyse canım ya yine de az kaldı sayılır birde nursimden sonra sana hobareyyyyyyyyyy yaparız inşallahhhhhhh.... senin regl 1 mayısta değil mi? planlı çalışmak iyidir hep başarı getirir :kedi::lepi:
ben müdürünü arayıp söyleyeyim istersen:))):mymeka:

bak yarın işim çok olur giremem gelin hadi... bugün evi süpürdüm halıları kaldırdım yarın silerim , valiz hazırlarım, banyo yaparım çok işim olur ha.... ya ben halıları sersem mi yoksa sermesem mi? gelince ben yine temizlerim eşimde kızıyor zaten giderken temizlik mi yapılır sen gelince yine yaparsın zaten neden kendini yoruyorsun diyor ... sizce ne yapayım ya(

ben varım özlem :))
ah soram ben arayacağım sonunda izin vermesin diye o kadar yani:))

inşallah özlem ya hayırlısı olsun benim aşılamalardan umudum yok ki normal yolla olsun yine allahın takdiri..napalım..
annemim evde genç odam var..annem bozmadı öyle duruyor anenm sordu evi satarsam al eve götür dedi..yok dedim çocuk yok ortada odayı mı tutacağım ver dedim ihtiyacı olana ..hem olsun ben ona neler lacağım herşeyi yeni olacak inşallah...

bence serme temizle kaldır benim öyle de kendime yandaş arıyorum:))
gelince bi daha süpürge tutar temiz temiz yayrsın. benim fikrimm..

bu arada okudum nbnh yi unuttumm..
hoşgeldin canım nasıl geçti sen nasılsın?
gördüm sende bunalımsın herhalde bebk olayları rafa mı kalktı..inşallah hayırlısı olur belkide kafadan çıkınca gelir sıpa..

amannın ben geldim ama kimseler kalmamış süpriz yaptım size...
eşim 5 dk izin verdi ama kimseler yok neyse simdi okuyayımsabah yazmaya devam ederim.özlemcim bencede serme gelince bi kat daha temizlersin sonra serrersin canım iyi yolculuklar sekerim çok özlicem seni ben ya.oralardan girersin inş.

bebişim geldi mi pc..yoksa eşinin pc den mi takılıyorsunuz..akşam yazınca sevindim birden..

güle güle kıllan özlemcim çok komik oldu yaw.
gamzecim taksitler bitince evsahibi olucaksınıız o zamana rahatlarsınız canım takma kafana.simdi fedakarlık zamanı

tamam olur sağlı sollu sıkıştırırız:))) hiç belli olmaz ki o rabbimin takdiri canım benim... inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan gelir bebişin... tabi ya olsunda neler neler alırız...

bence serme temizle kaldır benim öyle de kendime yandaş arıyorum:))
gelince bi daha süpürge tutar temiz temiz yayrsın. benim fikrimm..

valla bende senin gibi düşünüyorum aslında :)) gelince süpürür sererim diyorum ama... teşekkür ederim fikrin için canım benim...kaydirigubbakcemile3

hanaaaaaaaaaaa harikasın sen ya mucksssss
tamam oku bakalım şekerim... tamam sizi dinleyeceğim sermiyorum , canım çok teşekkür ederim ama sizi bırakmayacağım bu kez götürüyorum bilgisayarı geçen sefer aniden gitmiştik bu kez hazırlıklıyız:)))

güle güle kıllan özlemcim çok komik oldu yaw.
gamzecim taksitler bitince evsahibi olucaksınıız o zamana rahatlarsınız canım takma kafana.simdi fedakarlık zamanı

sağol bitanemmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan pambık oldum ben pambıııııııııııııııkkkkkk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…