Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum ya bu karışımın ölçüsü nasıldı anlatsana bende denemek istiyorum içime sindi bu...

sekerim biraz yazdıkların hakaret gibi filan olmus yani.şaka yapıyorsun sandım ama ciddiymişsin.
ismin arapca anlamları dısındakilere bakarsan daha aydınlatıcı olur.ugruna siirler sarkılar yazılmıs bir isim oldugunuda hatırlatırım.alsanaalsanasmile

Kızlar herkese selam
Denizcim daha iyi olmana çok sevindim. Seni birdaha öyle görmeyelim inşallah canım.
Bebing ve özlemilker beim de adımı Elif koyacaklarmış rüyalarında görmüşler son anda Didem olmuş CADIARZU
Ben kötü bir haftasonu geçirdim kızlar aslında bozuğum. Eşimle çok tartıştık. mafoldumben Sanırım altta yatan malum sıkıntıları başka şekillerde birbirimizden çıkartıyoruz. Sevgi çok ama sabır ve özen azaldı gibi geliyor. Çok zorlu bir sınav sanrım yaşadığımız. Bazen deyiyor mu diye sormuyor değilim... :umursamaz:

Dido

didocum kolay seyler degil yasadıklarınız tabiki yıpranıyorsunuz bunun için bazen es vermek gerekli.önemli olan sizsiniz.çocugunuz olur ama sizin ilişkiniz bozulursa ne olacak.lütfen birbirinize sahip çıkın bu sınavda birbirinizi kaybetmeyin.

slm kızlar bugün birazdan dra gidicem ordanda işe sanırım artık bugün belli olur aşılama günü ben çarşamba olur artık diye tahmin ediyorum neysebe bi yemek yiyip çıkıcam akşam yazarım yine şimdilik by by.....

bende sorguluyorum dönem dönem doğru mu yaptıklarım değiyor mu diye ama cözümleyemiyorum ki...
bunalıyorum konuyu kapatıyorum sonra...
en iyisi bu sorun yokmus gibi davranmak diyorum.

nursimcim inşallah iyi gecer dr un bir an önce yollarlar spermleri romantik olan da başarır...
ve parti yaparız bizde.yeni bir heyecanlı bekleyiş baslıyorolumunekankayizsmile

Doğru söylüyorsun Bebingcim ama ister istemez acayip etkilendik. Kavga sebepleri inan okadar sudan sebepler ki nasıl birdenbire büyüyor anlayamıyorum! Asıl sebep belli ama kimse söylemiyor. bilmiyorumkismile
Zaman herşeye ilaç derler ya, hiç geçmesse ne oluyor bu zaman..? Mart sonunu bekliyoruz ya test ve şanslıysak aşılama için. Geçmiyor, olmuyor mart! kötükedihüso
Okadar saçmaladım ki nasılsa olmuyor diye dün doğum kontrol ilacı aldım birtane. Bugün devam etmeyeceğim aklım başıma geldi. Ama gel gör işte saçmaladım. Fenayım yani. Sizi de sıkmıyım. Yazmıyım iyi olmadan. Arkadaşlarımı da üzüp akıllarına üzüntü getirmiyim. :1no2:

Dido

canım biz burda sıkıntılarımızı da paylasıyoruz bazen isyan ediyoruz sonra birlikte toparlanıyoruz..doğum kontrol ilacı seni rahatlatıcaksa iç.bir iki gun nefes almaya ihtiyacınız var sizin herşeyden uzak.sonucta cocuk için mi evlendiniz.siz daha önemlisiniz.sonradan tamir olamayacak noktalara gelmeyin yeter ki.benzer sıkıntıları biz de yasıyoruz..yalnız değilsin didocum.bunlarda gecicek.kaydirigubbakcemile5

karnım agrıyor kızlar ovulasyon hesaplama baktım netten.4 subat olmam gerekn tarih.umarım yine erkenden olmam.
birader kayınvalidemlere yengem 2 aylık hamile sakın söylemeyin ama onlar soylicek suprızı kacmasın demiş kadıncagızın gözleri doldu.olsa söylemezmiyim dedim.haykırmak istedim olmuyor bende istiyorum diye.onlar ben istemiyorum sanıyorlar galiba.of fırtınalar kopuyor içimde..

sağol canım eski işime dönmek istiyorum arkadaşlarla görüştük şu anda tadilat var 1 sonrasında açılacak bakalım kısmet o zaman neyi gösterir bu arada bende bakıcam yine bir iş uyarsa çalışırım
aslında çağarmaları iyi olmuş öyle olmasaydı bilgi almak için ben arardım görüşmek için birde dosyamın fotokopisini alacağım ege üniversitesinde de dosyam var oraya eklemek için egedeki doktorlarda görsün ne doz kullanılmış ne kadar büyümüş..

Son düzenleme:

canım ya allahım inşallah gerçeğini yaşatmasın..bu düşünceler bizi manyak etti rüyalar kabuslar artk içimize işledi gerçekmiş gibi canımız acıyor..inşallah bitecek bu kabuslar napalım bizde o güne kadar bekleyeceğiz..

Canım benim azcık sabret. Biraderde ilginç mi ne arkadaşım neden böyle birşey demiş anlaşılmaz..?
Ben söyledim kayınvalideme rahatladım. Artık dua edin olsun diyorum. Dua eden insan sayısı artıyor =) Anne duası da etkili olur diye umut ettim heralde. Ama bu söylediğim tabi kişiden kişiye değişir. Benimkisine söylemek daha uygundu. Sen bilirsin kuzucum.

canım çok teşekkür ederim bunları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz ama çok uzatmadan sorunları uzatmadan halletmeye çalışıyoruz çünkü onların bize bizimd eonlara ihtiyacımız var..bende kendimi çocuk bakmak ne kadar zor amaaan biraz daha kafa dinlemeye vaktim var diyerek avutuyorum cmrtsi misafirim geldi çocuk durmadı mız mız altımdakinin bebiş desen gece 2 -3 ağlar öyle işte bazen kısakanıyorum bazende rahatız diyorum ama hangisi gerçek duygularım onuda bilmiyorum...

ben bugün hastalandım...

kıyamam canım ya seni çok iyi anlıyorum annemim semte inip komşu gördüm mü kaçasım geliyor hadi artık yapın geç kalmayın bizde bir borç tutturduk her sorana borcumuz var bitsin yapacağız diyoruz..
ama biz biliyoruz yaşadıklarımızı senin biladerde afacanmış maşallah keşke yapmasaymış ama bilemez ki..
halamumitvara ne güzel söylemişsin çocuk yapmak için mi evlendik bizde tadını çıkartalım yıpratmayalım birbirimizi..
abimde geçen beni avutuyor güya iş yerinde arkadaşı var 15 yıl olmadı çocukları adam 40 yaşını geçti defalarca tüp bebek yaptılar dünyanın parasını harcadılar şimdi 1,5 yaşında çocuğu var..güler misin ağlar mısın biz bur ruh haliyle gidersek 15 yıl değil 1,5 yılda psikolojimizi bozarız....

güzel haberlerle gel inşallah yüzümüzü güldür sizin burple bekleme zamanlarınız birbirine karşıcak sanırım inşallah peş peşe güzel haberler alırız ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…