Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyi geceler çok oturdum bugün yatmadan bende duamı okuyayım ..

herkese iyi geceler
duamı okudum Allah kabul etsin hepimizinkini.
denizim bunu iltifat olarak al hamileler hormonlarla birlikte değişirler çünki ne guzel inşalllah hamilesindir.

ohaoldumsmile sohbetlere bak yaaa....anaaaaaa....bu kadarda olmazkiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Canlarım,bıtanecık arkadaŞlarım yenı sayfamız hayırlı uĞurlu olsun,ınŞalllah hepımıze gÜzel Şeyler getırsın.

bana bugün gün geç aydın oldu..annemin rahatlığı uyku olarak dönüyor gece uyuyamıyorum öğlene kadar uyudum valla...semracım güzel annemizde gelmiş mavimle burp kaldı uğramayan inşallah en kısa zamanada onlarda gelir...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

iyiyiz canım inşallah sene iyisindir iyi ol tabi yumoşlar güzel kaliteli büyüsün kaliteli bebiş olsun:))) ne var şurdan peş peşe güzel haberler versek birmiz değil sadece hepimiz versek ..

denizcim naber?ben bugün evdeyim ama kimsecikler yok sanırım,herkes çalışıoo..ne güzelmiş hafta içi evde takılmak yaawww..

iyiyim tatlım napıyım bende evdeyim her zamanki gibi oh ne güzel dinlen tabi artık okullarda kapanıyor tatil geliyor ne güzel...

Kızlarrrrrr,ben geldim.Merak ettim sizi bir bakayım dedim.Herkesin keyfi iyi maşallah...Yine gelirim,görüşürüz...

iiyim denizcim sadece bu iğneleri göbekten yapması sıkıntılı geliyo ama sıkıntılara değecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…