yooo ben sevmiyorum... sevmediğim bazı ismiler var tabi... elif deyince aklıma çocukluğumdan kalmadır bizim orada deli elif vardı o gelir birde adı elif olanlar tanıdıklarım hep çirkindilero yüzden sevmem buna adı elif olan tüm arkadaşlarım dahil... ha birde niye çocuğuma alfabeden bir isim seçeyimki o zaman a,b,c .... hepsi olur yani:)) ben ismin söylenişinden ziyade anlamına bakarım çocuğuma koyacağım ismin özel bir anlamı olmalı ilerde sorun yaşamasın ayyyy ne güzel bir anlamı varmış desinler ve benim kuzum bunu duysun.... tabi tercih kişiden kişiye değişir... ama elif'i seven çok tanıdığımda var:)
Kızlar herkese selam
Denizcim daha iyi olmana çok sevindim. Seni birdaha öyle görmeyelim inşallah canım.
Bebing ve özlemilker beim de adımı Elif koyacaklarmış rüyalarında görmüşler son anda Didem olmuş CADIARZU
Ben kötü bir haftasonu geçirdim kızlar aslında bozuğum. Eşimle çok tartıştık. mafoldumben Sanırım altta yatan malum sıkıntıları başka şekillerde birbirimizden çıkartıyoruz. Sevgi çok ama sabır ve özen azaldı gibi geliyor. Çok zorlu bir sınav sanrım yaşadığımız. Bazen deyiyor mu diye sormuyor değilim... :umursamaz:
Dido
didocum kolay seyler degil yasadıklarınız tabiki yıpranıyorsunuz bunun için bazen es vermek gerekli.önemli olan sizsiniz.çocugunuz olur ama sizin ilişkiniz bozulursa ne olacak.lütfen birbirinize sahip çıkın bu sınavda birbirinizi kaybetmeyin.
Doğru söylüyorsun Bebingcim ama ister istemez acayip etkilendik. Kavga sebepleri inan okadar sudan sebepler ki nasıl birdenbire büyüyor anlayamıyorum! Asıl sebep belli ama kimse söylemiyor. bilmiyorumkismile
Zaman herşeye ilaç derler ya, hiç geçmesse ne oluyor bu zaman..? Mart sonunu bekliyoruz ya test ve şanslıysak aşılama için. Geçmiyor, olmuyor mart! kötükedihüso
Okadar saçmaladım ki nasılsa olmuyor diye dün doğum kontrol ilacı aldım birtane. Bugün devam etmeyeceğim aklım başıma geldi. Ama gel gör işte saçmaladım. Fenayım yani. Sizi de sıkmıyım. Yazmıyım iyi olmadan. Arkadaşlarımı da üzüp akıllarına üzüntü getirmiyim. :1no2:
Dido
bu arada elif turna bi kızımız olursa ona koymak istediğimiz isim benim adım arzu arkadaşlar.
canım benim kendini iyi hissetmene çok sevindim sen mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz:)) bende seni ÇOK SEVıYORUMopuyorumnanaktan
tedaviyi ertelemen iyi olmuş en azından biraz dinlenmiş kafaya takmamış olursun örneğin ben eşimin de ameliyatı sonucunda iyice bıraktım kendi haline ve inan şimd çok daha rahatım beklemiyorum ya inan çok ama çok daha rahatım ve kendimi zayıflamaya odakladım şimdi önce ben diyorum :))) bu beni çok rahatlattı bence sende bu dönemde eğer istersen tabi eski işine dön yada yeni uğraşlar edin faydasını göreceksin...
inşallah kist mist yoktur olursada zaten mayısa kadar o da hallolur takma kafana... inşallah kendiliğinden olur rabbim kısmet ederse...
neden tekrar çağırmışlar ki? neyse git en azından ne var ne yok öğren için daha rahat olur...
burp ve nursimden bekliyoruz bakalım inşallah güzel bir haber verirler....
dün gece acayip bir rüya gördüm şekerler.
regl olmuşum ama idrar testi yapıyorum ve pozitif.
hemen kan testine gidiyorum ve deger düşük cıkıyor.
sonra doktoruma gidiyorum iğrenç bir muayhane salonunda muayne ediyor ve bebek düşebilir diyor yanlış hatırlamıyorsam ama gerçekmiş gibi canım acıdı o sırada son kısımları hatırlayamıyorum ve uyandım
karnım agrıyor kızlar ovulasyon hesaplama baktım netten.4 subat olmam gerekn tarih.umarım yine erkenden olmam.
birader kayınvalidemlere yengem 2 aylık hamile sakın söylemeyin ama onlar soylicek suprızı kacmasın demiş kadıncagızın gözleri doldu.olsa söylemezmiyim dedim.haykırmak istedim olmuyor bende istiyorum diye.onlar ben istemiyorum sanıyorlar galiba.of fırtınalar kopuyor içimde..
Kızlar herkese selam
Denizcim daha iyi olmana çok sevindim. Seni birdaha öyle görmeyelim inşallah canım.
Bebing ve özlemilker beim de adımı Elif koyacaklarmış rüyalarında görmüşler son anda Didem olmuş CADIARZU
Ben kötü bir haftasonu geçirdim kızlar aslında bozuğum. Eşimle çok tartıştık. mafoldumben Sanırım altta yatan malum sıkıntıları başka şekillerde birbirimizden çıkartıyoruz. Sevgi çok ama sabır ve özen azaldı gibi geliyor. Çok zorlu bir sınav sanrım yaşadığımız. Bazen deyiyor mu diye sormuyor değilim... :umursamaz:
Dido
karnım agrıyor kızlar ovulasyon hesaplama baktım netten.4 subat olmam gerekn tarih.umarım yine erkenden olmam.
birader kayınvalidemlere yengem 2 aylık hamile sakın söylemeyin ama onlar soylicek suprızı kacmasın demiş kadıncagızın gözleri doldu.olsa söylemezmiyim dedim.haykırmak istedim olmuyor bende istiyorum diye.onlar ben istemiyorum sanıyorlar galiba.of fırtınalar kopuyor içimde..
slm kızlar bugün birazdan dra gidicem ordanda işe sanırım artık bugün belli olur aşılama günü ben çarşamba olur artık diye tahmin ediyorum neysebe bi yemek yiyip çıkıcam akşam yazarım yine şimdilik by by.....
Denİzcİm naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?