Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hersey cok guzel olucak nursimcim ben eminim.sende böyle pozitif olmaya devam etde su burp ogrensin birazcık.hayırlı haberlerini bekiliyoruz canım

Nursim,yaşasın ne güzel herşey,kolayca olmuş,bitmiş.Finishe az kaldı,mutluluğa start vereceğiz hep birlikte,olacak,herşey çok güzel olacak Allahın izniyle.Bak demişti dersin:)))

Bebing,tatlım,benim de içim açılıyor seni görünce tatlım:))Bu eşlerin aileleri de amma bencillermiş yaaaa,zor bir durum gerçekten.Kendileri herşeyi söylerler ama sana gelince tek kelime ettirtmezler,ya da hemen kötü olursun.Oysa ki,onların en yakını biziz.Bir de bebişlerimiz olunca tam aile olacağız inşallah,herşey daha farklı olur bence o zaman...

Sevim,ya ben senin doğallığına hasta oldum kuzum.Sahi sen kaç yaşındasın,bak merak ettim şimdi...

mavi,naber şekercim???Benim kuzenimin oğlu var,maviye hep navi diyor,3 yaşında.Birden aklıma geldi bak şimdi....

Kızlar,kuaföre gittim bugün,saçlarımı boyattım,manikür,pedikür,kıl,tüy,hepsini hallettim.Misler gibiyim maşallah.....

eşleri çekiştirmeye başlamışız:)))
ben bugün katılamamıcam normalde görümcemden başlar kaynanamdan çıkardım ama bugün iyiyiz:)))
annem aradı doktora git diyo bizde bi sorun yok ta düşüğün sebebini araştırmadığımız için istemediğimizi sanıyo
yaşın geçmesin kızım git doktora sebebini bul istemiyosan yine yapma dedi
ben de geçiştirdim okul yoğun haziran sonunda giderim dedim erteleme git diyo
neyse kapattık ben yine bi ağlama krizine girdim(((
eşim bu krizi başarıyla geçiştirdi tam not aldı:))))
o yüzden hiç çekiştiresim yok
belim ağrıyo adet te geliyorum diyo((((

Nursim,iki tane koyarlar bence en azından...Yani ikiz gelebilir bize,hadi hayırlısı....

nami vavi ne derseniz kabulüm:))))
tuanayım güle güle kıllan:)))))
ben de cuma yapacaktım tatilde öyle uyuşuk oldum ki bişi yapamadım
iiireeenç durumdayım((

tuaanycım ben bebekle aile olmayı istemediğim için de vazgectim.önce kimiz aile olucaz ondan sonra bebek gelicek ve aile olmıcaz o zaman varolan ailemiz devam edicek.öyle daha mutlu olucaz bu tabiki benim fikrim.babam eskiden derdi ki cocuk olmayınca aile olunmaz derdi.ablam yıllarca cocuk yapmadıgı için onlara cok kızardı niye evlendiler ki derdi.şimdi bize çocuk olmasada olur siz zaten ailesiniz cocuk için evlenmediniz ki diyor moral veriyor bende hatırlatmıyorum sen böyle derdin diye üzülücek o zaman.eşimin ne zman ilk aklına ben gelicem beni düşünücek ozaman bebek için tedaviye baslıcam tabi buyuk konusmamak lazım bu ay dan sonra belli mi olur belki ben bu kararı vermeden önceki denmelerde olmuştur.

tuanayım nasıl iki tane koyacaklar ki....
aferin sana mislendim güle güle kullanın.kuaförüm bana öyle diyor. çok komik di mii
niye pazar gunun sectin gezip tozmadın bugunh
hem sacın ne renk
bana musade kayıvalideme gidicem dukkanı kapatmam lazım ordan girerim diye umut ediyorum bye

Sevim,ya ben senin doğallığına hasta oldum kuzum.Sahi sen kaç yaşındasın,bak merak ettim şimdi...

dogal ve deli dolu olmayı seviyorum bide lap diye milletin yüzüne vura bilsem hatalarını yaşıma gelince 31girdim 10gün önce sinirimde ondan zaten özel günümüzde bile burnumuzun dibindeler kumalarım saatler olsun canım güle güle eskit saclarını tüylere gelince bidaha çıkmaz inş ben makinayı dayıyom

nursim inş güzel haberler alcaz canım hadi hayırlısı yumurtaların güzel çogalmışş inş sonuda güzel olcak

canım bilmiyom ama çözdügümde bizden ne istediklerini sizede söylüycem ben ce biz kocaları alalım kacalım onlardan delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…