benimde ağzım burnum karıştı grip oluyorum birden kısa kolluya geçtim..kocişte fırçaladı kesin dondurma yedin diye mersinde istedim yedirmedi..ama yemedim kii niye böyle oldu..
neyse güzel haberde 5 mayıs dönüş günü..
geri saymaya başlayacağım 14 gün kaldı eşimin gelmesine..
bugün hastaneyi aradım sperm kültürü verecek 6 mayısta birtek o eksikmiş aşılamadan önce yapılsın dediler bende 1-2 mayıs gibi başlarım iğnelere..
tabi inşşşşşşşşşşşşşşşallllaaaaaaaaaaaaaaahhhh gerek kalmaz ama biz yine planımızı yaptık..
bu arada elimden gelen birşey yok eşim gelince izne çıkınca kardeşi de gelecek..tek umudum çalıştığı şirketin izin vermemesi:))ne fesatım yahu belki dualarım kabul olur...
bak yarın işim çok olur giremem gelin hadi... bugün evi süpürdüm halıları kaldırdım yarın silerim , valiz hazırlarım, banyo yaparım çok işim olur ha.... ya ben halıları sersem mi yoksa sermesem mi? gelince ben yine temizlerim eşimde kızıyor zaten giderken temizlik mi yapılır sen gelince yine yaparsın zaten neden kendini yoruyorsun diyor ... sizce ne yapayım ya(
ben varım özlem :))
ah soram ben arayacağım sonunda izin vermesin diye o kadar yani:))
inşallah özlem ya hayırlısı olsun benim aşılamalardan umudum yok ki normal yolla olsun yine allahın takdiri..napalım..
annemim evde genç odam var..annem bozmadı öyle duruyor anenm sordu evi satarsam al eve götür dedi..yok dedim çocuk yok ortada odayı mı tutacağım ver dedim ihtiyacı olana ..hem olsun ben ona neler lacağım herşeyi yeni olacak inşallah...
bence serme temizle kaldır benim öyle de kendime yandaş arıyorum:))
gelince bi daha süpürge tutar temiz temiz yayrsın. benim fikrimm..
kolay gelsin özlem baya yoksun dimi :))özlerim ben seni özlemmmm:))
özlemcim uzun kalıcaksan gelince yap,ev kapalıda olsa toz oluyooo.benden söylemesi.
amannın ben geldim ama kimseler kalmamış süpriz yaptım size...
eşim 5 dk izin verdi ama kimseler yok neyse simdi okuyayımsabah yazmaya devam ederim.özlemcim bencede serme gelince bi kat daha temizlersin sonra serrersin canım iyi yolculuklar sekerim çok özlicem seni ben ya.oralardan girersin inş.
güle güle kıllan özlemcim çok komik oldu yaw.
gamzecim taksitler bitince evsahibi olucaksınıız o zamana rahatlarsınız canım takma kafana.simdi fedakarlık zamanı
kül kedisi yakaladım seni,çok özledim ben seni bebing yaaaaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?